"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z takim "Luckiem" to można serduszkować codziennie, dwa razy dziennie, jak tylko podoła hahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 20:04
Karolina2787, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Mmmmm to fajne macie towary w domu dziewczęta
Mój jest zupełnie nie Luckowaty, ale dla mnie i tak jest naj, naj
jakby wszysyc lubili to samo to by było nudnoKarolina2787, Nats, Szprotka_87 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja dziś już próbowałam szukać z Wami kontaktu innego... i na fb coś pisałam hehe więc tymbardziej się cieszę żę Karolina wpadła na pomysł nowego wątku hehe i widzę że dużo osób musiało mieć podobne odczucia że tu się dziś znalazło
Karolina2787, Nats, Caro, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ja dziś już próbowałam szukać z Wami kontaktu innego... i na fb coś pisałam hehe więc tymbardziej się cieszę żę Karolina wpadła na pomysł nowego wątku hehe i widzę że dużo osób musiało mieć podobne odczucia że tu się dziś znalazło
[img][/img] -
Ej ja szczerze mówiąc też mam takiego swojego Lucka Czarne włosy, czarne oczy... no może kaloryfera brak, ale i tak jest najcudowniejszy na świecie. Bo mój
A co do forum, dobrze jest móc znowu rozmawiać o sprawach starań a nie ciąż. Oczywiście cieszę się mega szczęściem lasek itd, sama już jestem mamą ale po to wydaje mi się, że twórcy serwisu zrobili podział na różową i fioletową stronę żeby każdy znalazł coś dla siebie.Karolina2787, Nats, Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Ej ja szczerze mówiąc też mam takiego swojego Lucka Czarne włosy, czarne oczy... no może kaloryfera brak, ale i tak jest najcudowniejszy na świecie. Bo mój
A co do forum, dobrze jest móc znowu rozmawiać o sprawach starań a nie ciąż. Oczywiście cieszę się mega szczęściem lasek itd, sama już jestem mamą ale po to wydaje mi się, że twórcy serwisu zrobili podział na różową i fioletową stronę żeby każdy znalazł coś dla siebie.
Zgadzam się w 100% z Tobą Malinko pachnącazapachmalin lubi tę wiadomość