karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No i niestety ... Zrobiłam test bialooooo. Także już sprowadziłam się na ziemię . Zero nadzieji... Nie wiem co jest ze mną nie tak☹️ robiliśmy wszystko jak trzeba a tu nic ... Wiem że to dopiero początki starań ale powiem wam że się zdolowalam strasznie
.. -
Kurcze.... Przykro mi:( chyba każda z nas wie jakie to frustrujące
U mnie bez objawów. Tylko mam nerwa wielkiego ale to standard przed @. Ja nie wierzę że mogło się udać. Niby czemu by miało skoro w pierwszej ciąży trwało dłużej a nie karmiłam a teraz całe noce przy piersi. Już powoli mam tego dosyć. Od ponad roku nie spałam ciągiem dłużej niż 3 h a od jakiegoś miesiąca co h pobudki A w dwóch poprzednich cyklach okres dostawałam 8 i 10 dpo więc najgorsze może nadejść już w weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 09:37
-
Dziewczyny czemu to takie trudne?? ☹️ Już popłakałam i jak by mi trochę lepiej muszę się wziąć w garść i następny cykl przede mną. Ja też dużo karmię nocą... Marzę o tym żeby się wyspać także wiem co czujesz. Nie wiem już nic. Wcale się nie nastawiam już wiem że następny cykl się nie uda i moje marzenie o małej różnicy wieku między dzieciakami się nie spełni☹️☹️☹️
-
Anulka1992 wrote:Dziewczyny czemu to takie trudne?? ☹️ Już popłakałam i jak by mi trochę lepiej muszę się wziąć w garść i następny cykl przede mną. Ja też dużo karmię nocą... Marzę o tym żeby się wyspać także wiem co czujesz. Nie wiem już nic. Wcale się nie nastawiam już wiem że następny cykl się nie uda i moje marzenie o małej różnicy wieku między dzieciakami się nie spełni☹️☹️☹️
Żadne to rady ale ja już byłam tak wykończona nocnym karmieniem co 20 minut, że przeszłam na butelkę i mm. Nie żałuję. Glodomorek je w nocy 3 razy, to dużo jak na mm ale w dzień nadal tylko kp. Czasem w nocy daję pierś jak jest jakaś ciężka noc ale ogólnie to wróciłam do żywych.
U mnie 18 DC i owulacji nadal nie było, temp niska i od 3 dni śluz płodny. Zawsze marzyłam o pozytywnym teście dla męża pod choinką ale chyba nie ma co się nastawiać.
-
To ja jeszcze tak z ciekawości zapytam Was dziewczyny, które nadal karmią piersią kiedy Wam wrócił okres, czy były jakieś objawy wcześniej? U mnie zaraz roczek u Synka a ja tak czekam na @ jak na zbawienie, jednak intuicja mi podpowiada że już blisko, mimo, że tydzień temu lekarz powiedział że endometrium linijne...i trzeba odstawić żeby wszystko ruszyło. A ja od jakiegoś czasu juz czuje takie lekkie bóle jak na okres zawsze miewałam...zgłupieć idzie...😄😂polecacie jakieś witaminki żeby się wzmocnić? Ja całą ciążę i teraz na prenatal duo jestem tylko. Czy zrobić sobie badania Prl i hormonalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 21:33
-
Natalia1992 wrote:Anulka a może w następnym cyklu rób testy i mierz temperaturę . Może akurat owulację masz w innym terminie niż myślisz ...