karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
smeg wrote:Cześć Hawana i Karolinams ja też miałam dopiero jedną @ po porodzie i jeszcze żadnej owulacji, więc jedziemy na tym samym wózku zjadłam wczoraj ostatnią kapsułkę niepokalanka (ze 120), więc może czas zapodać jakieś nowe ziółka
Farmaceutka, a Twoja poprzednia @ to było tylko plamienie? -
Dzięki Casjopea. A jak twoje samopoczucie?
Ja się zastanawiam czy wzmożone kp w tym miesiącu nie pogmatwało mi cyklu. Jak myślicie, może to mieć znaczenie?🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
Może, ale nie musi..
Ja czuję się zupełnie normalnie, chociaż dzisiaj powinnam mniej więcej mieć okres i trochę mnie brzuch ciągnął. Nawet jakaś kropelka krwi się pojawiła.
Odebrałam też właśnie wynik bety i jest 503,82! Więc przyrost super A progesteron 16,22 ng/mlsmeg, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Casjopea a jak twoje piersi? Zauważyłaś zwiększoną tkliwości lub zaciemnienie? Ciekawi mnie jak to przy kp wygląda, z pierwszej ciąży pamiętam że objawy piersiowe były pierwszymi u mnie.🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
-
Holibka wrote:Casjopea a jak twoje piersi? Zauważyłaś zwiększoną tkliwości lub zaciemnienie? Ciekawi mnie jak to przy kp wygląda, z pierwszej ciąży pamiętam że objawy piersiowe były pierwszymi u mnie.
-
Coś mi temperatura lekko skoczyła i wczoraj sikałam jak szalona a w zeszłym cyklu jak sobie wkręciłam ciążę, częste sikanie też było ok 2 tygodnie przed okresem, czyli mogło być objawem na owulację. Może jednak coś będzie z tego cyklu
Gdańsk, 31 l., kp -
Casjopea dzięki za odp. A jeśli mogę - dlaczego karmisz tylko jedna piersią?
Smeg który śpi?🙋🏻♀️ 37.