"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Jeju teraz to aż się przeraziłam tego całego zabiegu czytałam że ból jest taki podobny jak na @ tylko mocniejszy tyle że u mnie ból na @ jest zaje...e mocny więc jakby miał być jeszcze mocniejszy to ja chyba bym tam wyła w niebogłosy
No właśnie... też czytałam, że ból podczas HSG jest porównywalny z tym na @. A przecież dziewczyny różnie przechodzą miesiączkę. Ja w zeszłym roku miałam stymulacje CLO przez 4 m-ce. NIGDY w życiu nie miałam TAK bolesnych @, jak właśnie po CLO. Raz myślałam, że zemdleję z bólu. Do pracy w ogólnie nie poszłam, co kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, żeby przez okres nie wyjść z domu...
Od przyszłego cyklu mam mieć znów stymulację, znów z CLO - już zaczynam się bać -
nick nieaktualnySzprotka_87 wrote:No właśnie... też czytałam, że ból podczas HSG jest porównywalny z tym na @. A przecież dziewczyny różnie przechodzą miesiączkę. Ja w zeszłym roku miałam stymulacje CLO przez 4 m-ce. NIGDY w życiu nie miałam TAK bolesnych @, jak właśnie po CLO. Raz myślałam, że zemdleję z bólu. Do pracy w ogólnie nie poszłam, co kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, żeby przez okres nie wyjść z domu...
Od przyszłego cyklu mam mieć znów stymulację, znów z CLO - już zaczynam się bać
Współczuję kochana przytulam Oby było spokojnie i tym razem wszystko poszło szybko i bezboleśnie.Szprotka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny