karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka1992 nie ogarniam czy można tu pisać wiadomosci prywatne. Ale jak można to pisz śmiało wiadomość z adresem 😊
Natalia1992 jeeeej ta nowenna jest cudowna ❤ chyba zacznę kolejna za brata 😊
Jestem dziś 9 dpo. Objawów żadnych w sumie nie mam. Oprócz tego tylko że wieczorem jestem bardzo zmęczona. A poza tym nic, gdzie w dwóch poprzednich ciazach ba tym etapie baaaardzo bolały mnie piersi. A teraz nie. Ale ja nadal kp.
Snowflake lubi tę wiadomość
-
Kurcze, człowiek to jest naiwny...
Tak mnie natchnęło że skoro 8 grudnia był dwa lata temu dla mnie taki szczęśliwy , to może w tym roku też. I zatestowałam, nie z pierwszego moczu ... i znowu biel. Więc cykl na straty już na pewno.
Nie mogę kupować testów ciążowych na zapas bo potem je robię bezsensownie a tanie nie są
-
Gratulacje ❤️cindarrlla wrote:Anulka1992 nie ogarniam czy można tu pisać wiadomosci prywatne. Ale jak można to pisz śmiało wiadomość z adresem 😊
Natalia1992 jeeeej ta nowenna jest cudowna ❤ chyba zacznę kolejna za brata 😊
Jestem dziś 9 dpo. Objawów żadnych w sumie nie mam. Oprócz tego tylko że wieczorem jestem bardzo zmęczona. A poza tym nic, gdzie w dwóch poprzednich ciazach ba tym etapie baaaardzo bolały mnie piersi. A teraz nie. Ale ja nadal kp.
A jak brałaś niepokalanka? I cyclodynon czy coś innego?

-
A ja myślałam że u ciebie jest jeszcze nadzieja☹️ też tak mam w tym cyklu zrobiłam że 4testy. Ale już nie kupuje choć by nie wiem co dopiero jak mi się okres spóźni. To kiedy małpa przychodzi do ciebie? Może razem zaczniemy nowy cykl? 😉Natalia1992 wrote:Kurcze, człowiek to jest naiwny...
Tak mnie natchnęło że skoro 8 grudnia był dwa lata temu dla mnie taki szczęśliwy , to może w tym roku też. I zatestowałam, nie z pierwszego moczu ... i znowu biel. Więc cykl na straty już na pewno.
Nie mogę kupować testów ciążowych na zapas bo potem je robię bezsensownie a tanie nie są
-
Snowflake ovu pokazuje mi tp na 22 sierpnia 😊 nam synka z lipca, teraz wychodzi sierpień, potem mam synka z września, mąż z pazdziernika a ja listopad 😁 będziemy świętować 5 m-cy pod rząd 😁
Natalia1992 tule 😘 wiem jak strasznie ta biel wkurza 😘
Aishha brałam ten ze swansona, 400mg, kapsulke dziennie. -
Wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek i dopiero jak zaakceptuje aż będę mogła wysłać wiadomość prywatną.cindarrlla wrote:Snowflake ovu pokazuje mi tp na 22 sierpnia 😊 nam synka z lipca, teraz wychodzi sierpień, potem mam synka z września, mąż z pazdziernika a ja listopad 😁 będziemy świętować 5 m-cy pod rząd 😁
Natalia1992 tule 😘 wiem jak strasznie ta biel wkurza 😘
Aishha brałam ten ze swansona, 400mg, kapsulke dziennie.

w pierwszym cyklu z niepokalankiem i w połowie nowenny pompejańskiej ! Przypadek? Nie sądzę