"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:ooo to będziemy szły równo a jakie długie cykle masz?
Ps: fajny nowy awatar3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No to jest nas trzy bo ja też 87 ja z września, szprotka z października a Ty Gaduaaa? I zmieniłaś avatarek ja też właśnie szukam co by mi podpasował jaki
a nowy wątek to nowy profilKarolina2787, Nats lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyNats wrote:Zazwyczaj 29 - 36 dni. Ostatnio mi się zdarzyła owulacja w 28 dc i cykl 43 dni! Ale mam nadzieję, że to był wyjątek i teraz będzie piękny cykl z pięknym końcem
Ps: fajny nowy awatar
Jejciu to strasznie długie te Twoje cykle Nats i 3 mam kciuki oby ten był spokoNats lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Zazwyczaj 29 - 36 dni. Ostatnio mi się zdarzyła owulacja w 28 dc i cykl 43 dni! Ale mam nadzieję, że to był wyjątek i teraz będzie piękny cykl z pięknym końcem
Ps: fajny nowy awatarFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Kurczę ja też tak czytam i czytam ech... ale nie ma co czytać trza się przekonać na własnej skórze. Najważniejsze że już wszystko dobrze u Ciebie a miałaś oba niedrożne jajowody?
Zdjęcia wykazały, że jajowody są drożne (więc zakładam, że przed zabiegiem też były). Pod tym względem przyczynę braku ciąży mogę "wykreślić". -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzprotka_87 wrote:Zdjęcia wykazały, że jajowody są drożne (więc zakładam, że przed zabiegiem też były). Pod tym względem przyczynę braku ciąży mogę "wykreślić".
To skoro były drożne to czemu Cię tak bolał ten cały zabieg? Bo czytałam że jak są drożne to szybko przechodzi kontrast i nic nie boli. Nie wiem może się mylę bo tylko sobie poczytuję -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:To skoro były drożne to czemu Cię tak bolał ten cały zabieg? Bo czytałam że jak są drożne to szybko przechodzi kontrast i nic nie boli. Nie wiem może się mylę bo tylko sobie poczytuję
Wydaje mi się, że to sprawa bardzo indywidualna i zależy od tego jak bardzo jest się wrażliwym na ból. Też się nad tym zastanawiałam - skoro ja miałam drożne jajowody, a bolało mnie jak chol**a, to jak musi boleć, gdy jest problem z drożnością? Nie mam pojęcia...
Może jeszcze któraś z Nas tutaj miała HSG i się wypowie? Podejrzewam, że co kobieta, to będzie miała inne spostrzeżenia na ten temat...Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzprotka_87 wrote:Wydaje mi się, że to sprawa bardzo indywidualna i zależy od tego jak bardzo jest się wrażliwym na ból. Też się nad tym zastanawiałam - skoro ja miałam drożne jajowody, a bolało mnie jak chol**a, to jak musi boleć, gdy jest problem z drożnością? Nie mam pojęcia...
Może jeszcze któraś z Nas tutaj miała HSG i się wypowie? Podejrzewam, że co kobieta, to będzie miała inne spostrzeżenia na ten temat...
Jeju teraz to aż się przeraziłam tego całego zabiegu czytałam że ból jest taki podobny jak na @ tylko mocniejszy tyle że u mnie ból na @ jest zaje...e mocny więc jakby miał być jeszcze mocniejszy to ja chyba bym tam wyła w niebogłosyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 15:56
-
nick nieaktualny