"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny! Witam się z rana
U mnie piękny dzionek ale chłodny... Tylko 3 stopnie! Brrrr..
Gaduaa, kawki to ja z Tobą nie wypije, ale herbatkę jak najbardziejFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Caro ale jaki ty miałaś piękny spadek w 8dpo.... no i jesteś już na finishu... tego cyklu... więc życzę zieloności kiedy myślisz testować?
Spadek niby był, ale sama nie wiem Chyba będzie klapa. Jakoś wewnętrznie jestem spokojna nawet. Termin @ mam na jutro wiec jak nie przyjdzie, to zatestuje w środę.
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Caro wrote:Spadek niby był, ale sama nie wiem Chyba będzie klapa. Jakoś wewnętrznie jestem spokojna nawet. Termin @ mam na jutro wiec jak nie przyjdzie, to zatestuje w środę.
3mam mocno kciukiFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny.
U mnie to już się robi nudne, 36.8 i tak dla odmiany. ale ja mam owu zwykle 15 dc więc jeszcze 5 dni teoretycznie. pogoda okropna, zimno i nic się nie chce. na szczęście chłopaki dzisiaj same zrobiły sobie śniadanie i mama ma wolną chwilę. Miło, bardzo miło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej tez chcialabym sie dolaczyc. W listopadzie odstawilam tabsy nie monitorowalam swoich cykli, listopad i grudzien jak w zegarku, w styczniu brak @ test negatywny, w lutym 9 w marcu 13 mamy kwicien brak @ test w sobote wieczorem negatywny. W srode wizyta u gin bo mam straszne bole w dole brzucha i jajniki mnie rwa.
Ale sie rozpisalam, jak to widzicieKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja86 wrote:Hej tez chcialabym sie dolaczyc. W listopadzie odstawilam tabsy nie monitorowalam swoich cykli, listopad i grudzien jak w zegarku, w styczniu brak @ test negatywny, w lutym 9 w marcu 13 mamy kwicien brak @ test w sobote wieczorem negatywny. W srode wizyta u gin bo mam straszne bole w dole brzucha i jajniki mnie rwa.
Ale sie rozpisalam, jak to widzicie
średnio rozumiem długości twoich cykli...
jakie długie miewasz? i kiedy miałaś ostatni? 9 marca?Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyJa86 wrote:Hej tez chcialabym sie dolaczyc. W listopadzie odstawilam tabsy nie monitorowalam swoich cykli, listopad i grudzien jak w zegarku, w styczniu brak @ test negatywny, w lutym 9 w marcu 13 mamy kwicien brak @ test w sobote wieczorem negatywny. W srode wizyta u gin bo mam straszne bole w dole brzucha i jajniki mnie rwa.
Ale sie rozpisalam, jak to widzicie
Myślę że my tu nic nie wywrozymy Lekarz musi do Ciebie zajrzeć
A tak to Witajzapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:W sumie nie wiem po co melduję temp. ;x hahahaha. Jest jak jest, inaczej nie będzie i lecimy z koksem
nie wiem ale lubię codziennie wam zameldować temp takie chyba zboczenieFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Jutro chciałabym Was tu wszystkie zgormadzone prosić o ogromne wsparcie... te wierzące o modlitwę a te nie wierzące za kciuki...
dziadek ma jutro operację na mózgu
Bedziemy wszystkie bardzo mocno trzymać kciukizapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość