"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Ej ja szczerze mówiąc też mam takiego swojego Lucka Czarne włosy, czarne oczy... no może kaloryfera brak, ale i tak jest najcudowniejszy na świecie. Bo mój
A co do forum, dobrze jest móc znowu rozmawiać o sprawach starań a nie ciąż. Oczywiście cieszę się mega szczęściem lasek itd, sama już jestem mamą ale po to wydaje mi się, że twórcy serwisu zrobili podział na różową i fioletową stronę żeby każdy znalazł coś dla siebie.
podzielam zdanieKarolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:nie mam pojęcia a chcesz mnie mieć? to Cu priv wyślę
Jak zbanują ovu to będzie chociaż jakiś kontakt haha A poza tym, to fajnie jest zobaczyć kogoś kogo się czytazapachmalin, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:przyjmij zaproszenie do przyjaciół bo inaczej nie mogę wysłać Ci wiadomości
GotoweGaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Nie chcę żeby jakaś dziwna sytuacja wyniknęła z tego itd, ja na serio nie mam nic do dziewczyn, którym się udało ale powoli robi mi się po ludzku przykro i smutno kiedy ja dostałam @, albo mam rozkminę dotyczącą owu itp, a dookoła czytam tylko o wymiotach, uciskach, serduszkach, usg, objawach itd itp. I to kompletnie nie chodzi o zazdrość czy coś. Po prostu, dziewczyny które są w tej sytuacji mają swoje wątki i swoje tematy żeby swobodnie dzielić się spostrzeżeniami, uwagami, pytaniami nie raniąc tych, które ciągle walczą. A ja osobiście właściwie czytałam ostatnio też nasz wątek ale zupełnie straciłam ochotę by coś napisać. No bo co? O czym? Ja nie jestem w tej sytuacji więc niby jak mam się wypowiadać? Zostało tylko czytać i się w duchu wkurzać.
Amen, sorki za wywód.
Tak czy inaczej, niech dziewczynom idzie szybko i bezproblemowo całe 9 miesięcy ale ja spałzuje póki co pisanie o tym. I wydaje mi się też troszkę, osobiście, że same powinny wpaść na to, że chyba jednak coś nie halo. Ale to tylko moje, subiektywne zdanie.
peace and love, kocham wszystkichKarolina2787, Caro, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Nie chcę żeby jakaś dziwna sytuacja wyniknęła z tego itd, ja na serio nie mam nic do dziewczyn, którym się udało ale powoli robi mi się po ludzku przykro i smutno kiedy ja dostałam @, albo mam rozkminę dotyczącą owu itp, a dookoła czytam tylko o wymiotach, uciskach, serduszkach, usg, objawach itd itp. I to kompletnie nie chodzi o zazdrość czy coś. Po prostu, dziewczyny które są w tej sytuacji mają swoje wątki i swoje tematy żeby swobodnie dzielić się spostrzeżeniami, uwagami, pytaniami nie raniąc tych, które ciągle walczą. A ja osobiście właściwie czytałam ostatnio też nasz wątek ale zupełnie straciłam ochotę by coś napisać. No bo co? O czym? Ja nie jestem w tej sytuacji więc niby jak mam się wypowiadać? Zostało tylko czytać i się w duchu wkurzać.
Amen, sorki za wywód.
Tak czy inaczej, niech dziewczynom idzie szybko i bezproblemowo całe 9 miesięcy ale ja spałzuje póki co pisanie o tym. I wydaje mi się też troszkę, osobiście, że same powinny wpaść na to, że chyba jednak coś nie halo. Ale to tylko moje, subiektywne zdanie.
peace and love, kocham wszystkich
co racja to racja, ja też nic do nich nie mam.. uwielbiam nad wyraz Sylwuś i razem z nią przżywam i przeżywałam każdy objaw i usg
ale ostatnio jakoś tak jakby nie wszyscy poczuli umiar
no trudno..
ale i też mnie i wiem że nie tylko mnie zabolało kila razy zlanie ciepłym moczem...
zawsze starałam się.. i staram odpisać każdemu na tyle ile potrafię.. i w zasadzie oczekuje tego samego.. i nie lubię sie narzucać i wypraszać uwagi....
ale to takie tylko moje odczucia
a i szczerze? bardzoooo szczerze?? to troszkę poirytowało mnie takie wpadanie dziewczyn które nie były z nami cały czas... codziennie itd tylk se wpadły , potem się np nie odzywały i nagle są w ciaży i ooo super! mamy się cieszyć...
nie umiałam...zapachmalin, Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:hi hi myślałam że masz ciemne włosy... czarne tak sobie wyobrażałam
Czarne? O jaaa. Bo ja taka czarna owca chyba hahaha. Mój naturalny to ciemny blond, a ogólnie to je farbuje. Na taki właśnie miedziany, karmelowy. Mimo, że myje włosy codziennie to jakoś się trzymają. Chyba trwałość zależy głównie od włosów A Ty, to cała Ty Uśmiechnięta, fajna babka, taka sobie Ciebie wyobrażałamGaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualny
-
Zgadzam się! Serio! Bo jakoś tak... detektor tętna płodu mnie rozwalił a potem było coraz gorzej A co do nowych to dokładnie to samo pomyślałam. Napisały dwie wiadomości i zniknęły a potem wracają i poematy walą bo się udało. Super, gratki, ale to nie ta strona. Ot, przemyślenia w godzinie szczerości
Karolina2787, Gaduaaa, Caro, Nats lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Malinko obiecuję Tobie jak i wszystkim tu obecnym dziewczynkom że gdy ja zafasolkuję przeniosę się na fioletową stronę, sama i bez proszenia ale oczywiście bd Was odwiedzać
wiesz badźmy sobie w ciąży.. i one niech bedą w ciąży... miejmy kontakt... ale rozmawiajmy z tymi co się starają o staraniach a z tym co się w ciąży o ciąży... ale wszystko w granicach umiaru...
a nie na wątku dla starających rozmawiać tylko o ciąży bez zwracania uwagi na tych którzy zostaliKarolina2787, zapachmalin, Caro lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Caro wrote:Czarne? O jaaa. Bo ja taka czarna owca chyba hahaha. Mój naturalny to ciemny blond, a ogólnie to je farbuje. Na taki właśnie miedziany, karmelowy. Mimo, że myje włosy codziennie to jakoś się trzymają. Chyba trwałość zależy głównie od włosów A Ty, to cała Ty Uśmiechnięta, fajna babka, taka sobie Ciebie wyobrażałam
Caro, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Karolina! To tyczy się każdej z nas, ale to każda z nas sama powinna wiedzieć. Oczywiście w przypadku zawiązanych przyjaźni jak najbardziej, rozmawiajcie prywatnie o wszystkim, jeśli obie tego chcecie, bez względu na to czy obu się udało, ale tutaj jednak... dziwnie tak. Wiadomo, cześć co słychać, tak i tak się czuje, ten i ten tydzień, wszystko ok, lub nie daj Boże nie ok, ale ot takie ludzkie napisanie i tyle. A nie tysiąc wiadomości o tym co mi się wydaje i czy też tak mam. To mnie wgl najbardziej rozwala. Ciągłe porównywanie objawów. Jak można porównywać objawy ciąży na forum kobiet, które dopiero próbują zajść? No i dochodzimy do momentu, w kótrym profil się trochę zmienił. tyle.
Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinka i gaduaaa The best potraficie ubrać to w słowa lepiej niż kto kolwiek ja stoję za Wami murem i co do słowa się zgadzam ale ten wątek i temat należy do nas kochane tylko do nas starających
zapachmalin, Nats, Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
-
ja ogólnie strasznie dużo gadam więc to chyba wpisane w zawód chcąc nie chcąc, że pierdziele ciągle o tym samym
Ale jestem z Wami całym serduchem!
Póki co uciekam bo Mężuś już z monopoly na mnie czeka Miłego wieczorku DziewczynkiGaduaaa, Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:ja ogólnie strasznie dużo gadam więc to chyba wpisane w zawód chcąc nie chcąc, że pierdziele ciągle o tym samym
Ale jestem z Wami całym serduchem!
Póki co uciekam bo Mężuś już z monopoly na mnie czeka Miłego wieczorku Dziewczynkizapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny