"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Fajna zabawa ja myślę o puzzlach co by mieć co robić w te deszczowe dni a później piękny obraz do salonu
no ja tak składałam Myślę sobie 1000puzzli będzie zajęcie na kilka tygodni bo co to człowiek ma czasu żeby posiedzieć w spokoju... Tak mnie wciągnęło, że ułożyłam w 3 dni Mąż może 30 puzzli złożył z tego I teraz mam piękną rajską plażę w sypialni nad łożemKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:no ja tak składałam Myślę sobie 1000puzzli będzie zajęcie na kilka tygodni bo co to człowiek ma czasu żeby posiedzieć w spokoju... Tak mnie wciągnęło, że ułożyłam w 3 dni Mąż może 30 puzzli złożył z tego I teraz mam piękną rajską plażę w sypialni nad łożem
Fajowo ja myślę jaki by pasował do salonu też mam ochotę na jakiś krajobrazzapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Karolina pokradłaś dziewczyny Ale tutaj jest całkiem sympatycznie
Ja do niczego nie zmuszałam, każda dobrowolnie tutaj przyszła i taki miałam zamiar by było tu staraczkowo i przyjemnie dla każdej z nasNats, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny