karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,
kciuki za testowanie! Magduullina i za pozytywną betę u ciebie przede wszystkim!
Mi wczoraj wyszedł pozytywny test owulacyjny (kreska testowa grubsza od kontrolnej), późno bo 19dc, a wcześniej coraz mocniejsze ale bledsze od testowej krechy. Działaliśmy w poniedziałek, środę i czwartek, dziś jeszcze poprawka myślicie że jeszcze jutro warto poprawić?
Czuję że w końcu coś ruszyło, to na pewno zasługa powrotu do pracy i oddzielenia od malucha na 8 godzin.
U nas nocki lepsze, je też lepiej i śpi też, jakiś kryzys za nami, ufff.Magduullina, k878, Havana3, smeg lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Holibka super.. poprawic nie zaszkodzi... ja jakos dziwnie trace nadzieję że to to niewiem co sie mi dzieje ostatnio... czekam na wyniki i wyje jak bóbr dziewczyny... boje sie ze sie znów rozczaruje...
Wkręciłaś się i tyle, idź na spacer, zajmij czymś głowę, wyjdź z forum - taka moja rada, sama tak miałam 2 cykle temu.Magduullina lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/a582e48e8e2e.png
No sama tego nie rozumiem havana skad te kreski na. Testach jeszcze ten pierwszy ok po czasie ale ten wczoraj?
A skala labo kobieta miesiaczkujaca pow 4 a to moze serio ku** mam cieczke jak kot ... Brak słów jestem smutna i wściekła sama na siebie -
nick nieaktualnyNo gdzie wiem wiem tylko poprostu nie rozumiem.... moze rzeczywiscie torbiel jakaś albo cos . Napewno powtorze test jak nie będzie miesiaczki i pojade sie zbadac do gina i przy okazji do psychologa... smiac sie czy plakac ... oj durna baba ze mnie...
-
nick nieaktualny
-
Magduullina trzymaj się i serio radzę wyjdź na trochę z forum, taki dystans pomaga. Ja na forum wracam co jakiś czas i potem znikam na trochę bo mi na głowę siada to oczekiwanie, testowanie, emocje. Wiadomo że tu wszystkie się staramy i chcemy być w ciąży i mimo naszych najlepszych intencji atmosfera robi się zbyt "pod presją", mimo że mówimy że jest inaczej Mimo to uwielbiam to forum bo kto inny nas zrozumie?
Magduullina lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 37.
-
Holibka wrote:Hej Dziewczyny,
kciuki za testowanie! Magduullina i za pozytywną betę u ciebie przede wszystkim!
Mi wczoraj wyszedł pozytywny test owulacyjny (kreska testowa grubsza od kontrolnej), późno bo 19dc, a wcześniej coraz mocniejsze ale bledsze od testowej krechy. Działaliśmy w poniedziałek, środę i czwartek, dziś jeszcze poprawka myślicie że jeszcze jutro warto poprawić?
Czuję że w końcu coś ruszyło, to na pewno zasługa powrotu do pracy i oddzielenia od malucha na 8 godzin.
U nas nocki lepsze, je też lepiej i śpi też, jakiś kryzys za nami, ufff.Casjopea, Havana3, k878, smeg lubią tę wiadomość
-
k878 wrote:moja też generalnie lubi jeść. ostatnio miała tydzień bez warzyw, ale się skończyło wczoraj i wszystko ładnie zjada
mięsa ile bym nie dała tyle wsunie, chlebek, warzywa, zupy, wszystko je, ostatnio sama próbuje łyżeczką z miseczki, robi tylko mnóstwo bałaganu, od początku zjadała sama wszystko rączką lub dostawała łyżeczkę do rączki (jak w BLW)👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
Holibko popraw tak dla pewnosci i przyjemności
Magduulinko przykro mi bardzo warto isć do gina na usg niech podejrzy co się tam dzieje a psycholog Ci nie potrzebny pragnienie dzidziusia jest silne i każda porażka bardzo boli szczególnie że wydawało sie że badanie krwi to tylko formalność. Ale nie zrażaj się to przegrana bitwa a nie wojna. Jesteśmy tu wszystkie pamiętaj o tym, łączy nas to samo pragnienie ❤❤❤
Farmaceutko Ty się tu nie obijaj tylko pod pierzynę wieczorem maszerujMagduullina lubi tę wiadomość
👱♀️2004
👱♀️2008
cb 04.2016
puste jajo 9t*
👱♂️2018
cb 8.2019, 11.2019,4.2020,9.2020
cp 11.2020 6t💔 -
nick nieaktualnyfarmaceutka77 wrote:Magdulino tak jak mowia dziewczyny! Nie zrazaj sie! Ja mialam pierdyliard takich testow jak Ty, fakt, bylo ciezko sie oswoic , ze jednak to nie to. Bedzie dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 23:19
k878 lubi tę wiadomość