karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
kehlana_miyu wrote:Dziewczyny, nieśmiało piszę, że mi też się chyba udało. W sobotę rano test negatywny i byłam pewna, że zaczyna mi się @. Ale w niedzielę zamiast się rozkręcić to kompletnie zanikł, więc wysłałam męża do apteki po test ciążowy. No i są dwie kreski Bardzo się boję, że to biochemiczna, bo i plamienie, i kreski jeszcze słabe, ale ostrożnie bardzo się cieszę To był nasz czwarty cykl starań, ale prawdopodobnie pierwszy z owulacja. Okres wrócił mi 14 miesięcy po porodzie, w styczniu, ale pierwsze trzy cykle były zdecydowanie w cały świat. Cały czas karmię piersią na żądanie, a synek to mały ssak, który potrafi na piersi wisieć długo i z upodobaniem.
kehlana_miyu, Natalia1988 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje kehlana! U mnie już wyraźne krechy, więcej testów nie robię, czekam na wizytę
Ja też ciągle karmię synka na żądanie, raz mniej raz więcej, ale najdłuższe przerwy mamy ok. 5 godzin, w nocy dalej 2-3 razy budzi się na cyca. A cykl w sumie to był pierwszy i też bardzo dziwny, pierwszą i jedyną miesiączkę dostałam prawie 10 miesięcy po porodzie, pozytywne testy owu dopiero w 40dc i o dziwo od razu się udało ale powiem wam, że gdyby nie testy i dokładna obserwacja to pewnie przegapiłabym tą owulkę. Teraz niech kropek nr dwa rośnie zdrowo, @ nie chcę widzieć kolejne kilkanaście mc Trzymam za was kciuki dziewczyny! Życzę żeby każda szybko zobaczyła te wymarzone dwie kreseczkifarmaceutka77, Annie1981, Casjopea, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! Gratulacje kehlana i mamakropka!! Czy mogłabym się do Was przyłączyć? Jestem mamą 19 msc synka. Karmię go jeszcze w nocy. Od roku marzy mi się kolejny bobas. W styczniu dostałem okres więc starania poszły w ruch , ale póki co klapa. Już zaczynam tracić nadzieję, że uda mi się przed odstawieniem synka ale dajecie nadzieję
-
Dziękuję! Mam nadzieję, że ta passa będzie trwała jak najdłużej i wszystkim się nam uda
Ja zaczęłam pić w tym miesiącu siemię lniane i suplementować witaminy dla mam karmiących, żeby wzmocnić organizm. We wcześniejszych miesiącach brałam castagnus, ale w tym miesiącu już sobie odpuściłam. -
Casjopea wrote:Kupiłam znowu testy z allegro.. I jestem podłamana, bo nic się u mnie nie dzieje 21 dzień cyklu i ani śluzu, ani w ogóle nic.
-
Casjopea wrote:Kupiłam znowu testy z allegro.. I jestem podłamana, bo nic się u mnie nie dzieje 21 dzień cyklu i ani śluzu, ani w ogóle nic.
Mi na różowych z allegro nie pokazywało ,a kupiłam z domowego laboratorium i w tym samym momencie pokazało pozytyw -
Natalia1988 wrote:Kupiłam i zrobiłam dziś z ciekawości testy owulacyjne rossmanowskie i tradycyjnie zielone złotówkowe. Zielony bladzioch a rossmanowski ładne krechy, no prawie pozytywny i bądź tu mądry....