karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ale długo mnie nie było! 😁 Trochę podglądałam co się dzieje, ale nie mogłam się jakoś zebrać do napisania 🙃
Gratulacje wszystkim, które niedawno zobaczyły 2 kreski i tym które urodziły! ❤️
Wenka, czyli będzie czerwcowe bobo 🤩 To jest taki super miesiąc na poród! Polecam serdecznie 😆 Jak się czujesz?🫶
Agni wielkie gratulacje dzielna mamo! 💖 Rozumiem dobrze twoje uczucia związane z naświetlaniem. Mnie to mega stresowało, małemu cały czas zsuwała sie ta opaska z oczu, w nocy siedziałam przy nim jak zombie i pilnowałam. Zaczęłam też wtedy odciągać mleko i karmić butelką przez te 2 dni, bo stare położne wkręcały mi że to z głodu dziecku ta bilirubina tak skoczyla - i oczywiście rozwiązaniem na to mialo byc... mm 😳 Szkoda gadać. Potem jeszcze z 2 miesiące miał żółte oczy więc chwile to trwało. Grunt żeby przetrwać, w domu to już inna energia 🤞🙏
Edka ty już na samej końcówce 🤩 Jak się czujesz w tych ostatnich tygodniach?
U mnie sytuacja wygląda tak że jestem jakieś 6dpo i dopuszczam opcje testowania 😅 W ostatnich cyklach mieliśmy takie trochę podejście na zasadzie "co ma być to będzie" - starania to nie są, ale otwartość na taką opcję już prędzej 😆 Może nas życie zaskoczy, a może nie. Jeśli nie, to tak oficjalnie pewnie weźmiemy się za to w przyszłym roku. A póki co mam mocne podstanowienie nie testować przynajmniej do 11dpo, zobaczymy 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada, 09:04
Sunday92 lubi tę wiadomość
-
Angi gratulacje !! Jesteś dzielna, pewnie niedługo poziom bilirubiny na tyle spadnie, że wrócicie do domu

Delfi modle się o zdrowie i siłę dla Twojej córeczki i dla Was🩷 nie znamy się, ale myślę o Was !
Edka trzymam kciuki za piękny poród, bo to już tuż tuż !
Namisa … czyli też trzymamy kciuki
za wytrwałość w oczekiwaniu na testowanie i żeby było owocne 🤞
Wenka gratulacje i życzę spokojnej ciąży
U nas starsza córka od września zaczęła przedszkole i zaczęło się chorowanie, niestety młodszy brat gorzej to wszystko znosi, ostatnio miał zapalenie oskrzelików z dość mocnymi dusznościami, ale na szczęście pokonał to jakoś. Twardziel ! Ma już 7 miesięcy, 6 ząbków i wspina się przy meblach, nie ogarniam jak ten czas leci.
Gratuluję jeszcze raz Dziewczynom, które są w ciąży i trzymam kciuki za te, ktore o kolejnym dziecku narazie marzą żeby się spełniło !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada, 08:59
Sunday92, Namisa, Delfi lubią tę wiadomość
Rocznik 92
🩷Córka 08.2022
🩵Syn 03.2025 -
Namisa, myślałam ostatnio co u ciebie 😀 A jednak gdzieś tam dopuszczasz do myśli starania. Aż normalnie będę czekać na twój test! No u mnie też już zostały max 2 tygodnie - tak przypuszczam. Akurat za tydzień w dzień niepodległości (😅) mam wizytę kontrolną i zobaczymy co tam w szyjce słychać.
Namisa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,ja też długo się nie odzywałam 🙃u nas ponad połowa ciąży zleciała i po dwóch synkach czekamy na córeczkę 🥰
eM 🌺 lubi tę wiadomość
-
Agni, ogromne gratulacje ❤️👩'95 👨'94
👦08.2020 👼07.2022👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶
⏸️18.08.2025 (10dpo)
🤰19.08.25 - beta - 14.3, prog 20
🤰21.08.25 - beta - 55,4
🤰23.08.25 - beta - 148
🤰27.08.25 - beta - 848, prog 12
🤰04.09.25 - 6+0 - 0,288 cm z serduszkiem ❤️
🤰18.09.25 - 8+0 - 1,59 cm 🫛