karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Podczytuje od jakiegoś czasu wątek i postanowiłam do Was dołączyć. Mam roczną córeczkę i myślimy o rodzeństwie dla niej. Ja do tej pory karmiłam piersią. W ostatnich dniach odstawiliśmy jednak karmienia nocne, bo mała wybudzała się milion razy na pierś, co było mego męczące dla mnie. Zostało nam jeszcze jedno karmienie na noc. Plan był odstawić całkowicie, ale mi jeszcze trochę żal. I mała też jeszcze tęskni za piersią, bo widzę że czeka na to wieczorne karmienie. Do sedna jednak. Ja nadal nie mam @ po ciąży i porodzie. Poprzednie starania też były dość długie. Ponad rok. U mnie była zbyt wysoka prolaktyna. Udało się ją wyrównać bromergonem i w końcu w ciążę zaszłam. Teraz zastanawiam się, czy nie będzie powtórki z rozrywki, a zależy nam na szybkim zajściu w ciążę. I teraz pytanie, może orientujecie się lepiej niż ja. Jest możliwość, że przy jednym karmieniu nadal nie będę miała @ przez dłuższy czas? Czy to już raczej nierealne?
-
Natalia1992 wrote:Oszukał Was kiedyś facelle strumieniowy ? Zrobiłam teraz z kolejnego moczu i wyszła blada kreska. Jestem 13 dni po Ovitrelle a po owulacji 11-12 i nie wiem czy to jeszcze lek czy test oszukuje czy coś się dzieje
Poszperałem w necie i widzę że facelle strumieniowe robią takie oszustwa. Tym bardziej że ta moja kreska jest mega blada, tak że ledwo ja widać ... -
Natalia1992 wrote:https://zapodaj.net/6cbed0260b03d.jpg.html
a nie mówiłam że w tym roku się uda!?
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞💥💥 -
ma.rysia wrote:Cześć dziewczyny! Podczytuje od jakiegoś czasu wątek i postanowiłam do Was dołączyć. Mam roczną córeczkę i myślimy o rodzeństwie dla niej. Ja do tej pory karmiłam piersią. W ostatnich dniach odstawiliśmy jednak karmienia nocne, bo mała wybudzała się milion razy na pierś, co było mego męczące dla mnie. Zostało nam jeszcze jedno karmienie na noc. Plan był odstawić całkowicie, ale mi jeszcze trochę żal. I mała też jeszcze tęskni za piersią, bo widzę że czeka na to wieczorne karmienie. Do sedna jednak. Ja nadal nie mam @ po ciąży i porodzie. Poprzednie starania też były dość długie. Ponad rok. U mnie była zbyt wysoka prolaktyna. Udało się ją wyrównać bromergonem i w końcu w ciążę zaszłam. Teraz zastanawiam się, czy nie będzie powtórki z rozrywki, a zależy nam na szybkim zajściu w ciążę. I teraz pytanie, może orientujecie się lepiej niż ja. Jest możliwość, że przy jednym karmieniu nadal nie będę miała @ przez dłuższy czas? Czy to już raczej nierealne?
ma.rysia lubi tę wiadomość
-
Babydreamer wrote:Ja robiłam takiego facella i jasna kreska była i potem się okazało, że ciąża to była więc ja już składam gratulacje! ))))) One są czułe i nie oszukują myślę tak jak pinki🙃
a nie mówiłam że w tym roku się uda!?
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞💥💥
Mam jeszcze jeden facelle, zrobię jutro rano i się wyjaśni. Na razie nie chce się nastawiać w żadną stronę -
Jednak ściema. To kreska fabryczna chyba była. Dziś jest też ale słabsza i widoczna dopiero po rozłożeniu i szara zamiast różowa ... na innym forum widziałam że dziewczyny też takie miały a beta nkeciszowa. Trudno. Nie dla mnie drugie dziecko
-
Natalia1992 wrote:Jednak ściema. To kreska fabryczna chyba była. Dziś jest też ale słabsza i widoczna dopiero po rozłożeniu i szara zamiast różowa ... na innym forum widziałam że dziewczyny też takie miały a beta nkeciszowa. Trudno. Nie dla mnie drugie dziecko
-
Natalia1992 wrote:Na zdjęciu to nawet tego nie widać. Serio dziewczyny to tylko jakiś cień w miejscu którym powinna być kreska. Ja już swoje wypłakałam i będę żyła dalej ...
-
Natalia1992 wrote:Jak uda mi się wyskoczyć do sklepu to zrobię. Ale na 12/13 dpo to już powinna być widoczna kreska a nie jakieś zwidy :p
Ja poleciałam na betę od razu i już nie powtarzałam więc nie wiem jakie powinny być kolejne kreski, ale u Ciebie nadal ona jest i to już konkretny znak!!!