"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Szprotka_87 wrote:Parę godzin mnie tu nie było no i proszę, ile wiadomości
Już jestem po kolacji, jeszcze tylko prysznic, zaparzyć ziółka i do łóżka. Będę czekać na Lucyfera Mój mąż jedzie o 21 do pracy, więc ja rządzę
mmmm to mi się podoba!Karolina2787, Szprotka_87 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Karolina2787 wrote:Caro Słońce no wiesz co dla Ciebie zawsze
No to się rozpycham łokciami na nowym wąteczku niach niach niachKarolina2787, zapachmalin, Szprotka_87, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Na szczęście małpa okazała się łaskawa. Chyba trochę niepokalanek w tym pomógł.
Teraz odliczam czas do dni płodnych. W tym tygodniu już powinny przyjść moje testy owulkowe z allegro. can't wait!
Ahhh, czyli teraz najlepszy czas całego cyklu - serduszkaNats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:mnie coś żołądek boli
Karolina wiesz co ja nie pije alkholu... czasem się gdzieś tam zdarzy lampka wina i to wszystko więc nie wiem czy to może w jakikolwiek wpłynąć na temp
Zrobiłyście mi smaka na dobre piwkoKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:A co to? serial jakiś?
Szprotka zacna rybcia i tak 3maj hehe władczyni
Całkiem przyjemne3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyCaro wrote:No to się rozpycham łokciami na nowym wąteczku niach niach niach
Caro czuj się jak u siebie kochana
Szprotka sama w domciu to pifffko jak najbardziej a co tam
Nats niestety nie moje klimaty ale jeśli lubisz to miłego oglądania życzęCaro, Szprotka_87, Nats lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:A co to? serial jakiś?
Szprotka zacna rybcia i tak 3maj hehe władczyni
Jak wcześniej wspomniałaś o rybce to gupik mi się od razu przypomniał. Chyba nie ma bardziej płodnej rybki akwariowej niż gupik Co prawda na zdjęciu to samczyk, ale co tam! Chcę być płodna jak samiczka gupika heheNats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Szprotka_87 wrote:Jak wcześniej wspomniałaś o rybce to gupik mi się od razu przypomniał. Chyba nie ma bardziej płodnej rybki akwariowej niż gupik Co prawda na zdjęciu to samczyk, ale co tam! Chcę być płodna jak samiczka gupika hehe
Grunt to dobry autorytetSzprotka_87, Karolina2787 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnySzprotka_87 wrote:Jak wcześniej wspomniałaś o rybce to gupik mi się od razu przypomniał. Chyba nie ma bardziej płodnej rybki akwariowej niż gupik Co prawda na zdjęciu to samczyk, ale co tam! Chcę być płodna jak samiczka gupika hehe
haha supcio kochana! To my wszystkie chcemy być tak płodne jak ta rybciaSzprotka_87, Nats lubią tę wiadomość
-
Hej Caro!
ale tutaj praca wre normalnie dajecie czadu jak małe, pracowite mróweczki
Ja czasami jak spotykamy się ze znajomymi to wypije i wtedy rano zazwyczaj nie zapisuję temp. W moim przypadku jest wyższa i to sporo. W poprzednim cyklu tak miałam, normalnie 37.1 powiedzmy a po alko 37.5 ponad. Przy czym to przy większej ilości mówię np 4 drniki itp. Przy jednym nie widzę różnicy.Caro, Karolina2787, Nats, Szprotka_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Hej Caro!
ale tutaj praca wre normalnie dajecie czadu jak małe, pracowite mróweczki
Ja czasami jak spotykamy się ze znajomymi to wypije i wtedy rano zazwyczaj nie zapisuję temp. W moim przypadku jest wyższa i to sporo. W poprzednim cyklu tak miałam, normalnie 37.1 powiedzmy a po alko 37.5 ponad. Przy czym to przy większej ilości mówię np 4 drniki itp. Przy jednym nie widzę różnicy.
Hehe żeby teraz nie było, że ja codziennie chlam bo serio mi nie robi różnicy czy wypiłam czy nie a zaobserwowałam to już we wcześniejszych cyklach i na wykresach nie działa na mnie -
Szprotka_87 wrote:Parę godzin mnie tu nie było no i proszę, ile wiadomości
Już jestem po kolacji, jeszcze tylko prysznic, zaparzyć ziółka i do łóżka. Będę czekać na Lucyfera Mój mąż jedzie o 21 do pracy, więc ja rządzęSzprotka_87 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Karolina2787 wrote:Hehe żeby teraz nie było, że ja codziennie chlam bo serio mi nie robi różnicy czy wypiłam czy nie a zaobserwowałam to już we wcześniejszych cyklach i na wykresach nie działa na mnie
Haha no i wzajemnie. U mnie też max raz w miesiącu się widzimy a nie zawsze pijemy :p więc podałam przykład w zeszłym cyklu były święta itd a ja przed owu to też pofolgowałam sobieKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Szprotka_87 wrote:Zmykam Kochane! Muszę się przygotować na wieczór z Luckiem
Życzę Wszystkim spokojnego wieczoru! Buziaki :*
Sorry nie mogłam się powstrzymaćzapachmalin, Karolina2787, Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny