karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
farmaceutka77 wrote:Casjopea Masz jakies objawy?
Teraz to zarazaj:D
Szkoda ze nie prowadzisz wykresu
A tak to cisza.. Mleko jest, mała ciągnie chętnie. Jestem oczywiście pełna obaw, ale po całym piątku nerwosraczki i wydaniu 5 dych na dodatkowe testy powoli dochodzę do siebiefarmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Absolutne ZERO objawów Wczoraj zaśmiałam się, że niekarmiacy sutek mi się jakiś ciemny zrobił, ale nie powiazalam tego z ciążą :p Jedyne co to posrane sny od kilku dni. Takie naprawdę posrane W pierwszej ciąży miałam tak samo.
A tak to cisza.. Mleko jest, mała ciągnie chętnie. Jestem oczywiście pełna obaw, ale po całym piątku nerwosraczki i wydaniu 5 dych na dodatkowe testy powoli dochodzę do siebie
No wlasnie u mnie tez zero, nic, null -
Cześć Dziewczyny!
Gratuluję ciąży! Też poproszę wiruska
Jestem mamą roczniaka (skończył 7.11), teraz jestem w trzecim cyklu starań, drugi CHYBA z owulacją, chyba bo w tym miesiącu nie robiłam testów owu, nie monitoruję temperatury bo to u mnie na ten moment bez sensu, z resztą nigdy się u mnie szczególnie nie sprawdzało.
Syn kp, cycuś na całego, sporo je w nocy i nad ranem (w sumie 4-5 razy), w dzień tylko na drzemkę i do spania, nie mam serca go odstawiać, mam też aktualnie 3 znajome kp w ciąży, dzieciaki również listopadowe, najbardziej zaawansowana jest już na półmetku, a dwie już zaczęły drugi trymestr.
Obecnie jestem w 23dc, kusi mnie strasznie zrobienie testu, ale poczekam jeszcze. W pierwszej ciąży krecha pojawiła się w 30dc, blada, ale wcześniej nie testowałam.
Co do samopoczucia to standardowe dla drugiej fazy cyklu, z tym że widzę sporo kremowego śluzu, niezbyt gęstego, no i to daje mi iskierkę nadziei bo tak też było przy pierwszej ciąży. Słyszałyście o takich przypadkach? Ja oczywiście jak typowy Polak szukam podciągnięcia teorii do swojego przypadkusmeg lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
farmaceutka77 wrote:I tak sobie na spokojnie sikalas od dzis, czy tez zaczelas wczesniej?
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
Farmaceutka, u mnie w pierwszej ciąży 11 dpo była biel, a dopiero w 12 cień
Cześć Holibka całkiem szybko Ci wróciły cykle, zazdroszczę! To dobrze wróży co do kremowego śluzu, to w poprzednim cyklu też mnie zalewał, aż myślałam ze jestem w ciąży mimo braku @ po porodzie, ale właśnie tydzień później przyszła więc nie wiem czy to nie jest po prostu jeden s objawów drugiej fazy cyklu. Wczoraj też przyszła jakaś fala kremowego śluzu, ale temperatura nadal nie skoczyła, więc już nic nie kumamfarmaceutka77 lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Farmaceutka, u mnie w pierwszej ciąży 11 dpo była biel, a dopiero w 12 cień
Cześć Holibka całkiem szybko Ci wróciły cykle, zazdroszczę! To dobrze wróży co do kremowego śluzu, to w poprzednim cyklu też mnie zalewał, aż myślałam ze jestem w ciąży mimo braku @ po porodzie, ale właśnie tydzień później przyszła więc nie wiem czy to nie jest po prostu jeden s objawów drugiej fazy cyklu. Wczoraj też przyszła jakaś fala kremowego śluzu, ale temperatura nadal nie skoczyła, więc już nic nie kumam