karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ovu mi pokazuje termin na 16.11. Zobaczymy, na jutro mam strumieniowy bobo, wczoraj mnie mdlilo, dzis czuje parcie jakbym miala zaraz dostac biegunki masakra co to czlowiek sobie do tej glowy nakladzie dzis mam lekki spadek tempki, zobaczymy jutro:)
-
Casjopea wrote:Mi się skończyły definitywnie testy ciążowe, za to mam na pęczki owulakow, więc teraz trzaskam je dla nieprzemijajacej pewności
U mnie plamienie, brzuch boli jak na @, szyjka typowo @, bobo bez cienia watpliwosci, idzie @. Z jednej strony , to dobrze, bo mialam lyzeczkowanie po porodzie i teraz bedzie nowe milusie endo dla kropeczka, bo kto by chcial sie w jakims starym , dziurawym tulić... -
Czyli jednak nieprawda ze owulaki wykrywają ciążę szybciej niż ciążowe Farmaxeutka, przykro mi ale masz rację, że lepiej w świeżym endo. Mniejsza szansa ma bliźniaki No i ginekolodzy tez ponoć radzą kilka cykli odczekać dla unormowania hormonów.
Ja już straciłam nadzieję na owu, a tu nagle pojawił się rozciągliwy śluz :p więc już nic nie kumam, ale na wszelki wypadek zaciągnę dziś męża w obroty, zwłaszcza że libido też mi podskoczyło
Moja córka została dziś pierwszy raz na cały dzień z nianią, płakała mocno chyba urwę się szybciej z pracy, bo mi też się serce kraja
Gdańsk, 31 l., kp -
Smeg. Tak myślałam, że owu się jeszcze pojawi. Przy KP cykle mogą być dłuższe. Ja w pierwszych kilku cyklach miałam owu w 20dc, a przed porodem 11-14dc. Potem cykle się zaczęły się skracać.
U mnie 9dpo. Jakieś pryszcze się pojawiły, dziwne sny. Zaczynam się nakręcać, chociaż miałam tego nie robić, takie objawy czasem przecież się zdarzają bez względu na ciążę Postaram się wytrzymać z testowaniem do 13dpo.
smeg, Casjopea, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Smeg. Tak myślałam, że owu się jeszcze pojawi. Przy KP cykle mogą być dłuższe. Ja w pierwszych kilku cyklach miałam owu w 20dc, a przed porodem 11-14dc. Potem cykle się zaczęły się skracać.
U mnie 9dpo. Jakieś pryszcze się pojawiły, dziwne sny. Zaczynam się nakręcać, chociaż miałam tego nie robić, takie objawy czasem przecież się zdarzają bez względu na ciążę Postaram się wytrzymać z testowaniem do 13dpo.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:187,94 mlU/ml
13 dpo. Dobrze czy niedobrze?
Dobrze! Ale w becieważny jest nie tyle wynik jednorazowy co przyrost, chyba optymalnie co 3 dni.
🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa