karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunday92 wrote:U nas niektóre dni lepsze, niektóre gorsze zależy od nastrojów chłopaków. Chociaż u nas to raczej starszy daje popalić, młodszy póki co jest raczej spokojny. No i trochę się musze nagimnastykować żeby zgrać drzemke, bo Gucio cały czas jej potrzebuje i potrzebuje przytulanek zeby zasnac, a Florek jeśli nie zaśnie to sam nie poleży, a oni obaj w jednym lozku też odpadają (bo Florek stęka przez sen i Gucia to budzi). A tak to mocno mi ulatwia życie chusta. No i cóż, byle do stycznia, bo Gucio pojdzie do przedszkola.
A Ty jak się czujesz juz prawie na końcówce?
Rzeczywiście tak jak mówisz, zależy od współpracy chłopców. Życzę Ci w takim razie, żeby było jak najwięcej tych dobrych dni! Jesteś super Mamą DWÓJKI - pamiętaj
Ja się czuję w porządku. Na razie jeszcze nie czuję się gotowa - przede mną pranie, prasowanie i pakowanie torby do szpitala. Ale cały czas rozmyślam, kiedy się zacznie itd. 🙈 brzuszek coraz większy, Mała niby też zapowiada się na większą niż Synek. Zobaczymy jakie wieści będą po wizycie w środę.Sunday92 lubi tę wiadomość
-
OvuFriendDrogie Użytkowniczki,
Chcemy Was przeprosić za ostatnie „eksperymenty” z reklamami, które pojawiły się na forum. Dostaliśmy od Was wiele sygnałów, że były one zbyt uciążliwe – dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i za szczerość.
Rzeczywiście, nasz partner reklamowy trochę przesadził z liczbą i formatami reklam, co mocno zaburzyło komfort korzystania z forum. Już to naprawiliśmy: część reklam została wyłączona, a pozostałe optymalizujemy tak, aby nie przeszkadzały Wam w korzystaniu z OvuFriend.
Reklamy są dla nas ważnym źródłem utrzymania – dzięki nim możemy nadal oferować Wam darmowe usługi i rozwijać forum, ale absolutnie nie chcemy, żeby odbywało się to kosztem Waszej wygody.
Obiecujemy, że będziemy pilnować tego lepiej i dbać o to, aby reklamy były w tle, a nie na pierwszym planie. Przypominamy też, że użytkowniczki z abonamentem Premium korzystają z forum i aplikacji całkowicie bez reklam.
Dziękujemy za Wasze zrozumienie i wsparcie 💙
Zespół OvuFriend -