karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Udało się, córka obudziła sie 30 sekund po akcji, ale zdążyliśmy dziś jak wrócę z pracy siknę znowu, mam nadzieję że obejdzie się bez poprawek właśnie zauważyłam że mam jakieś dziwne wypieki jak Farmaceutka ostatnio, więc może to dziś jest owu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 10:55
renka53, Havana3, farmaceutka77, karolinams lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
A my dzisiaj po basenie. Normalnie tak mnie ta moja maluda wymeczyla, że padam. Prowadząca mówi, że tak jak 7 lat prowadzi zajęcia dla maluchów tak jeszcze nie widziała takiego dziecka. Ona robi taki rozpierdziel w wodzie, że to jest nieporozumienie. Sama z siebie nurkuje, macha ciągle rękami i nogami, pryska inne dzieci, wyrywa mi się.. Ogólnie jest mega zachwycona, a potem pada jak kawka
smeg, Annie1981, Havana3 lubią tę wiadomość
-
Casjopea, super że tak lubi wodę ja odkąd wróciłam do pracy to męża wrobiła w basen ale ostatnio więcej nas nie ma niż jesteśmy, bo jakoś z katarem się boję ją puszczać
Dzięki za wszystkie kciuki u mnie dziś owulak nadal intensywny, ale już negatyw. Chyba dziś owulacja była, bo brzuch mnie bolał przez pół dnia chociaż cały czas się boję, że jednak coś zablokowało pęknięcie pęcherzyka, oby temperatura skoczyła, to będę spokojniejsza przynajmniej przez jakieś 5 dni, bo potem się zacznie szał na wyszukiwanie objawów ciąży
Gdańsk, 31 l., kp -
No moja poszła wczoraj z końcówką kataru, zobaczymy czy było to rozsądne z mojej strony czy też nie :p
Smeg pamiętaj, że nawet jeśli jedno jajeczko nie pękło, to mogło być drugie.. Tak jak np u mnie
Havana3 witamina C! Duuuuzo Wit CWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 06:51
-
farmaceutka77 wrote:Moje endo zluszczone, czas budowac nowe
Powodzenia
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
Grudzień 2015 poronienie
Styczeń 2016ciąża biochemiczna
Kwiecień 2016 ciąża biochemiczna
Październik 2016 ciąża biochemiczna
Listopad cud
27 lipca2017 Synek jest z nami
Listopad 2018 ciąża biochemicZna -
A ja dalej bez okresu, za to synowi wyszedł nowy ząb i w końcu daje mi spać, więc i nadzieja na okres większa :p
Havana3, smeg, Annie1981 lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
U mnie skok temperatury, więc chyba owu jednak się odbyła jeszcze niedawno byłam w trybie „byle chociaż okres wrócił”, potem „niech chociaż będzie owulacja” :p ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i teraz chciałoby się ciąży chociaż sutki mnie bolą od kilku dni, jak już przy owu tak jest, to co dopiero będzie przy karmieniu w ciąży... może w 2 trymestrze przejdzie, jak już kropek zacznie żyć łożyskiem, a nie progesteronem :p
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:U mnie skok temperatury, więc chyba owu jednak się odbyła jeszcze niedawno byłam w trybie „byle chociaż okres wrócił”, potem „niech chociaż będzie owulacja” :p ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i teraz chciałoby się ciąży chociaż sutki mnie bolą od kilku dni, jak już przy owu tak jest, to co dopiero będzie przy karmieniu w ciąży... może w 2 trymestrze przejdzie, jak już kropek zacznie żyć łożyskiem, a nie progesteronem :p
Oj Smeg jakbym o sobie mówiła ja utknęłam w trybie "byle okres wrócił" poprawiłaś mi humorsmeg lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔