karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Havana3 wrote:Oj tego mi brakowało pogadać z kimś kto nie potępi nie wyśmieje i nie zrobi wielkich oczu tyy? jeszcze dziecko??? w twoim wieku??? Mam w nosie co inni myślą dzieci to najlepsze co mnie w życiu spotkało (+ mąż ) i tak się ułożyło że dopiero teraz jest trzecie a jak Bóg da to czwarte
farmaceutka - a jakie oznaki powrotu płodności dostałaś ja o paru dni płodny śluz się zdaje ale niewiem czy to nie mżonkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 16:10
-
karolinams wrote:skąd ja to znam u mnie taka sama sytuacja jak u Ciebie kochana
farmaceutka - a jakie oznaki powrotu płodności dostałaś ja o paru dni płodny śluz się zdaje ale niewiem czy to nie mżonki -
Ja tak po cichu liczę na na grudniowy cykl. W zeszłym roku właśnie on był tym szczęśliwym, może teraz też się uda
Jestem teraz na zwolnieniu lekarskim, żeby do pracy nie wracać po macierzyńskim i mieć czas, aby znów zajść w ciążę. Dziś dzwoniła szefowa, że musi się ze mną zobaczyć, bo procedury są w pracy takie przy chorobie powyżej 28 dni. Podobno ma wypytywać o to w jaki sposób mogą mi pomóc np. dostosować stanowisko pracy, abym mogła wrócić. Trochę to będzie stresujące, ale co zrobić. Mam nadzieję, że potem dadzą mi spokój na dłuższy czas.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
A ja juz straciłam nadzieje. Chyba ten cykl jest bezowulacyjny. Niby jest płodny Alu ból jajnika ale temperatura nie idzie w gore
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 10:55
Grudzień 2015 poronienie
Styczeń 2016ciąża biochemiczna
Kwiecień 2016 ciąża biochemiczna
Październik 2016 ciąża biochemiczna
Listopad cud
27 lipca2017 Synek jest z nami
Listopad 2018 ciąża biochemicZna -
renka53 wrote:A ja juz straciłam nadzieje. Chyba ten cykl jest bezowulacyjny. Niby jest płodny Alu ból jajnika ale temperatura nie idzie w gore
Kochana nie poddawaj się!!! U nas karmiących wszystko się zmienia nawet gdy się tego niespodziewamy cierpliwość zostanie nam wynagrodzonarenka53, smeg lubią tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
Havana mam nadzieje ze owulacja jeszcze bedzie. Za kilka dni idę do giną to powie mi czy owulacja sie zbliża czy nie
smeg, Havana3 lubią tę wiadomość
Grudzień 2015 poronienie
Listopad cud
Cześć chciałabym dołączyć. Może z wami uda mi się przywrócić cykl. Nadal karmię piersią, ale coraz bardziej i intensywnie skłaniamy się ku temu by się odstawić jak cykl nie wróci przy karmieniu piersią.
smeg, karolinams, Havana3 lubią tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:Jednodniowe krwawienie, od tego zaczal sie rozciagliwy śluz, bardzo duzo, mega pozytywny owulak, badania krwi wskazywaly na faze owu, tydzien przed byl duzy spadek tempki, a pozniej urosla(skok), wypieki na twarzy, wiecznie goraco, jakos bolu owulacyjnegp specjalnie nie mialam. A i wrazliwe sutki.
-
Cześć Nikiana, miło że dołączasz do nas karmiących staraczek W jakim wieku masz dziecko? Na wykresie masz niezły skok temperatury, może cykl wrócił już mimo karmienia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 15:30
Nikiana lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Annie1981 wrote:Ja tak po cichu liczę na na grudniowy cykl. W zeszłym roku właśnie on był tym szczęśliwym, może teraz też się uda
Jestem teraz na zwolnieniu lekarskim, żeby do pracy nie wracać... Trochę to będzie stresujące, ale co zrobić. Mam nadzieję, że potem dadzą mi spokój na dłuższy czas.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
smeg wrote:Cześć Nikiana, miło że dołączasz do nas karmiących staraczek W jakim wieku masz dziecko? Na wykresie masz niezły skok temperatury, może cykl wrócił już mimo karmienia?
Dziękuję za przywitanie. Moja pociecha ma 11 miesięcy, ani trochę nie zamierza zrezygnować z piersi, a my byśmy chcieli dzieci z niewielką różnica wieku. -
karolinams wrote:Nikiana witaj moja młoda ostatnio właśnie mniej ssie w dzień już nie chce wiec tylko karmienie nocne nam zostało
-
Hej dziewczyny czy któraś sie trochę zna na estradiolu dzis robiłam badania i estradiol172; tsh-0.53 tutaj wiem ze za mało powinno być Ok 1.5 najlepiej a prolaktyna 42. Tak sie zastanawiam czy ten estradiol jest ok. Prolaktyna tez jest duża ale karmie wiec nie zmniejszę jej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 18:19
Grudzień 2015 poronienie
Listopad cud
renka53 wrote:Hej dziewczyny czy któraś sie trochę zna na estradiolu dzis robiłam badania i estradiol172; tsh-0.53 tutaj wiem ze za mało powinno być Ok 1.5 najlepiej a prolaktyna 42. Tak sie zastanawiam czy ten estradiol jest ok. Prolaktyna tez jest duża ale karmie wiec nie zmniejszę jej
-
renka53 wrote:Hej dziewczyny czy któraś sie trochę zna na estradiolu dzis robiłam badania i estradiol172; tsh-0.53 tutaj wiem ze za mało powinno być Ok 1.5 najlepiej a prolaktyna 42. Tak sie zastanawiam czy ten estradiol jest ok. Prolaktyna tez jest duża ale karmie wiec nie zmniejszę jej
Tsh lepiej skonsultować z endokrynologiem. Ja mam Hashimoto i mój lekarz powiedział, że przy staraniach lepiej żeby było poniżej 1.00. Miałam 1,5 i zwiększył mi dawkę. Ale wiadomo to kwestia indywidualna
Trzymam za Was kciuki!
Ja już nie karmie prawie dwa miesiace a mleko nadal jest
Jak tylko moje kwestie zdrowotne się rozwikłają, chciałabym jak najszybciej wrocić do starań...