karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Snowflake wrote:Hej 🙂
Anulka1992 oby to nie było nic złego tylko rozciąganie więzadeł 🤞ja co zaczynam myśleć o moim brzuchu to jakby mnie delikatnie pobolewa. Dzisiaj 43 dc, temp. wydaje się, że jest ok. Niestety zaczęłam pomiar ni w 5 ni w 9 także w zasadzie nie wiem, czy traktować to wiarygodnie 🤷♀️ -
Natalia1992 wrote:Anulka1992 skoro jest inaczej niż do tej pory to jest nadzieja
U mnie dziś ból owulacyjny i test pozytywny więc zobaczymy czy jutro tempka podskoczy ... -
Snowflake wrote:Anulka1992 - trzymam kciuki! 😀
Natalia1992 - za Ciebie również 🙂 który to Twój cykl?
Ja dzisiaj natrafiłam na 2 albo 3 wykresy z cyklami długimi jak moje, gdzie testy pozytywne wychodziły w 44 dc. Nie powiem, ale dodało mi to otuchy 😀 -
Snowflake wrote:Anulka1992 - trzymam kciuki! 😀
Natalia1992 - za Ciebie również 🙂 który to Twój cykl?
Ja dzisiaj natrafiłam na 2 albo 3 wykresy z cyklami długimi jak moje, gdzie testy pozytywne wychodziły w 44 dc. Nie powiem, ale dodało mi to otuchy 😀 -
Snowflake mój synuś miał się urodzić 24.12 ale zachciało mu się przyjść na świat wcześniej 1.12😁♥️ wszystkie musimy czekać nic się nie zrobi...ale to czekanie jest takie okropneeee. Według mnie nie jest za wcześnie na testowanie. Zawsze spróbować możesz😁 a nóż się miło rozczarujesz. Ja będę trzymać kciuki😊Natalia1992 mój też 3 a mam takie wątpliwości jak bym już nie wiem jak długo się starała.
-
Snowflake wrote:Mój też miał być Wigilijny 😀👍
Biję się z myślami odnośnie tego testowania.
A powiedzcie proszę, czy Wasza temp rano przy kp odbiega od tej mierzonej przed ciążą? -
Natalia1992 wrote:U mnie dziś temperatura trochę skoczyła więc zgadzało by się z wczorajszym testem owulacyjnym że wczoraj była owulacja. Teraz najgorszy czas w cyklu, zawsze mi się dłuży :p
-
Snowflake gratulacje!!!!! Mega super wiadomość
Pisz tutaj i raportuj jak się czujesz co jakiś czas Masz jakieś objawy oprócz ćmienia?
Dużo w ogóle jeszcze karmisz piersią?
Ja mam takie kiepskie myśli że co z tego że trafiliśmy w owulację wczoraj jak mój syn całą noc spędził przy piersi. On normalnie budzi się z 4 -5 razy a jak wychądzą mu zęby to praktycznie całą noc pojękuje i tylko pierś go uspokaja. Boję się że takie całonocne ciumkanie może wszystko blokować...