karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga13 wrote:Godziny na kp nie mają prawa nie uznać... Ale mają prawo np. nie przedłużyć umowy czy coś xD ja z tego względu w ogóle nie składałam wniosku... Gdybym z tego powodu pocałowała tam klamkę to byłabym zmuszona szukać pracy w mieście, gdzie na sam dojazd zmarnowałabym więcej niż ta karmieniowa przerwa..
-
Mi sie okres skonczyl... mdlosci, zawroty glowy i czasem wymioty pozostaly 🤦♀️ juz sie oswajam....
No i chyba sie musze zwolnic. Bo nie chca dac mi godziny na kp, ani mniejszego etatu... A jeszcze obowiazkowe nadgodziny.
Załamka... -
Seli wrote:Mi sie okres skonczyl... mdlosci, zawroty glowy i czasem wymioty pozostaly 🤦♀️ juz sie oswajam....
No i chyba sie musze zwolnic. Bo nie chca dac mi godziny na kp, ani mniejszego etatu... A jeszcze obowiazkowe nadgodziny.
Załamka...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:bardzo Ci współczuję :9 a w Twojej branży ciężko o nową prace?
We wrzesniu raczej nie... Ale nie chce pracowac w branzy 🤭 -
Ja uwazam, ze dobrze zmienic prace raz na jakis czas. Inaczsj sie czlowiek zastaje i jakos tak nie wiem... dla mnie zmiana pracy zawzze byla bardzo rozwojowa.
Z newsow u mnie to dzis bylam na prenatalnych i mam 6 cm calkiem zdrowego bobaskaSeli, Rucola, RedRose, Kinga13, Annie1981, kkasia lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Gratulacje a jakies podejrzenia plci?
Zmiany sa czasem potrzebne. Tylko troche teraz nie po drodze bo w danym momencie nie zmienie. Przy zlobku to czeste l4... wiec musze cos wymyslic 🤷♀️ nie dam rady pracowac do 19... -
Oj to prawda!!! Ja co prawda nie zmieniam zakresu czynności ale zmieniłam pracodawce i na dobre mi to wyszło Po macierzyńskim nie wróciłam już do starej pracy..
TYm-janek gratulacje ogromne!!! Podbijam pytanie, jakieś podejrzenie co do płci?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Oj to prawda!!! Ja co prawda nie zmieniam zakresu czynności ale zmieniłam pracodawce i na dobre mi to wyszło Po macierzyńskim nie wróciłam już do starej pracy..
TYm-janek gratulacje ogromne!!! Podbijam pytanie, jakieś podejrzenie co do płci?
Ja zmienialam czesto 🤭 jak szlam na l4 w ciazy, zmienila sie dyrekcja i stad problemy. Tu pracowalam 1.5 roku ale bylo inaczej. -
Seli, to trzymam kciuki aby to zycie zawodowe ci sie jakos fajnie poukladalo
Co do płci to brak podejrzeń, z resztą nie pytaliśmy bo jakoś w tej 2 ciąży nie mamy ciśnienia aby od razu wiedzieć. Mi jest szczerze obojetnie, maz wolalby dziewczynke ale wolalby gez uniknac klutni o imie, a dla chlopca w sumie mamy wybrane, bo w 1 ciazy wybralismy juz 😅Seli, Kinga13, Rucola lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Ja tkwiłam 5 lat w pracy która mnie wykańczała. Złożyłam wypowiedzenie i w przeciągu 3 miesięcy na wypowiedzeniu zaszłam w pierwszą ciążę ale czekałam na czas w którym mogę sobie pozwolić i mialam inny pomysł zawodowy już nagrany..
Tym Janek super ze wszystko ok na prenatalnycjh. Te usg będzie chyba dla mnie najbardziej stresujące ale czekam z niecierpliwością żeby mieć za sobą.tym_janek lubi tę wiadomość
Jezu ufam Tobie -
Gratki tymianek!
Ja byłam dzisiaj, dziewczyny ok, 600g i 613g i jestem po pierwszym KTG za tydzień znowu KTG, potem mojego gina nie będzie, wizytę będę miała 1.03tym_janek, Rucola, Annie1981 lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Annie mam po prostu wizytę 28 lutego chcemy zobaczyć serducho
Na usg genetyczne muszę się umówić ale zastanawiam się nad lekarzem.. Jest jeden lekarz co ma ogromną wiedzę i chodziłam do niego z bliźniakami do poradni wad płodu ale życzy sobie aż 450 zł za usg poza tym jest troszkę specyficzny no ale nie to jest najważniejsze więc jeszcze się zastanawiamy..Jezu ufam Tobie -
Okolice Warszawy
Chodziłam do dr Roszkowskiego
Raz w miesiącu prawie przez całą ciążę. Zawsze czekaliśmy ok 4, 5 h na wizytę. Niektóre kobiety się kładły w szpitalu na podłodze 😅
Jest tu ktoś jeszcze z okolic Wawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 13:44
Jezu ufam Tobie -
RedRose wrote:Okolice Warszawy
Chodziłam do dr Roszkowskiego
Raz w miesiącu prawie przez całą ciążę. Zawsze czekaliśmy ok 4, 5 h na wizytę. Niektóre kobiety się kładły w szpitalu na podłodze 😅
Jest tu ktoś jeszcze z okolic Wawy?
Ja byłam właśnie u niego na tej wizycie 20 stycznia08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej