karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Za wszystkie staraczki trzymam kciuki!
Nasz synek niedługo skończy 9 miesięcy. Cały czas karmię piersią. Na razie okresu brak, choć miesiac temu wyszedł mi pozytywny test owulacyjny a dwa tygodnie później zwijałam się przez dwa dni w bólach typowo miesiączkowych, jednak krwawienia nie było.
Teraz prowadzę bardziej wnikliwe obserwacje i zobaczymy, co z tego wyjdzie -
Natalia1988 wrote:U mnie podobnie, od trzech dni czuję prawy jajnik a z kolei owulki negatywne, temperatura też bez skoku. Też już mnie to denerwuje wszystko. Coś tam się dzieje, ale nie może mi sie to wszystko rozkrecić. Dziś już chodzę nabuzowana cała przez to
-
farmaceutka77 wrote:Uwaga #żalpost .
Juz brakuje mi cierpliwosci...niby owulaki jakies pozytywne się pojawily, a tempka jak zaklęta..nie chce isc do góry, czyli owulki nie bylo. Jajniki dalej bola, bol jak na @ jest a tu nic...
Natalia. Witaj i powodzenia życzę
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Natalia. Witaj i powodzenia życzę
Dzięki
Muszę trochę odpuścić, za bardzo się spinam, sama nie wiem, czemu się tak tym przejmuję. Widocznie mój organizm jeszcze potrzebuje trochę czasu i nie jest jeszcze gotowy, czemu wcale się nie dziwię.
Nawet jeśli w końcu wróci owulacja, to i tak nie wiadomo, za ktorym razem się uda, więc lepiej jak podejdę do tego bardziej spokojnie, bo rozczarowania bolą mocno.
Gdyby nie te bóle typowo na okres, przez które zwijałam się z bólu a który nie przyszedł, pewnie bym aż tak się nad tym nie zastanawiała.
Za tydzień idę do lekarza to zobaczymy, co tam słychać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 00:14
-
Annie1981 wrote:Przytulam. Rozumiem Twój nastrój, też już miałam pod koniec dość robienia owulakow, z których nic nie wynikało. Twoja sytuacja jest jeszcze bardziej frustrująca. Jednak to dobrze wróży. Testy i bóle świadczą o tym, że organizm szykuje się do owulki, do której z jakiegoś powodu nie doszło. Pewnie przez KP, ale w końcu się rozbuja i przyjdzie. Na pewno. Zobacz jak długo nic się nie działo, a teraz duży krok na przód. Jeszcze troszkę cierpliwości Trzymam kciuki
Natalia. Witaj i powodzenia życzęAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Samsaramsa wrote:Jadę dzisiaj znowu na monitoring. Ostatni raz. Mam nadzieję że pecherzyk pękł albo że jest ładny i lada moment pęknie
Niech ktoras zaciazy w koncu i zaraża dalej bo widzę, ze to idzie grupowo:)Samsaramsa lubi tę wiadomość