karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Snowflake wrote:🙈 Dziewczyny, no u nas dwie, grube II 🙈
I owu chyba w 34dc wypadła. Także jestem w szoku.
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie... Będę mocno trzymać za Was kciuki i poczytam jak Wasze starania 🤞🙂Snowflake lubi tę wiadomość
-
Natalia1992 wrote:Snowflake gratulacje!!!!! Mega super wiadomość
Pisz tutaj i raportuj jak się czujesz co jakiś czasMasz jakieś objawy oprócz ćmienia?
Dużo w ogóle jeszcze karmisz piersią?
Ja mam takie kiepskie myśli że co z tego że trafiliśmy w owulację wczoraj jak mój syn całą noc spędził przy piersi. On normalnie budzi się z 4 -5 razy a jak wychądzą mu zęby to praktycznie całą noc pojękuje i tylko pierś go uspokaja. Boję się że takie całonocne ciumkanie może wszystko blokować... -
U mnie ok. Wczoraj miałam zdjęcia straszne na wieczór i oczywiście już kolejny objaw zaliczony😁 heh. Czasem to aż sama z siebie się śmieje. Ból jajników jak by zelżał ale nadal je czuje poprostu czuję że są. Nie wiem jak to wytłumaczyć. A i jeszcze plecy na dole bolą. A ty jak się czujesz?
Snowflake lubi tę wiadomość
-
Snowflake wrote:A który to dzisiaj dc? W ciąży z synem też "odhaczałam" objawy 🙈 👍😀
Ja ok. Całe szczęście przy dzieciach za bardzo nie można myśleć o objawach 🤪 dokuczają mi mdłości. Z synem też je miałam, ale jakoś od 7/8 tc, teraz tyle co się jajko zagnieździło, a już je odczuwam. Szczęśliwie (lub nie) apetyt dopisuje mimo to 🙂 -
Snowflake wrote:Doskonale to rozumiem. Niby się nie doszukujemy objawów, bierzemy to na spokojnie, bo to taka loteriada jak mało co, ale pragnąc dziecka nie sposób nie dostrzegać tych delikatnych różnic w cyklach... Dzisiaj 7dpo to już lada moment będzie wszystko jasne 🙂 oby wiadomo, w którą stronę 🤞