karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Snowflake wrote:Ooo kurcze! Karmienie co 20 minut w nocy? 😳 Mateczko, doskonale rozumiem Twój wybór! A ile ma Twoja Pociecha? 🙂
I jak długie masz cykle?
Co do cyklu to jeszcze nie wiem bo miałam dopiero jedną miesiączkę, teraz obserwuję co się dzieje. Po cichu liczę na ciążę ale temperatura nie rośnie więc wątpię że owulacja była.Snowflake lubi tę wiadomość
-
Co do suplementów to ja biorę niepokakamka ze względu na kp. Biorę go trochę w ciemno ale też zawsze miałam wyższa prolaktyne więc raczej nie zaszkodzi. Poza tym kwas foliowy, wiesiolek i wit D. Nic więcej nie biorę.
I widzę że niepokaksnek dziala bo dziś 29dc i już 8 dpo. A ostatnie cykle owu miałam po 30dc.
Swoją droga dziś mam spadek temp. Ciekawe czy przypadek czy może coś na rzeczy. Za, dwa dni testuje 💪 -
cindarrlla wrote:Anulka1992 najgorsze to czekanie. Ja zawsze w takiej sytuacji już wolę ta wredna 🐒 dostac, przynajmniej człowiek wie na czym stoi.
A testowalas dziś?
.. ☹️ i nadal nic pierwszy raz tak mi się wydłuża. Dziś już 31dc☹️ja też mam zwykle po 30dni . A za ciebie kciuki w górę🤞🤞🤞 😉 oby ten spadek był dobrym znakiem😊a który to cykl starań? -
Cindarrlla świetnie wygląda Twój wykres? Trzymam kciuki !!!!
A z ciekawości tempkę mierzysz w ustach czy pochwie?
Ja obecnie w ustach i widzę że wtedy te wykresy są postrzepione. Jak mierzyłam kiedyś w pochwie to było mniej wahań. U Ciebie jest idealnie
Anulka, może po prostu owulacja Ci się przesunęła i miałaś ją później?
Z suplementów to ja też biorę niepokalanka od tego cyklu na własną rękę. W pierwszą ciążę pomógł mi zajść więc teraz po cichu też na niego liczę -
U mnie, jak wpisałam dokładniejsze objawy to ovufriend wyznaczyło owulację dzień później czyli w sumie nie wiem czy mam 10/11 dpo.
Dziś tempka skoczyła w górę ale kiepsko się czuje, jakby coś mnie brało więc pewnie dlatego. @ nie ma i się ciesze. Ostatnie cykle miałam bardzo krótką fazę lutealna , mam nadzieję że niepokalanek ja trochę wydłuży -
Anulka1992 4cs. Z 3 cyklami po 55 dni 😒
Niepokalanek reguluje hormony. Głównie obniża prolaktyne która podczas kp ma wyższy poziom.
Natalia1992 w pochwie. Jakoś najbardziej wiarygodne wydają mi się te pomiary 😊 jeden cykl kiedyś dawno temu mierzyłam w ustach i dziwnie wykres wyglądał 😊