karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia1992 wrote:MelP super! Gratulacje jakieś rady? Coś zmieniłaś akurat w tym cyklu ?
Nic nie zmieniłam, wciąż bardzo dużo karmię piersią w dzień i w nocy i bardzo dużo jem hehe.
Biorę witaminy ciążowe pregna plus cały czas. -
Dziś mój 24 dc przy cyklach 24-26 dniowych. Najprawdopodobniej 11 dpo.
Oczywiście wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi ze ciąża jak nic! wiec głupia poszłam na betę- wynik <0,5 i jest mi tak strasznie źle z tym, naprawdę tym razem wierzyłam ze się udało. Aż się zdziwiłam jak odczytałam wynik 🤦🏼♀️ Jutro pierwszy dzień pracy po macierzyńskim, staramy się od 8 cykli, to wszystko tak dobija. Ot takie żale tu przynoszę 😕 -
meerici wrote:Dziś mój 24 dc przy cyklach 24-26 dniowych. Najprawdopodobniej 11 dpo.
Oczywiście wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi ze ciąża jak nic! wiec głupia poszłam na betę- wynik <0,5 i jest mi tak strasznie źle z tym, naprawdę tym razem wierzyłam ze się udało. Aż się zdziwiłam jak odczytałam wynik 🤦🏼♀️ Jutro pierwszy dzień pracy po macierzyńskim, staramy się od 8 cykli, to wszystko tak dobija. Ot takie żale tu przynoszę 😕
Trzymaj się! Takie dni są najgorsze -
meerici wrote:Dziś mój 24 dc przy cyklach 24-26 dniowych. Najprawdopodobniej 11 dpo.
Oczywiście wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi ze ciąża jak nic! wiec głupia poszłam na betę- wynik <0,5 i jest mi tak strasznie źle z tym, naprawdę tym razem wierzyłam ze się udało. Aż się zdziwiłam jak odczytałam wynik 🤦🏼♀️ Jutro pierwszy dzień pracy po macierzyńskim, staramy się od 8 cykli, to wszystko tak dobija. Ot takie żale tu przynoszę 😕
Tulę Cię mocno. Ja miałam podobnie w poprzednim cyklu. Tak bardzo się zawiodłam. Ale teraz jestem silniejsza i wierzę, że w tym cyklu się uda!
Zobaczysz, że grudzień będzie nasz! -
Ja w tym cyklu zapomniałam na wyjazd termometra i w najważniejsze 2 dni nie mierzyłam temp. Testy owu robiłam, śluz niby też był. Ale jakoś nie wiem 😔 mam nadzieję, że nie przegapiłam "tego" momentu.
A jeszcze dzisiaj byłam u lekarza i myślałam, że chociaż zrobi mi usg i zmonitoruje, a tu lipa. Strasznie się zawiodłam. Nawet mnie nie zbadał, jak powiedziałam że staram się od lipca, to powiedział że mało i żebym za 3 msc przyszła 🙈 -
A mnie od wczoraj pobolewaja jajniki bardziej po lewej stronie . cały czas je czuje . Czasem zakluja,czasem tak jak by mnie piekło tam takie uczucie gorąca w środku.. . Ciągną tak aż do pachwin. Nigdy tak nie mialam.dziewczyny czy ja wariuje czy to może być jakis znak że coś tam się dobrego dzieje??