karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Seli na pewno ciemnieje! Nie chcę Cię nakręcać, ale coś jest na rzeczy
Kupie innej firmy testy i sprawdze jak one. Moze w sobote na bete bym skoczyla, zalezy co powie ginekolog ;p -
Nie wiem... Testy owu od poczatku robie jak tylko skonczylo mi sie krwawienie, szyjka nie byla taka jak trzeba... no ewentualnie wyglada, ze moge byc 5dpo... mogla byc 14dc owu... a 17dc te krwawienie na implantacje? No bo nie wiem co o tym myslec... zazwyczaj mi bladly testy albo byly takie same a tu ciemnieje.
Dobrze, ze jutro gin, wykluczy torbiel to ide na bete. -
A karmiaca pamietasz jakiej firmy test pokazal bete 1.8? Moze kurde to te nordy....
-
Seli... Kurde... Ty jesteś w ciąży. A weź idź teraz na te betę. To nawet lepiej mieć wynik przed jutrzejszą wizytą. No migiem już do laba!4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
edka85 wrote:Seli... Kurde... Ty jesteś w ciąży. A weź idź teraz na te betę. To nawet lepiej mieć wynik przed jutrzejszą wizytą. No migiem już do laba!
Nie mam jak i wyniku pewnie dzis by nie bylo 🤷♀️ -
Lekarz i tak i smak na pewno cie wysle na bete. Bo jak jestes w ciazy to pewnie na usg jeszcze i tak nie bedzie nic widac, a nawet jak znajdzie ci jakas torbiel czy cos innego to bedzie chcial sprawdzic czy przy okazji nie jestes w ciazy zanim podejmie jakies dalsze kroki. Tak czy inaczej dobrze by bylo miec juz bete przed wizyta, no ale jak nie masz opcji to pozostaje czekac.👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Do tej pory leczyli mi torbiele bez sprawdzania bety... no i... kurde to 19 dc na cykle 29 dniowe albo i dluzsze 😔 a jestem pewna, ze przed 14dc nie moglam miec owu... i jesli te skrzepy z brazowym sluzem byly implantacja to raczej pozamaciczna do tego bolalo mnie brzucho i jajnik do dzis... wiec w zdrowa ciaze tak czy siak nie wierze.
Bobrze... Ale juz sie schizuje 😭 nigdy takich dziwow nie mialam w srodku cyklu. -
Dobra... udalo mi sie zrobic bete i proga :p do 19 wynik bety powinien byc.
Kinga13, tym_janek lubią tę wiadomość
-
Pewnie bedzie 0 ;p w sumie to wole 0 i torbiel niz pozamaciczna...
-
Juz kukam na wyniki 🤭 ale nie czuje sie ciazowo... przy biochemach mialam wiecej objawow. Boli mnie tylko cos w podbrzuszu mocno...
-
Seli wrote:Dobra... udalo mi sie zrobic bete i proga :p do 19 wynik bety powinien byc.4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
edka85 wrote:No widzisz. Dla chcącego nic trudnego. I przestań mi tu pitolić o cp. Nic takiego nie masz.
Mąż z pracy się zwolnił... Martwią mnie te bóle, dlatego pitole -
Nie ma nie lubię czekać tak. Mówiła,że do 19 będzie na pewno... a jest już 30 po prawie....