X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
Odpowiedz

karmienie piersią a kolejna ciąża - starania

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli na pewno ciemnieje! Nie chcę Cię nakręcać, ale coś jest na rzeczy ;)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Seli na pewno ciemnieje! Nie chcę Cię nakręcać, ale coś jest na rzeczy ;)
    kurde... ale 19 dc dzis... i testy owu mi nie wychodzily 🤔 az dziwne... maz mnie na bete namawia 😔
    Kupie innej firmy testy i sprawdze jak one. Moze w sobote na bete bym skoczyla, zalezy co powie ginekolog ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • veritaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli może miałaś ovu od razu po krwawienie czyli nie wiem8-9 dc. Jak były wtedy serduszka to przecież ciąża bardzo prawdopodobna :)

Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
    Poronienie listopad 2019 7tc
    Synek styczeń 2021
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem... Testy owu od poczatku robie jak tylko skonczylo mi sie krwawienie, szyjka nie byla taka jak trzeba... no ewentualnie wyglada, ze moge byc 5dpo... mogla byc 14dc owu... a 17dc te krwawienie na implantacje? No bo nie wiem co o tym myslec... zazwyczaj mi bladly testy albo byly takie same a tu ciemnieje.
    Dobrze, ze jutro gin, wykluczy torbiel to ide na bete.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Seli Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A karmiaca pamietasz jakiej firmy test pokazal bete 1.8? Moze kurde to te nordy....

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e585768e0ed9.jpg

Sorry, ze mecze bułe 😂🤣 ale te oba z dziś. Chyba nie wada testu?... mam juz tylko te nordy. Juz ich z 6 zrobilam 😂🤭 i jednego bobka... dzis sa ewidentnie ciemniejsze

dZhdp1.png

• edka85 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli... Kurde... Ty jesteś w ciąży. A weź idź teraz na te betę. To nawet lepiej mieć wynik przed jutrzejszą wizytą. No migiem już do laba!

Cztery szkraby, a najmłodszy ma:
    age.png
    Córka 06.2023
    Synek 04.2022
    Córka 08.2020
    Synek 09.2018
    "Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edka85 wrote:
    Seli... Kurde... Ty jesteś w ciąży. A weź idź teraz na te betę. To nawet lepiej mieć wynik przed jutrzejszą wizytą. No migiem już do laba!

Nie mam jak i wyniku pewnie dzis by nie bylo 🤷‍♀️

dZhdp1.png

• tym_janek Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz i tak i smak na pewno cie wysle na bete. Bo jak jestes w ciazy to pewnie na usg jeszcze i tak nie bedzie nic widac, a nawet jak znajdzie ci jakas torbiel czy cos innego to bedzie chcial sprawdzic czy przy okazji nie jestes w ciazy zanim podejmie jakies dalsze kroki. Tak czy inaczej dobrze by bylo miec juz bete przed wizyta, no ale jak nie masz opcji to pozostaje czekac.

👧🏼 wrzesień 2018
    🧒🏼 sierpień 2020
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tej pory leczyli mi torbiele bez sprawdzania bety... no i... kurde to 19 dc na cykle 29 dniowe albo i dluzsze 😔 a jestem pewna, ze przed 14dc nie moglam miec owu... i jesli te skrzepy z brazowym sluzem byly implantacja to raczej pozamaciczna :/ do tego bolalo mnie brzucho i jajnik do dzis... wiec w zdrowa ciaze tak czy siak nie wierze.

Bobrze... Ale juz sie schizuje 😭 nigdy takich dziwow nie mialam w srodku cyklu.

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra... udalo mi sie zrobic bete i proga :p do 19 wynik bety powinien byc.

Kinga13, tym_janek lubią tę wiadomość

dZhdp1.png

• Kinga13 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekamy ;)

08.09.2017 - Staś <3
    24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
    18.05.2020 - Lilka i Nelka <3 <3

konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie bedzie 0 ;p w sumie to wole 0 i torbiel niz pozamaciczna...

dZhdp1.png

• Kociarka Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2020, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    O kurczę! Trzymam kciuki :)

Seli lubi tę wiadomość

• tym_janek Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki aby bylo dobrze <3

Seli lubi tę wiadomość

👧🏼 wrzesień 2018
    🧒🏼 sierpień 2020
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz kukam na wyniki 🤭 ale nie czuje sie ciazowo... przy biochemach mialam wiecej objawow. Boli mnie tylko cos w podbrzuszu mocno...

dZhdp1.png

• edka85 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    No widzisz. Dla chcącego nic trudnego. I przestań mi tu pitolić o cp. Nic takiego nie masz.

Cztery szkraby, a najmłodszy ma:
    age.png
    Córka 06.2023
    Synek 04.2022
    Córka 08.2020
    Synek 09.2018
    "Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edka85 wrote:
    No widzisz. Dla chcącego nic trudnego. I przestań mi tu pitolić o cp. Nic takiego nie masz.

Mąż z pracy się zwolnił... Martwią mnie te bóle, dlatego pitole :P

dZhdp1.png

• Kinga13 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak, i jak?

08.09.2017 - Staś <3
    24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
    18.05.2020 - Lilka i Nelka <3 <3

konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej
  • Seli Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma :( nie lubię czekać tak. Mówiła,że do 19 będzie na pewno... a jest już 30 po prawie....

dZhdp1.png

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ