karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Casjopea. Gratulacje! Piękna krecha
Ja wczoraj też tak miałam, że na swoim wykresie mialam temperatury kogoś innego a na czyimś miałam swoje. Masakra.
Dziś już jest ok.
Farmaceutka. OF pokazuje, że 9dpo jest tylko 18% szans na pozytywny test.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja dziś przespałam ciągiem 2,5h koło południa, zalewa mnie wodnisty, lekko mleczny śluz,, momentami taki jak płodny. Do tego boli prawy jajnik i piersi pełniejsze. Ciekawe, ciekawe... dobrze ze jest weekend to nie polecę na betę
Smeg mnie mój dziś też strasznie wkurzasmeg lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
Haha mnie mój też wieczorem doprowadził do szału Za to mała śpi jak marzenie, tylko dwie pobudki w nocy to przecież luksus czyż nie?
Moja mama przeżywa nieziemsko, że jestem w ciąży i nie odstawiam małej od piersi. Że to za duże obciążenie dla organizmu, a ona już taka duża, ładnie je itp., itd. Wg mnie absolutnie nie ma potrzeby odstawiania, szczególnie jak wyniki mam mega dobre, a o samej ciąży wiadomo póki co tyle, co nic. Jak lekarz nie zaleci inaczej (a mam spoko lekarke, ona nie widzi nic złego w kp przy niezagrozonej ciąży) to do roku napewo małą jeszcze pokarmie. A dalej to się zobaczyfarmaceutka77, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
A ja pozdrawiam tuż po pobudce nr 7 ale u nas to norma, zwykle nie liczę, przy kp wszystko w półśnie, a dziś liczę bo dopiero się kładę.
Casjopea ja też jeśli lekarz nie zaleci inaczej, zamierzam dalej kp w ciąży... o ile nie zakończę kp przed zajściem w ciąże hehe
Z moich znajomych w ciąży jedna kontynuuje kp, druga ze wzgl na problemy z szyjka z poprzedniej ciąży odstawiła córkę, a trzecia mama daje mm tak w ramach ciekawostki.🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
No właśnie udało się dziś pogodzić na drzemce małej xD chyba kręci go jak jestem zła, bo zawsze się wtedy dobiera
Farmaceutka, wysikaj jutro dwie krechy u mnie cykl bezowulacyjny, więc oby szybko przyszła @ i ruszam w następnym chyba że będzie jeszcze jedno podejście do owufarmaceutka77 lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Trzymam kciuki farmaceutka. Oby był zielony kropek
Havana3 lubi tę wiadomość
Grudzień 2015 poronienie
Styczeń 2016ciąża biochemiczna
Kwiecień 2016 ciąża biochemiczna
Październik 2016 ciąża biochemiczna
Listopad cud
27 lipca2017 Synek jest z nami
Listopad 2018 ciąża biochemicZna -
Farmaceutka, przykro ale nie ma @, jest nadzieja! Może jeszcze za wcześnie? Planujesz iść na betę żeby rozwiać wątpliwości, czy czekasz na okres? Kiedy powinnaś dostać?
Holibka, a ile jeszcze masz do terminu? Ja bym chyba poczekała, bo jeszcze beta może nie wyjść
Gdańsk, 31 l., kp