"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:zartowalam z ta wiedza:) biegam po lekarzach i zaczynam lykac jakies leki, zobaczymy czy pomoze. Kochana przynajmniej wiesz, ze nie jestes bezplodna wiec u Ciebie to pewnie tylko kwestia czasu.Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyHej kochane
Ja już na nogach piję sobie wodę z cytrynką, u mnie dziś tempka poszła w dół nie fajnie. Na dworze zimno 0 stopni aż chce się iść o pracy normalnie... eee zaczynam dzień od stękania wybaczcie, mam nadzieję że u Was weselejNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ja też się chętnie przyłączę do wątku chociaż jestem dopiero na początku starań.
Poprzedni cykl był tym pierwszym na poważnie, a ten niestety ze względu na to, że M jest za granicą bierzemy na luzie od czerwca wrócimy do działania.Gaduaaa, Nats, zapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane!
I Lucka nie obejrzałam... Zasnęłam jak dziecko zanim się zaczął ale nic straconego, wszystko się nagrywało
Dziewczyny, miłego dnia!!! Ostatnie łyki gorącej herbaty i lecę do roboty. Przede mną dłuuugi dzień A jak wrócę, chcę znów z mężem porozmawiać o jego badaniach. Zobaczę z jakim efektem.Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Mój mezus już mi kawkę na dole parzy Także mój ulubiony moment dnia poranne Cafe Time na rozbudzenie, dziś wolne ale od jutra dużo pracy łącznie z sobota
oOO...ale masz dobrze
u mnie poranna kawa za biurkiem i przy stercie papierów.
-
Hej Dziewczyny! Witam się z rana
U mnie piękny dzionek ale chłodny... Tylko 3 stopnie! Brrrr..
Gaduaa, kawki to ja z Tobą nie wypije, ale herbatkę jak najbardziejGaduaaa, Canti 90, Karolina2787 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)