karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Snowflake wrote:Dzięki! 😀
Nooo, naprawdę... Myślę, że każda Staraczka widząc tak długie cykle i skąpy płodny śluz w dziwnych momentach cyklu też miałaby wątpliwości czy warto testować 🤪 oby wszystko było dobrze, a maluszek zdrowy ❤️ -
Natalia1992 wrote:Jakoś wtedy nie skupiałam się na tym czy owulacja była... Więc nie wiem.
Testować będę pewnie około 8 grudnia dopiero ale patrząc na moją krótka fazę lutealna w ostatnich cyklach do tego czasu pewnie dostanę okres -
Snowflake widziałam na innym wątku że zastanawiałaś się jak liczyć tygodnie. Mam w tym spore doświadczenie :p
Jeśli podejrzewasz kiedy była owulacja to ten dzień liczysz jako koniec drugiego tygodnia. Czyli pisałaś że owulacja 17 listopada to jutro będzie 4+0 tydzień ciąży
-
Natalia1992 wrote:Co tam dziewczyny u Was?
Anulka1992 będziesz testować przed spodziewana miesiączka ? -
Najpierw czekamy na owulację a potem na nieprzyjście okresu....
Powiem Wam że mam duże nadzieje odnośnie tego cyklu. Biorę niepokalanka tak jak w cyklu szczęśliwym dwa lata temu a co więcej gdyby się udało to termin porodu wypadł by dokładnie tego samego dnia co z pierwszym synem
Albo będzie euforia albo wielkie rozczarowanieSnowflake lubi tę wiadomość
-
Natalia1992 wrote:Najpierw czekamy na owulację a potem na nieprzyjście okresu....
Powiem Wam że mam duże nadzieje odnośnie tego cyklu. Biorę niepokalanka tak jak w cyklu szczęśliwym dwa lata temu a co więcej gdyby się udało to termin porodu wypadł by dokładnie tego samego dnia co z pierwszym synem
Albo będzie euforia albo wielkie rozczarowanie