karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Seli na pewno ciemnieje! Nie chcę Cię nakręcać, ale coś jest na rzeczy
Kupie innej firmy testy i sprawdze jak one. Moze w sobote na bete bym skoczyla, zalezy co powie ginekolog ;p -
Nie wiem... Testy owu od poczatku robie jak tylko skonczylo mi sie krwawienie, szyjka nie byla taka jak trzeba... no ewentualnie wyglada, ze moge byc 5dpo... mogla byc 14dc owu... a 17dc te krwawienie na implantacje? No bo nie wiem co o tym myslec... zazwyczaj mi bladly testy albo byly takie same a tu ciemnieje.
Dobrze, ze jutro gin, wykluczy torbiel to ide na bete. -
A karmiaca pamietasz jakiej firmy test pokazal bete 1.8? Moze kurde to te nordy....
-
Seli... Kurde... Ty jesteś w ciąży. A weź idź teraz na te betę. To nawet lepiej mieć wynik przed jutrzejszą wizytą. No migiem już do laba!
-
edka85 wrote:Seli... Kurde... Ty jesteś w ciąży. A weź idź teraz na te betę. To nawet lepiej mieć wynik przed jutrzejszą wizytą. No migiem już do laba!
Nie mam jak i wyniku pewnie dzis by nie bylo 🤷♀️ -
Lekarz i tak i smak na pewno cie wysle na bete. Bo jak jestes w ciazy to pewnie na usg jeszcze i tak nie bedzie nic widac, a nawet jak znajdzie ci jakas torbiel czy cos innego to bedzie chcial sprawdzic czy przy okazji nie jestes w ciazy zanim podejmie jakies dalsze kroki. Tak czy inaczej dobrze by bylo miec juz bete przed wizyta, no ale jak nie masz opcji to pozostaje czekac.👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Do tej pory leczyli mi torbiele bez sprawdzania bety... no i... kurde to 19 dc na cykle 29 dniowe albo i dluzsze 😔 a jestem pewna, ze przed 14dc nie moglam miec owu... i jesli te skrzepy z brazowym sluzem byly implantacja to raczej pozamaciczna do tego bolalo mnie brzucho i jajnik do dzis... wiec w zdrowa ciaze tak czy siak nie wierze.
Bobrze... Ale juz sie schizuje 😭 nigdy takich dziwow nie mialam w srodku cyklu. -
Dobra... udalo mi sie zrobic bete i proga :p do 19 wynik bety powinien byc.
Kinga13, tym_janek lubią tę wiadomość
-
Pewnie bedzie 0 ;p w sumie to wole 0 i torbiel niz pozamaciczna...
-
Juz kukam na wyniki 🤭 ale nie czuje sie ciazowo... przy biochemach mialam wiecej objawow. Boli mnie tylko cos w podbrzuszu mocno...
-
Seli wrote:Dobra... udalo mi sie zrobic bete i proga :p do 19 wynik bety powinien byc.
-
edka85 wrote:No widzisz. Dla chcącego nic trudnego. I przestań mi tu pitolić o cp. Nic takiego nie masz.
Mąż z pracy się zwolnił... Martwią mnie te bóle, dlatego pitole -
Nie ma nie lubię czekać tak. Mówiła,że do 19 będzie na pewno... a jest już 30 po prawie....