karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Havana3 wrote:Holibko popraw tak dla pewnosci i przyjemności
Magduulinko przykro mi bardzo warto isć do gina na usg niech podejrzy co się tam dzieje a psycholog Ci nie potrzebny pragnienie dzidziusia jest silne i każda porażka bardzo boli szczególnie że wydawało sie że badanie krwi to tylko formalność. Ale nie zrażaj się to przegrana bitwa a nie wojna. Jesteśmy tu wszystkie pamiętaj o tym, łączy nas to samo pragnienie ❤❤❤
Farmaceutko Ty się tu nie obijaj tylko pod pierzynę wieczorem maszeruj
Oj tu bym się zastanowiła.. Czasem psycholog może naprawdę pomóc.
Farmaceutka77 i co, będą siedmioraczki?Magduullina, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Casjopea ma rację Magduullino przepraszam Cię jak masz potrzebę spotkania z psychologiem to umawiaj się nie patrz na moje głupie gadanie ja chciałam tylko żebyś wiedziała że nie jesteś żadną durną babą !!!!❤❤❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 09:44
Magduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
Poprawione dla pewności i przyjemności
Tylko kurde nie dobę po pozytywnym teście owu a dwie doby... no ciekawe co z tego będzie, ale wczoraj po prostu nie mieliśmy polotu kompletnie, szczególnie ja, padłam z synem, młody non stop się przystawiał i budził z rykiemHavana3 lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:
Farmaceutka77 i co, będą siedmioraczki?
Ale ale nigdy tak nie mialam! Normalnie od kiedy pojawil sie plodny sluz nie dalo sie myslec o niczym innym jak o seksie. Masakra, czlowiek sie nie mogl na niczym skupic. A w dni z pozytywnymi owu to bylo szalenstwo, nie dosc ze ciagle kisiel w gaciach bo sluzu hektolitry, to jeszcze przy chlopie wszystko tam tak dziwnie smyralo:D normalnie moglabym sie na niego rzucic xD chyba to przez mace !k878 lubi tę wiadomość
-
Holibka wrote:Poprawione dla pewności i przyjemności
Tylko kurde nie dobę po pozytywnym teście owu a dwie doby... no ciekawe co z tego będzie, ale wczoraj po prostu nie mieliśmy polotu kompletnie, szczególnie ja, padłam z synem, młody non stop się przystawiał i budził z rykiem -
farmaceutka77 wrote:Seksy byly dopiero wczoraj
Ale ale nigdy tak nie mialam! Normalnie od kiedy pojawil sie plodny sluz nie dalo sie myslec o niczym innym jak o seksie. Masakra, czlowiek sie nie mogl na niczym skupic. A w dni z pozytywnymi owu to bylo szalenstwo, nie dosc ze ciagle kisiel w gaciach bo sluzu hektolitry, to jeszcze przy chlopie wszystko tam tak dziwnie smyralo:D normalnie moglabym sie na niego rzucic xD chyba to przez mace !
to się nazywa pożądanie a ile jesz tej macy 1 dziennie?👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
farmaceutka77 wrote:Seksy byly dopiero wczoraj
Ale ale nigdy tak nie mialam! Normalnie od kiedy pojawil sie plodny sluz nie dalo sie myslec o niczym innym jak o seksie. Masakra, czlowiek sie nie mogl na niczym skupic. A w dni z pozytywnymi owu to bylo szalenstwo, nie dosc ze ciagle kisiel w gaciach bo sluzu hektolitry, to jeszcze przy chlopie wszystko tam tak dziwnie smyralo:D normalnie moglabym sie na niego rzucic xD chyba to przez mace !k878 lubi tę wiadomość
-
Havana3 wrote:to się nazywa pożądanie a ile jesz tej macy 1 dziennie?
Casjopea...jedno mi wystarczy, no max dwa a najlepiej zeby bylo chociaz jedno -
farmaceutka77 wrote:Haha , lykalam 2 dziennie ale chlopa bym chyba zajechala, mozeee...jakbysmy jeszcze nie mieli dziecka, to czlowiek moglby sie bzykac po kątach haha
Casjopea...jedno mi wystarczy, no max dwa a najlepiej zeby bylo chociaz jedno
Skąd ja to znam dwójka za ścianą ściany jak z papieru trzeci w łóżku i bzykaj się tu człowieku nawet sobie pohałasować nie można
to ja lepiej przy jednej kapsułce zostanę póki co👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
Ale ci faceci to są egoiści! Odkąd walczę z brakiem pokarmu, maż 5 razy dziennie mnie pyta czy nie chcemy prZEjść na butlę, bo dzieci butlowe przesypiają noce. A ja powtarzam jak mantrę, że pierś jest zdrowsza i chcę jak najdłużej się da. No oszaleć można!
Annie1981 lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
k878 wrote:Ale ci faceci to są egoiści! Odkąd walczę z brakiem pokarmu, maż 5 razy dziennie mnie pyta czy nie chcemy prZEjść na butlę, bo dzieci butlowe przesypiają noce. A ja powtarzam jak mantrę, że pierś jest zdrowsza i chcę jak najdłużej się da. No oszaleć można!
No chłop myśli tylko o jednym by Cię mieć w nocy dla siebie mój to samo tylko ciągle pyta ile mały będzie z nami spał na to ja że tak długo póki karmię hihi👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
Jakby co to zakończyłam swój cykl-maraton. Nie dostałam @. Obraziłam się na nią I za radą Karolin zaczynam aromka i zobaczymy co się będzie działo👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualnyWitajcie kochane... ja już nie wyrabiam dziewczyny piersi bola okropnie, mdli mnie niemiłosiernie... czuje się jak bym na bombie siedziala... dzis 33 dc ... jak myślicie jechać jutro lub w środę powtórzyć betę w innym laboratorium czy czekac ...
-
nick nieaktualny