karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Havana3 wrote:Holibko popraw tak dla pewnosci i przyjemności
Magduulinko przykro mi bardzo warto isć do gina na usg niech podejrzy co się tam dzieje a psycholog Ci nie potrzebny pragnienie dzidziusia jest silne i każda porażka bardzo boli szczególnie że wydawało sie że badanie krwi to tylko formalność. Ale nie zrażaj się to przegrana bitwa a nie wojna. Jesteśmy tu wszystkie pamiętaj o tym, łączy nas to samo pragnienie ❤❤❤
Farmaceutko Ty się tu nie obijaj tylko pod pierzynę wieczorem maszeruj
Oj tu bym się zastanowiła.. Czasem psycholog może naprawdę pomóc.
Farmaceutka77 i co, będą siedmioraczki?Magduullina, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Casjopea ma rację Magduullino przepraszam Cię jak masz potrzebę spotkania z psychologiem to umawiaj się nie patrz na moje głupie gadanie ja chciałam tylko żebyś wiedziała że nie jesteś żadną durną babą !!!!❤❤❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 09:44
Magduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
Poprawione dla pewności i przyjemności
Tylko kurde nie dobę po pozytywnym teście owu a dwie doby... no ciekawe co z tego będzie, ale wczoraj po prostu nie mieliśmy polotu kompletnie, szczególnie ja, padłam z synem, młody non stop się przystawiał i budził z rykiemHavana3 lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:
Farmaceutka77 i co, będą siedmioraczki?
Ale ale nigdy tak nie mialam! Normalnie od kiedy pojawil sie plodny sluz nie dalo sie myslec o niczym innym jak o seksie. Masakra, czlowiek sie nie mogl na niczym skupic. A w dni z pozytywnymi owu to bylo szalenstwo, nie dosc ze ciagle kisiel w gaciach bo sluzu hektolitry, to jeszcze przy chlopie wszystko tam tak dziwnie smyralo:D normalnie moglabym sie na niego rzucic xD chyba to przez mace !k878 lubi tę wiadomość
-
Holibka wrote:Poprawione dla pewności i przyjemności
Tylko kurde nie dobę po pozytywnym teście owu a dwie doby... no ciekawe co z tego będzie, ale wczoraj po prostu nie mieliśmy polotu kompletnie, szczególnie ja, padłam z synem, młody non stop się przystawiał i budził z rykiem -
farmaceutka77 wrote:Seksy byly dopiero wczoraj
Ale ale nigdy tak nie mialam! Normalnie od kiedy pojawil sie plodny sluz nie dalo sie myslec o niczym innym jak o seksie. Masakra, czlowiek sie nie mogl na niczym skupic. A w dni z pozytywnymi owu to bylo szalenstwo, nie dosc ze ciagle kisiel w gaciach bo sluzu hektolitry, to jeszcze przy chlopie wszystko tam tak dziwnie smyralo:D normalnie moglabym sie na niego rzucic xD chyba to przez mace !
to się nazywa pożądaniea ile jesz tej macy 1 dziennie?
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
farmaceutka77 wrote:Seksy byly dopiero wczoraj
Ale ale nigdy tak nie mialam! Normalnie od kiedy pojawil sie plodny sluz nie dalo sie myslec o niczym innym jak o seksie. Masakra, czlowiek sie nie mogl na niczym skupic. A w dni z pozytywnymi owu to bylo szalenstwo, nie dosc ze ciagle kisiel w gaciach bo sluzu hektolitry, to jeszcze przy chlopie wszystko tam tak dziwnie smyralo:D normalnie moglabym sie na niego rzucic xD chyba to przez mace !k878 lubi tę wiadomość
-
Havana3 wrote:to się nazywa pożądanie
a ile jesz tej macy 1 dziennie?
ale chlopa bym chyba zajechala, mozeee...jakbysmy jeszcze nie mieli dziecka, to czlowiek moglby sie bzykac po kątach haha
Casjopea...jedno mi wystarczy, no max dwaa najlepiej zeby bylo chociaz jedno
-
farmaceutka77 wrote:Haha , lykalam 2 dziennie
ale chlopa bym chyba zajechala, mozeee...jakbysmy jeszcze nie mieli dziecka, to czlowiek moglby sie bzykac po kątach haha
Casjopea...jedno mi wystarczy, no max dwaa najlepiej zeby bylo chociaz jedno
Skąd ja to znam dwójka za ścianą ściany jak z papieru trzeci w łóżku i bzykaj się tu człowieku nawet sobie pohałasować nie można
to ja lepiej przy jednej kapsułce zostanę póki co👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
Ale ci faceci to są egoiści! Odkąd walczę z brakiem pokarmu, maż 5 razy dziennie mnie pyta czy nie chcemy prZEjść na butlę, bo dzieci butlowe przesypiają noce. A ja powtarzam jak mantrę, że pierś jest zdrowsza i chcę jak najdłużej się da. No oszaleć można!
Annie1981 lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
k878 wrote:Ale ci faceci to są egoiści! Odkąd walczę z brakiem pokarmu, maż 5 razy dziennie mnie pyta czy nie chcemy prZEjść na butlę, bo dzieci butlowe przesypiają noce. A ja powtarzam jak mantrę, że pierś jest zdrowsza i chcę jak najdłużej się da. No oszaleć można!
No chłop myśli tylko o jednym by Cię mieć w nocy dla siebiemój to samo tylko ciągle pyta ile mały będzie z nami spał na to ja że tak długo póki karmię hihi
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
Jakby co to zakończyłam swój cykl-maraton. Nie dostałam @. Obraziłam się na nią
I za radą Karolin zaczynam aromka i zobaczymy co się będzie działo
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualnyWitajcie kochane... ja już nie wyrabiam dziewczyny piersi bola okropnie, mdli mnie niemiłosiernie... czuje się jak bym na bombie siedziala... dzis 33 dc ... jak myślicie jechać jutro lub w środę powtórzyć betę w innym laboratorium czy czekac ...
-
nick nieaktualny