karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona. Gratulacje!
Kehlana. U mnie test pozytywny po 5-6 dniach od pierwszego płodnego śluzu. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie było podobnie
Farmaceutka. Super. Cały czas zaciskam kciuki!
U mnie dziś mega dużo śluzu płodnego i pozytywny test owu. Wieczorem działamyNatalia1988, farmaceutka77, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Mona gratulacje!!
U mnie dzisiaj nitki krwi na papierze plus ból brzucha jak na okres. Piąty dzień od pozytywnegp testu owu.. Przy poprzedniej ciąży miałam implantacje szóstego dnia, czułam ją bardzo wyraźnie i czas pokazał, że się nie myliłam. A teraz byłam przekonana, że to jednak okres, ale szyjka wysoko i zamknięta. Ciekawe
A jutro nasze wesele! Trzymajcie kciuki za nas i za naszą malutką, żeby nie musiała za długo czekać aż rozepne suknie ślubną i doskoczę do niej z cycem
farmaceutka77, Natalia1988, lenka.m, kehlana_miyu, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Przykro mi, dziewczyny.
Casjopea, mam nadzieję, że pomimo @ ślub się udał!
Ja wczoraj nawet byłam dobrej myśli, ale dzisiaj totalny dołek. Śluz zniknął kompletnie, a temperatura uparcie nie rośnie. Młody całą noc wisiał na piersi, pewnie znowu figę będę miała a nie owulację
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Tak, ślub mieliśmy jak z bajki Mała była kochana, poszła spać o 22 i spała pod okiem niani. Dostała też butlę wieczorem zamiast piersi, więc powiem Wam, że o 4 nad ranem to prawie płakałam z bólu. KOSZMAR. Mleko ciekło mi pod suknia prawie po sam pas.
farmaceutka77, smeg lubią tę wiadomość
-
Super, że ślub się udał chociaż nie zazdroszczę zalanej sukni! My planujemy ślub na roczek młodej, ale jeszcze nic nie mam klepnięte, ciekawe co z tego wyjdzie.
U mnie chyba coś się dzieje... Córka niedługo kończy 10 miesięcy, zaczęła ostatnio więcej jeść stałych pokarmów i mam wrażenie, że zmienił mi się śluz, jakby organizm szykował się do owulacji. Do tej pory był jakby kwaśny i mętny, teraz jest bardziej mokry i przezroczysty. Chociaż do białka kurzego jeszcze mu daleko jak powinien wyglądać śluz tuż przed tym płodnym? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, wszędzie piszą że po miesiączce sucho, a potem białko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 22:05
farmaceutka77, Casjopea lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Super, że ślub się udał chociaż nie zazdroszczę zalanej sukni! My planujemy ślub na roczek młodej, ale jeszcze nic nie mam klepnięte, ciekawe co z tego wyjdzie.
U mnie chyba coś się dzieje... Córka niedługo kończy 10 miesięcy, zaczęła ostatnio więcej jeść stałych pokarmów i mam wrażenie, że zmienił mi się śluz, jakby organizm szykował się do owulacji. Do tej pory był jakby kwaśny i mętny, teraz jest bardziej mokry i przezroczysty. Chociaż do białka kurzego jeszcze mu daleko jak powinien wyglądać śluz tuż przed tym płodnym? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, wszędzie piszą że po miesiączce sucho, a potem białko.
A moja corka za 2 tyg konczy 10miesiecy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 16:07
-
farmaceutka77 wrote:Dzizas, u mnie taki zjazd tempki, ze chyba bede umierać, normalnie zamarzne jak tak bedzie spadac dalej jedno co to chociaz nie ma zygzakow tylko spada w jakims blizej nieokreslonym porzadku
Mogłaby zmienić kierunek
Kiedyś się obudziłam w nocy i zmierzyłam temperaturę, to wyszła mi tak niska, że myślałam, że już koniec ze mną, normalnie się wystraszyłam już nie mierzę w nocy, bo się boję, co zobaczę ;-pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:30
-
Natalia1988 wrote:Mogłaby zmienić kierunek
Kiedyś się obudziłam w nocy i zmierzyłam temperaturę, to wyszła mi tak niska, że myślałam, że już koniec ze mną, normalnie się wystraszyłam już nie mierzę w nocy, bo się boję, co zobaczę ;-p -
A ja witam się z wami po wakacjach nie nadrobię chyba wszystkiego przy moim małym łobuzie...gratuluję nowych ciąż i trzymam kciuki za owulacje!
Już miałam wam się żalić, że u mnie ani ciąży, ani owulacji ani kolejnej @...a tu wczoraj niespodzianka, wyszedł mi pozytywny test owulacyjny! W 40 dc i test chyba się nie myli, bo rzeczywiście 2 dni wcześniej pojawiło się bardzo dużo płodnego śluzu a dziś czuję jakieś bóle w okolicy prawego jajnika oby teraz tempka poszła w górę, mąż oczywiście wykorzystanyfarmaceutka77, kehlana_miyu, Natalia1988, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
U mnie 3 aplikacje stwierdziły owulację! Tak, korzystam z 3, ale wcale nie mam obsesji... Wcaaaale! To teraz zaciskam tylko kciuki, żeby tempka szła dalej grzecznie do góry. Szkoda mi będzie, jeżeli w tym cyklu nam się nie uda, ale po poprzednich porąbanych cyklach będę się cieszyć, jeżeli tylko zobaczę wykres z normalną owulacją i fazą lutealną
Natalia1988, Annie1981, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015