Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Nats Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ooo to będziemy szły równo :) a jakie długie cykle masz?
    Zazwyczaj 29 - 36 dni. Ostatnio mi się zdarzyła owulacja w 28 dc i cykl 43 dni! Ale mam nadzieję, że to był wyjątek i teraz będzie piękny cykl z pięknym końcem :)

Ps: fajny nowy awatar :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siemanko!!!! jak tam leci? :D

dolacze i ja ale bede malo pisac :P

Karolina2787, Gaduaaa, Szprotka_87, zapachmalin, Caro lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No to jest nas trzy bo ja też 87 :) ja z września, szprotka z października a Ty Gaduaaa? I zmieniłaś avatarek ja też właśnie szukam co by mi podpasował jaki ;)
    styczeń ;)

a nowy wątek to nowy profil ;)

Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Zazwyczaj 29 - 36 dni. Ostatnio mi się zdarzyła owulacja w 28 dc i cykl 43 dni! Ale mam nadzieję, że to był wyjątek i teraz będzie piękny cykl z pięknym końcem :)

Jejciu to strasznie długie te Twoje cykle Nats i 3 mam kciuki oby ten był spoko :)

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:

a no tak pamiętam... bo ja wcześniejszy miałam 40dni.. o owu w 24dc :D hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    siemanko!!!! jak tam leci? :D

dolacze i ja ale bede malo pisac :P

No hejo Flamingu :D U nas wszystko ładnie pięknie na luzaku a czemu mało będziesz skrobać hę? :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    styczeń ;)

a nowy wątek to nowy profil ;)

No to jesteś pierwsza jak tak już masz 29 jo? :P A dokładnie jak nowy wątek to nowy avatar także ja już szperam co by tu ciekawego hmmm...

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No to jesteś pierwsza jak tak już masz 29 jo? :P A dokładnie jak nowy wątek to nowy avatar także ja już szperam co by tu ciekawego hmmm...
    no jo , ja już 29 buuuuu

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no jo , ja już 29 buuuuu

Nie smutaj bo my za niedługo dołączymy do Ciebie ;) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam i szukam i znaleźć nie mogę a kwiatki se wstawiłam co by na razie były jak czego lepszego nie znajdę ;)

• Szprotka_87 Znajoma

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kurczę ja też tak czytam i czytam ech... ale nie ma co czytać trza się przekonać na własnej skórze. Najważniejsze że już wszystko dobrze u Ciebie :) a miałaś oba niedrożne jajowody?

Zdjęcia wykazały, że jajowody są drożne (więc zakładam, że przed zabiegiem też były). Pod tym względem przyczynę braku ciąży mogę "wykreślić". :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jeszcze szukam heh :)

• Nats Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa laski!
    Mamy 10 strone :)
    Karola - fajne nowe kwiatuszki :D

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Polecam tę stronkę: http://www.zedge.net/wallpapers/5748/samsung-i8160-galaxy-ace-2-wallpapers/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szprotka_87 wrote:
    Zdjęcia wykazały, że jajowody są drożne (więc zakładam, że przed zabiegiem też były). Pod tym względem przyczynę braku ciąży mogę "wykreślić". :)

To skoro były drożne to czemu Cię tak bolał ten cały zabieg? Bo czytałam że jak są drożne to szybko przechodzi kontrast i nic nie boli. Nie wiem może się mylę bo tylko sobie poczytuję

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Aaa laski!
    Mamy 10 strone :)
    Karola - fajne nowe kwiatuszki :D

Pędzimy jak wiatr kochane! :D A dziękuję na tej stronce jest dużo pingwinków jakby co ;) hihi wiem że lubisz <3

Nats lubi tę wiadomość

• Szprotka_87 Znajoma

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To skoro były drożne to czemu Cię tak bolał ten cały zabieg? Bo czytałam że jak są drożne to szybko przechodzi kontrast i nic nie boli. Nie wiem może się mylę bo tylko sobie poczytuję

Wydaje mi się, że to sprawa bardzo indywidualna i zależy od tego jak bardzo jest się wrażliwym na ból. Też się nad tym zastanawiałam - skoro ja miałam drożne jajowody, a bolało mnie jak chol**a, to jak musi boleć, gdy jest problem z drożnością? Nie mam pojęcia...
    Może jeszcze któraś z Nas tutaj miała HSG i się wypowie? Podejrzewam, że co kobieta, to będzie miała inne spostrzeżenia na ten temat...

• Szprotka_87 Znajoma

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

ja też muszę zmienić - ale sama jeszcze nie wiem na co. Poczekam, aż mnie natchnie na coś konkretnego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szprotka_87 wrote:
    Wydaje mi się, że to sprawa bardzo indywidualna i zależy od tego jak bardzo jest się wrażliwym na ból. Też się nad tym zastanawiałam - skoro ja miałam drożne jajowody, a bolało mnie jak chol**a, to jak musi boleć, gdy jest problem z drożnością? Nie mam pojęcia...
    Może jeszcze któraś z Nas tutaj miała HSG i się wypowie? Podejrzewam, że co kobieta, to będzie miała inne spostrzeżenia na ten temat...

Jeju teraz to aż się przeraziłam tego całego zabiegu :( czytałam że ból jest taki podobny jak na @ tylko mocniejszy tyle że u mnie ból na @ jest zaje...e mocny więc jakby miał być jeszcze mocniejszy to ja chyba bym tam wyła w niebogłosy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 15:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szprotka_87 wrote:
    ja też muszę zmienić - ale sama jeszcze nie wiem na co. Poczekam, aż mnie natchnie na coś konkretnego :)

Może jakąś ładną i kolorową rybcię co by do nicka pasowała ;) hihi

Szprotka_87 lubi tę wiadomość

‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ