karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje 🥰
Rucola, bedziesz nastepna 😁 u mnie... szkoda gadac :p
Odkorkowałam się w nocy... I zdycham 🤭 a było tak fajnie i nie bolesnie 😉 plus taki, ze mlody w zlobie a ja moge odlezec.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Annie pieknie!!! ogromne gratulacje!
Co ktoś wpada na wątek, to zachodzi
Seli, ociągamy się
Dziękuję dziewczyny i trzymam kciuki za Was.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
O widzisz Annie, wybacz ale Cię nie pamiętam tym bardziej gratuluję!
Seli o Młodego staraliśmy się 18 cykli więc co jak co, ale ja nie jestem pewniakiemAnnie1981, Katja___ lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:O widzisz Annie, wybacz ale Cię nie pamiętam tym bardziej gratuluję!
Seli o Młodego staraliśmy się 18 cykli więc co jak co, ale ja nie jestem pewniakiem
A to czasem zdarza sie szybciej jak wczesniej bylo trudniej i odwrotnie ja mam duzo zrostow, jeden jajnik... I nie sadze by sie udalo drugi raz. U mnie zaczal sie 11 cykl... o mojego synusia bylo 7 :p a nie bylo problemow i czulam sie dobrze. Mam jeszcze pare cykli takich o... Bo pozniej laparo i hormony. -
Annie! Wiedziałam, że w końcu i Ty przejdziesz na tę drugą stronę! 🍾🍾🍾🍾🍾
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
tym_janek wrote:Gratulacje 💕
Seli, no w koncu ruszylo! Jak bedziesz liczyc, dzien odkorkowania jako 1 a tamto potraktujesz jak plamienie, czy liczysz od początku?
Od odkorkowania 🤣 niby tamto bylo w terminie... Ale jednak plamienie. Teraz kolejne 5 dni bede zdychac 🤭 -
RedRose wrote:Wiesz co Annie wrześniówek nawet nie znalazłam jak narazie.. To chyba musimy czekać
Zrobiłam mały research i na testowaniu styczniowym jest mało ciąż, a na lutowym się dopiero zaczynają, ale już kilka jest. Może za mało, żeby jeszcze wątek tworzyć, więc trzeba czekać.
RedRose wrote:Dziewczyny nie macie takich myśli że jak się urodzi dziecko to już nie będziecie tyle czasu spędzać z tym pierwszym..? Czy to hormony czy co 😅
Który u Ciebie tydzień wychodzi?
RedRose wrote:Wiesz co Annie wrześniówek nawet nie znalazłam jak narazie.. To chyba musimy czekać
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/wrzesien-2020,18911,1.html
Annie, dla października też jest https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/pazdziernik-2020,19090.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 22:06
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Planuję też tandem, żeby córeczka nie czuła się odrzucona i tak bardzo zazdrosna. Dalej to nie wiem. Będę się później zastanawiać
-
edka85 wrote:No wypraszam sobie. Mojego wątku nie widać?
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/wrzesien-2020,18911,1.html
Annie, dla października też jest https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/pazdziernik-2020,19090.html
Z tandem to u mnie też się okaże jak będzie, ale jestem dobrej myśli 🙂
U mnie 5 tydzień.
Ja próbuje w dzień nie karmić narazie. Mi lekarz powiedział żeby po 1 trymestrze juz lepiej nie karmić. Trochę mu się nie dziwię on dba o to dziecko co noszę w sobie a ja jestem bardzo szczupła i drobna.
W nocy z czasem chyba spróbujemy kaszki jak nie z butelki to łyżka a jak nie to mm jeśli będzie koniecznie musiała jeść a nie tylko pić.Jezu ufam Tobie -
RedRose wrote:U mnie 5 tydzień.
Ja próbuje w dzień nie karmić narazie. Mi lekarz powiedział żeby po 1 trymestrze juz lepiej nie karmić. Trochę mu się nie dziwię on dba o to dziecko co noszę w sobie a ja jestem bardzo szczupła i drobna.
W nocy z czasem chyba spróbujemy kaszki jak nie z butelki to łyżka a jak nie to mm jeśli będzie koniecznie musiała jeść a nie tylko pić.
U mnie dziś 4+0, piąty zaczęty, więc jesteśmy blisko
Dlaczego w II trymestrze nie karmić? Chyba większe ryzyko jest w I, a tak na prawdę, jak ciąża nie jest zagrożona to nie ma żadnego ryzyka. Ja takich rad nie będę słuchać 😉Rucola lubi tę wiadomość
Dla mnie tandem nigdy nie byl opcja, wiec poooowoli się odstawiamy. Siłą rzeczy nie będzie tyle czasu dla starszaka co teraz w konfiguracji 1:1, ale ja tez mam plan duzo chustowac mlodsze aby moc bawic sie ze starsza, a potem szukanie wspolnych aktywnosci gdzie bedzie zadowolona np. ok. 3latka i roczniak. Osobiscie uwazam tez, ze takie myslenie, ze bedzie mniej czasu ze starszym nie jest w pozadku wobec mlodszego. Z mlodszym nigdy nie spedzimy tyle czasu tylko we dwoje co przy pierwszym dziecku i w sumie nikt specjalnie nad tym nie ubolewa, no bo w sumie inaczej sie nie da. Dlatego wydaje mi sie, ze tak jak lagodnie odstawia sie od piersi, tak samo lagodnie trzeba oswajac starszaka z tym czym jest rodzenstwo i co ze soba niesie, a niesie przeciez duzo zmian zarowno na plus jak i na minus dla starszego malucha.
edka85 lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020