karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kociarka, pamietaj ze plemniki moga przecyc nawet do 5 dni. Wiec jezeli twoj maz/partner nie ma problemow zdrowotnych to smialo mozecie dzialac przed wyjazdem
Edka, w piatek, 27.12 o ile dozyje (smiech przez lzy). Bunt lozkowy okazal sie wstepem do zebow, wiec od rana mloda siedzi w chuscie i jest 100% mamoza. Ale przebily sie juz 2, 3 chyba zaraz sie przebije. U waszych dzieci zeby tez zawsze tak hurtowo na raz wylaza?👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
edka85 wrote:Karmiąca, jak dzisiaj test? Może jednak skusilas się na betę?
Tymianek, kiedy w końcu idziesz do normalnego lekarza?Rucola, tym_janek, Wenka lubią tę wiadomość
-
tym_janek wrote:Kociarka, pamietaj ze plemniki moga przecyc nawet do 5 dni. Wiec jezeli twoj maz/partner nie ma problemow zdrowotnych to smialo mozecie dzialac przed wyjazdem
Edka, w piatek, 27.12 o ile dozyje (smiech przez lzy). Bunt lozkowy okazal sie wstepem do zebow, wiec od rana mloda siedzi w chuscie i jest 100% mamoza. Ale przebily sie juz 2, 3 chyba zaraz sie przebije. U waszych dzieci zeby tez zawsze tak hurtowo na raz wylaza?
U nas zęby też szły hurtowo, najpierw dwie dolne jedynki, a parę m-cy później górne jedynki i dwójki równocześnie:/ A teraz dwie czwórki ida więc w nocy cyc w użyciu co godzinę -
Karmiąca poprosze o zdjęcie testu
Tym_janek u nas jest klęska zębowa. Prawie 16 miesięcy i mamy tylko 6 zębów... jedynki i lewe dwójki. Póki co wychodziły praktycznie niepostrzeżenie i pojedynczo ale jestem pełna obaw co do dalszego etapu ząbkowania...
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Karmiąca poprosze o zdjęcie testu
Tym_janek u nas jest klęska zębowa. Prawie 16 miesięcy i mamy tylko 6 zębów... jedynki i lewe dwójki. Póki co wychodziły praktycznie niepostrzeżenie i pojedynczo ale jestem pełna obaw co do dalszego etapu ząbkowania...
Moja ma prawie 16 miesięcy i już ma 16 zebow i 4 piątki wychodzą, nie chce młoda prawie nic jeść, ślini się, ale na szczęście tylko tyle z objawów. Dodam, że moje dziecko to wcześniak, a tak szybko zeby wyszły ze szok. -
To my z naszymi zebami jesteśmy pośrodku - prawie 16 m-cy i 10 sztuk U nas też nie było nigdy tragedii typu gorączka czy ciągły płacz. Tylko to nasilone nocne ssanie i pchanie wszystkiego do buzi.
Karmiaca nie wkrecilas sobie kresek bo my wszystkie je widzimy! Chyba że to zbiorowa psychoza Za parę godz wszystko będzie jasne. Trzymamy kciuki:)karmiąca, Rucola lubią tę wiadomość
-
Kociarka wrote:To my z naszymi zebami jesteśmy pośrodku - prawie 16 m-cy i 10 sztuk U nas też nie było nigdy tragedii typu gorączka czy ciągły płacz. Tylko to nasilone nocne ssanie i pchanie wszystkiego do buzi.
Karmiaca nie wkrecilas sobie kresek bo my wszystkie je widzimy! Chyba że to zbiorowa psychoza Za parę godz wszystko będzie jasne. Trzymamy kciuki:) -
karmiąca wrote:Ale ta kreska co wstawiłam to po czaaaaasie, wiec się teoretycznie nie liczy 😢
Dopiero co weszłam na ten watek a zaraz sama tu zostanę ze staraczek Ale liczę po cichu, ze mnie zarazicie
EDit. Czyli ze staraczek poza mną zostałyście Kociarka i Seli, ktoś jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 13:32
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:ale praktycznie gdyby beta była zerowa, to nie byłoby takiej kreski. Fakapy są szare a nie różowe a u Ciebie kreska jest różowa.
Dopiero co weszłam na ten watek a zaraz sama tu zostanę ze staraczek Ale liczę po cichu, ze mnie zarazicie
EDit. Czyli ze staraczek poza mną zostałyście Kociarka i Seli, ktoś jeszcze? -
Kociarka wrote:No jak tak przegladalam ten watek to szybko sie te wszystkie ciaze posypaly Oby ta tandencja sie nie zmienila Mamy 4 m-ce na to zeby urodzic w 2020r
Kociarka lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
To widzę, że zębowe doświadczenia moje i Kociary są bardzo bliskie.
Ja generalnie trzymam za wszystkie tu kciuki, aby poszło jak najszybciej, ale z ciekawości - dlaczego zależy ci na 2020? Czy tak o po prostu stwierdzenie faktu?👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Bardzo pozytywnie nastraja to, że tyle się ciąż wysypało 😁
Rucola ja na pewno i pewnie posiedze jeszcze 🤭 u nas zeby ciagle mecza, mamy 13 miesiecy i 8... a do tego zaczelismy zlobek i co chwila mlody jest chory. Byl na razie w sumie 7.5h (3dni) i dzis cos zakaszlal niepokojaco... a jak chory to tez bez apetytu i na mnie wisi 🤷♀️ -
Progesteron nie najlepszy ale tez nie dramat na watku dziewczyna miala 9 i ciaza byla zdrowa. Choc dziwne, ze przy takiej becie test Ci wyszedl 🤔
-
No kurde, jak to.... To skąd ta kreska 🤨 Mnie ten test nigdy nie oszukał. Jak nie było bety, to była biel. Szkoda, że tak się stało. Nie powinno tak być...4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Hoł, Hoł, Hoł do mnie zawitał 🎅🎅🎅 Beta 467!!! Z synem 14 dpo miałam 399, a teraz 467, więc biorę to za dobry znak i już więcej nie sprawdzam. Strzelę sobie suwak 😆
Seli, Kinga13, Rucola, Kociarka, tym_janek lubią tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
edka85 wrote:No kurde, jak to.... To skąd ta kreska 🤨 Mnie ten test nigdy nie oszukał. Jak nie było bety, to była biel. Szkoda, że tak się stało. Nie powinno tak być...
Super Jeszcze raz gratuluje 😁edka85 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje edka jeszcze raz! Karmiąca po świętach powtórka :*
U Stasia zęby przez kość przechodziły wszyściuteńkie na raz, także na początku to była masakra, bo właśnie ten etap jest najgorszy i najboleśniejszy. Przez dziąsła pierwsze zęby szły pojedynczo, a potem parami. I to już było lżejsze, owszem trójki to mega katar, czwórki i piątki to się wlekło i wlekło, bo jednak większe zęby zanim wylazły... Ale do tego co przeżyliśmy na początku to się nie umywało do roczku miał wszystkie zęby
Ja wczoraj wieczorem wizytowałam, dzieciarnia 181g i 165gSeli, edka85, Rucola, Kociarka, tym_janek lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Karmiąca nie chce mi się wierzyć, ze u Ciebie taki wynik Ale dopóki nie ma @ to jest nadzieja.
Edka piękna beta, dzieciątko zdrowo rośnie, gratulacje!
Kinga super ze dzieciaczki juz takie duże ale najwazniejsze, ze wszystko ogólnie ok.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021