"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:No to czas porozdawać malinki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7bbeeec54b7.jpg
aż mnie ochota naszła mmmmniam.
Ty to masz chyba przygotowane gdzieś te avatarki z tym swoim szczęśliwym ludkiem co? Tylko czekają hihizapachmalin lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Ty to masz chyba przygotowane gdzieś te avatarki z tym swoim szczęśliwym ludkiem co? Tylko czekają hihi
mam ponad folder z ponad 300toma zdjęciami danbo I malinowymi też lubię danbo. !Karolina2787, Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:mam ponad folder z ponad 300toma zdjęciami danbo I malinowymi też lubię danbo. !
no to łostro każdy coś lubi kochana ja np ostatnio kwiatki sobie upodobałam ale jak szukam to muszę mieć takie wow i wtedy wiem że to ten avatar a nie inny jak na razie nie trafiłam na taki tylko ten wcześniejszy mnie tak walnął woworozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:OF chyba zwariował przeze mnie
eee nie... ja lubie takie klimaty typu fuck you bitch hahah
sorry mam nadzieję że nikogo nie uraziłam
hehe jasne że nie kochana toć żartowałam tylko ja lubię wampiry bardzo ale myślę sobie wampir na OF to chyba nie zbyt co? -
nick nieaktualny
-
Też tak miałam właśnie, że tylko jeden na jedno logowanie i jak ładowałam inne to już potem nic z tego ciągle wisiał stary. Niby się zmienił a jak dałam zapisz to zaś stary był. I tak w kółko. Więc być może faktycznie za dużo razy próbowałaś na dziś
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Też tak miałam właśnie, że tylko jeden na jedno logowanie i jak ładowałam inne to już potem nic z tego ciągle wisiał stary. Niby się zmienił a jak dałam zapisz to zaś stary był. I tak w kółko. Więc być może faktycznie za dużo razy próbowałaś na dziś
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:ah nic.. jutro termometr w ruch ale... płodne mi wypadają akurat jak polecę do Polski.. kurczaczki nie wiem czy to dobrze
Będzie szczęśliwa Polska owulacja
A synów splodziliscie w pl czy w Irlandii jak mogę zapytać?zapachmalin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Oj chwila zawsze się znajdzie. Wiem, że cała sytuacja Waszej podróży nie jest pozytywna itd, ale może coś w tym będzie? Może stworzycie tam pięknego bobaska? A poza tym myślę, że zdajesz sobie sprawę, że facetowi i parę minut wystarczy, byle były dobrze wykorzystane
Nats lubi tę wiadomość