"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
ladybag wrote:my w szkole bylismy, ale nic mi to nie dalo
My z mężulkiem też ukończyliśmy szkołę rodzenia i nam bardzo dużo to dało i było naprawdę bardzo fajnie Może dlatego, że to była prywatna szkoła rodzenia i w nie dużym gronie, bo tylko 5 par -
Marteczka93 wrote:My z mężulkiem też ukończyliśmy szkołę rodzenia i nam bardzo dużo to dało i było naprawdę bardzo fajnie Może dlatego, że to była prywatna szkoła rodzenia i w nie dużym gronie, bo tylko 5 par
Też bylismy prywatnie i zapłacilismy niemałą kasę par było 6
Ja mimo, iż sporo zapisywałam to i tak nie wiele z tego pamiętałam
A położną podczas rodzenia miałam naprawdę super i ona mi w trakcie podpowiadała jak sobie pomóc w trakcie oddychania, czy się przejść czy na piłce pobujać, prysznic wziąć ciepły itdPosok82, Marteczka93, calanthe lubią tę wiadomość
-
My bylismy w szkole rodzenia w szpitalu gdzie rodzilam, fajnie bylo tyko 5 par, duzo sie dowiedzielismy pod wzgledem tego czego sie spodziewac kiedy do szpitala, opieka nad noworodkiem itp i moglismy zwiedzic porodowke i polozniczy, przy samym porodzie to tak jak ladybag mapisala ze dobra polozna to prawdziwy skarb a ze szkoly rodzenia w tamtym momencie to tylko maz cokolwiek pamietal
Calanthe do pracy pewnie wroce po roku i jeszcze wykorzystaniu zaleglego urlopu czyli to bedzie jakos w maju chociaz chcialabym aby maz wzial czesc rodzicielskiego ale to sie zobaczy bo sa z tym jakies problemyMarteczka93, calanthe lubią tę wiadomość
-
ona32 wrote:Witajcie dziewczyny odebrałam dziś wyniki. tsh 1.40 ft4 17.1. Czy będąc w 6 tyg te wyniki są ok? Endo mam dopiero 27 pazdziernika
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:Marta ja pierdziu Ty tez zaraz rodzisz ale ten czas pedzi
Noo i to jak szybko! im bliżej tym bardziej nie możemy się doczekać
U Was też nieźle, bo jeszcze nie dawno rodziłaś a tu zaraz mały bedzie miał rok!Posok82 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wczoraj wizyta u ginekologa potwierdziła ciążę. 6 tydzień już mamy, serduszko już mrugało, termin porodu na 19 lipca:). Jestem już spokojna i bardzo się cieszę. Dziewczyny trzymam teraz za was wszystkie kciuki i pozdrawiam was cieplutko.
magdzia26, calanthe, Posok82, myszkaka, Marteczka93, MałaMi90, Caro lubią tę wiadomość
ona32