karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka1992 nie ogarniam czy można tu pisać wiadomosci prywatne. Ale jak można to pisz śmiało wiadomość z adresem 😊
Natalia1992 jeeeej ta nowenna jest cudowna ❤ chyba zacznę kolejna za brata 😊
Jestem dziś 9 dpo. Objawów żadnych w sumie nie mam. Oprócz tego tylko że wieczorem jestem bardzo zmęczona. A poza tym nic, gdzie w dwóch poprzednich ciazach ba tym etapie baaaardzo bolały mnie piersi. A teraz nie. Ale ja nadal kp.Snowflake lubi tę wiadomość
-
Kurcze, człowiek to jest naiwny...
Tak mnie natchnęło że skoro 8 grudnia był dwa lata temu dla mnie taki szczęśliwy , to może w tym roku też. I zatestowałam, nie z pierwszego moczu ... i znowu biel. Więc cykl na straty już na pewno.
Nie mogę kupować testów ciążowych na zapas bo potem je robię bezsensownie a tanie nie są -
cindarrlla wrote:Anulka1992 nie ogarniam czy można tu pisać wiadomosci prywatne. Ale jak można to pisz śmiało wiadomość z adresem 😊
Natalia1992 jeeeej ta nowenna jest cudowna ❤ chyba zacznę kolejna za brata 😊
Jestem dziś 9 dpo. Objawów żadnych w sumie nie mam. Oprócz tego tylko że wieczorem jestem bardzo zmęczona. A poza tym nic, gdzie w dwóch poprzednich ciazach ba tym etapie baaaardzo bolały mnie piersi. A teraz nie. Ale ja nadal kp.
A jak brałaś niepokalanka? I cyclodynon czy coś innego?
-
Natalia1992 wrote:Kurcze, człowiek to jest naiwny...
Tak mnie natchnęło że skoro 8 grudnia był dwa lata temu dla mnie taki szczęśliwy , to może w tym roku też. I zatestowałam, nie z pierwszego moczu ... i znowu biel. Więc cykl na straty już na pewno.
Nie mogę kupować testów ciążowych na zapas bo potem je robię bezsensownie a tanie nie są -
Snowflake ovu pokazuje mi tp na 22 sierpnia 😊 nam synka z lipca, teraz wychodzi sierpień, potem mam synka z września, mąż z pazdziernika a ja listopad 😁 będziemy świętować 5 m-cy pod rząd 😁
Natalia1992 tule 😘 wiem jak strasznie ta biel wkurza 😘
Aishha brałam ten ze swansona, 400mg, kapsulke dziennie. -
cindarrlla wrote:Snowflake ovu pokazuje mi tp na 22 sierpnia 😊 nam synka z lipca, teraz wychodzi sierpień, potem mam synka z września, mąż z pazdziernika a ja listopad 😁 będziemy świętować 5 m-cy pod rząd 😁
Natalia1992 tule 😘 wiem jak strasznie ta biel wkurza 😘
Aishha brałam ten ze swansona, 400mg, kapsulke dziennie.