karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kociarka, pamietaj ze plemniki moga przecyc nawet do 5 dni. Wiec jezeli twoj maz/partner nie ma problemow zdrowotnych to smialo mozecie dzialac przed wyjazdem
Edka, w piatek, 27.12 o ile dozyje (smiech przez lzy). Bunt lozkowy okazal sie wstepem do zebow, wiec od rana mloda siedzi w chuscie i jest 100% mamoza. Ale przebily sie juz 2, 3 chyba zaraz sie przebije. U waszych dzieci zeby tez zawsze tak hurtowo na raz wylaza?👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
edka85 wrote:Karmiąca, jak dzisiaj test? Może jednak skusilas się na betę?
Tymianek, kiedy w końcu idziesz do normalnego lekarza?Rucola, tym_janek, Wenka lubią tę wiadomość
-
tym_janek wrote:Kociarka, pamietaj ze plemniki moga przecyc nawet do 5 dni. Wiec jezeli twoj maz/partner nie ma problemow zdrowotnych to smialo mozecie dzialac przed wyjazdem
Edka, w piatek, 27.12 o ile dozyje (smiech przez lzy). Bunt lozkowy okazal sie wstepem do zebow, wiec od rana mloda siedzi w chuscie i jest 100% mamoza. Ale przebily sie juz 2, 3 chyba zaraz sie przebije. U waszych dzieci zeby tez zawsze tak hurtowo na raz wylaza?
U nas zęby też szły hurtowo, najpierw dwie dolne jedynki, a parę m-cy później górne jedynki i dwójki równocześnie:/ A teraz dwie czwórki ida więc w nocy cyc w użyciu co godzinę -
Karmiąca poprosze o zdjęcie testu
Tym_janek u nas jest klęska zębowa. Prawie 16 miesięcy i mamy tylko 6 zębów... jedynki i lewe dwójki. Póki co wychodziły praktycznie niepostrzeżenie i pojedynczo ale jestem pełna obaw co do dalszego etapu ząbkowania...
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Karmiąca poprosze o zdjęcie testu
Tym_janek u nas jest klęska zębowa. Prawie 16 miesięcy i mamy tylko 6 zębów... jedynki i lewe dwójki. Póki co wychodziły praktycznie niepostrzeżenie i pojedynczo ale jestem pełna obaw co do dalszego etapu ząbkowania...
Moja ma prawie 16 miesięcy i już ma 16 zebow i 4 piątki wychodzą, nie chce młoda prawie nic jeść, ślini się, ale na szczęście tylko tyle z objawów. Dodam, że moje dziecko to wcześniak, a tak szybko zeby wyszły ze szok. -
To my z naszymi zebami jesteśmy pośrodku - prawie 16 m-cy i 10 sztuk U nas też nie było nigdy tragedii typu gorączka czy ciągły płacz. Tylko to nasilone nocne ssanie i pchanie wszystkiego do buzi.
Karmiaca nie wkrecilas sobie kresek bo my wszystkie je widzimy! Chyba że to zbiorowa psychoza Za parę godz wszystko będzie jasne. Trzymamy kciuki:)karmiąca, Rucola lubią tę wiadomość
-
Kociarka wrote:To my z naszymi zebami jesteśmy pośrodku - prawie 16 m-cy i 10 sztuk U nas też nie było nigdy tragedii typu gorączka czy ciągły płacz. Tylko to nasilone nocne ssanie i pchanie wszystkiego do buzi.
Karmiaca nie wkrecilas sobie kresek bo my wszystkie je widzimy! Chyba że to zbiorowa psychoza Za parę godz wszystko będzie jasne. Trzymamy kciuki:) -
karmiąca wrote:Ale ta kreska co wstawiłam to po czaaaaasie, wiec się teoretycznie nie liczy 😢
Dopiero co weszłam na ten watek a zaraz sama tu zostanę ze staraczek Ale liczę po cichu, ze mnie zarazicie
EDit. Czyli ze staraczek poza mną zostałyście Kociarka i Seli, ktoś jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 13:32
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:ale praktycznie gdyby beta była zerowa, to nie byłoby takiej kreski. Fakapy są szare a nie różowe a u Ciebie kreska jest różowa.
Dopiero co weszłam na ten watek a zaraz sama tu zostanę ze staraczek Ale liczę po cichu, ze mnie zarazicie
EDit. Czyli ze staraczek poza mną zostałyście Kociarka i Seli, ktoś jeszcze? -
Kociarka wrote:No jak tak przegladalam ten watek to szybko sie te wszystkie ciaze posypaly Oby ta tandencja sie nie zmienila Mamy 4 m-ce na to zeby urodzic w 2020r
Kociarka lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
To widzę, że zębowe doświadczenia moje i Kociary są bardzo bliskie.
Ja generalnie trzymam za wszystkie tu kciuki, aby poszło jak najszybciej, ale z ciekawości - dlaczego zależy ci na 2020? Czy tak o po prostu stwierdzenie faktu?👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Bardzo pozytywnie nastraja to, że tyle się ciąż wysypało 😁
Rucola ja na pewno i pewnie posiedze jeszcze 🤭 u nas zeby ciagle mecza, mamy 13 miesiecy i 8... a do tego zaczelismy zlobek i co chwila mlody jest chory. Byl na razie w sumie 7.5h (3dni) i dzis cos zakaszlal niepokojaco... a jak chory to tez bez apetytu i na mnie wisi 🤷♀️ -
Progesteron nie najlepszy ale tez nie dramat na watku dziewczyna miala 9 i ciaza byla zdrowa. Choc dziwne, ze przy takiej becie test Ci wyszedl 🤔
-
No kurde, jak to.... To skąd ta kreska 🤨 Mnie ten test nigdy nie oszukał. Jak nie było bety, to była biel. Szkoda, że tak się stało. Nie powinno tak być...
-
Hoł, Hoł, Hoł do mnie zawitał 🎅🎅🎅 Beta 467!!! Z synem 14 dpo miałam 399, a teraz 467, więc biorę to za dobry znak i już więcej nie sprawdzam. Strzelę sobie suwak 😆
Seli, Kinga13, Rucola, Kociarka, tym_janek lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:No kurde, jak to.... To skąd ta kreska 🤨 Mnie ten test nigdy nie oszukał. Jak nie było bety, to była biel. Szkoda, że tak się stało. Nie powinno tak być...
Super Jeszcze raz gratuluje 😁edka85 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje edka jeszcze raz! Karmiąca po świętach powtórka :*
U Stasia zęby przez kość przechodziły wszyściuteńkie na raz, także na początku to była masakra, bo właśnie ten etap jest najgorszy i najboleśniejszy. Przez dziąsła pierwsze zęby szły pojedynczo, a potem parami. I to już było lżejsze, owszem trójki to mega katar, czwórki i piątki to się wlekło i wlekło, bo jednak większe zęby zanim wylazły... Ale do tego co przeżyliśmy na początku to się nie umywało do roczku miał wszystkie zęby
Ja wczoraj wieczorem wizytowałam, dzieciarnia 181g i 165gSeli, edka85, Rucola, Kociarka, tym_janek lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Karmiąca nie chce mi się wierzyć, ze u Ciebie taki wynik Ale dopóki nie ma @ to jest nadzieja.
Edka piękna beta, dzieciątko zdrowo rośnie, gratulacje!
Kinga super ze dzieciaczki juz takie duże ale najwazniejsze, ze wszystko ogólnie ok.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021