"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dzięki wielkie kochana za szczegóły a do domu wróciłaś od razu czy zostałaś na obserwacji? Czytałam że ten zabieg niezbyt dużo zmienia jeśli chodzi o drożność ale różne są opinie dlatego właśnie się zastanawiam nad tym ale to jeszcze mam czas na to. Najpierw chcemy zrobić badanie nasienia, co by na darmo kasy nie tracić na mnie i zabieg. Ja od następnego cyklu na wspomagaczu tzn inofolik czy tam inofem ale chyba ten drugi wybiorę bo tańszy
Przez ok. 2h po zabiegu leżałam na sali i "dochodziłam" do siebie po głupim jasiu. HSG miałam robione w państwowym szpitalu, na NFZ.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ty kochana jak na @ to zawsze masz takie wysokie tempki? Też chyba z piekła dziewczyna
generalnie nie są aż takie wysokie , ale do najniższych też nie należą hehheFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:patrzyłaś na wcześniejszy wykres? czy patrzysz na tą temp z przed 2 dni ?
generalnie nie są aż takie wysokie , ale do najniższych też nie należą hehhe
Właśnie paczam na ten wcześniejszy i jak na @ na ten nowy to wcale nie jest taka niska a udostępnisz już nowy wykresik? -
Karolina2787 wrote:Dziękuję bardzo mi pomogłaś a jak dawno robiłaś ten zabieg?
Dokładnie 11. lutego - czyli ponad 2 m-ce temu.
Strasznie bałam przygotowań do tego zabiegu - naczytałam się w necie m.in. o jakiś lewatywach przed zabiegiem, a to stek bzdur był. Pani dr kazała mi się zjawić w szpitalu z samego rana, koniecznie na czczo i od razu brała się za robotę. Żadnych "specjalnych" przygotowań nie było. -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Karolina ale Tobie jak dobrze tak wcześnie mieć owulację..12dc... u mnie to około 16 dc przeważnie i jeszcze powiedz że masz cykl 28 dni ? hehe
OF sam nie wiedział kiedy ma wyznaczyć owu bo 3 razy mi przestawiał ale wiedziałam że skończy się na 12dc bo przeważnie tak było a i test mi wyszedł tego dnia pozytywny co do długości cykli to mam 26dni przeważnie -
nick nieaktualnySzprotka_87 wrote:Dokładnie 11. lutego - czyli ponad 2 m-ce temu.
Strasznie bałam przygotowań do tego zabiegu - naczytałam się w necie m.in. o jakiś lewatywach przed zabiegiem, a to stek bzdur był. Pani dr kazała mi się zjawić w szpitalu z samego rana, koniecznie na czczo i od razu brała się za robotę. Żadnych "specjalnych" przygotowań nie było.
Kurczę ja też tak czytam i czytam ech... ale nie ma co czytać trza się przekonać na własnej skórze. Najważniejsze że już wszystko dobrze u Ciebie a miałaś oba niedrożne jajowody? -
Karolina2787 wrote:OF sam nie wiedział kiedy ma wyznaczyć owu bo 3 razy mi przestawiał ale wiedziałam że skończy się na 12dc bo przeważnie tak było a i test mi wyszedł tego dnia pozytywny co do długości cykli to mam 26dni przeważnieFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny