karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaak, ja wiem, że to dobry wynik. Ale mimo wszystko jak zaczęłam brać luteinę, to przy niej zostanę. Bo tak jak mówię, może były spadki 🤷 zwłaszcza, że moje ciąże należą do tych, gdzie trafiają się niestety jakieś krwotoki i plamienia.👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
💔07.2025 biochem.
⏸️18.08.2025
🤰19.08.2025 beta - 14,3 🥹
Czy mogę zapytać jakie ewentualne objawy miałyście w ciąży przy karmieniu piersią? Czy w ogóle takowe szło zauważyć 😅? -
Vilka wrote:Wenka z malutka jest super, anioł. Da się odłożyc, dużo śpi, potrafi sama sobie leżeć i chillowač w ciągu dnia. Wiadomo popołudniu i wieczorem bardziej potrzebuje być na rękach ale często chwila wystarczy i znowu sama poleży. Prawie wcale nie płacze. Jedynie jak już naprawdę jest głodna gdy ja za długo zwlekam bo np coś ogarniam przy starszej czy coś. No ale z dwulatka mamy hardcore bo codziennie prawie są histerie. Wszak malutka zaakceptowała, mówi do niej kocham cię bardzo i całuje w główkę, jest wobec niej bardzo delikatna. Więc raczej nie o zazdrość to chodzi. Zresztą jej bunt i akcje histeryczne zaczely się już zanim mała się pojawiła na świecie.
U nas też się wszystko aktualnie posypało, a starszy syn był naprawdę super wyregulowany przed urodzeniem brata.
Teraz mamy napady złości, raz uderzył małego w głowę zabawka, wylądowaliśmy na sorze. Nie każe go karmić, w nocy mnie wola, ma napady złości, ostatnio uderzył szklanka w ścianę. My sie dzisiaj konsultowalismy z psychologiem I mam nadzieję, że będzie lepiej, bo ciężko zyc bojąc się że zaraz zrobi małemu krzywdę.
My planowaliśmy trójkę, ale na ten moment podziękuję, tym bardziej, że mojego męża wiecznie nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:10
👶06.2023 G. 💙
👶08.2025 F. 💙 -