"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa z dziadkiem bedzie dobrze. MUSI BYC! ja dopiero z wyra sie zwkleklam, nie lubie tak zaczynac dnia bo potem bedzie wsystko na lapu capu. Myslalam, ze uda sie bez kawy ale nic z tego. Wierzycie dziewczyny w to, ze kawa obniza plodnosc? KIedys rzucilam na 2 miesiace, no ale ja bez kawy nie wyrabiam...
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lago wrote:Gaduaaa z dziadkiem bedzie dobrze. MUSI BYC! ja dopiero z wyra sie zwkleklam, nie lubie tak zaczynac dnia bo potem bedzie wsystko na lapu capu. Myslalam, ze uda sie bez kawy ale nic z tego. Wierzycie dziewczyny w to, ze kawa obniza plodnosc? KIedys rzucilam na 2 miesiace, no ale ja bez kawy nie wyrabiam...
kawa ma wiele pozytywnych działań.. oczywiście jeśli jest pita z umiarem...
chroni przed udarem i zawałem
także pić kawęFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to zdrowko! drugi kubek leci:) a moj malz ostatnio wyczytal o jakims staro indianskim napoju o nazwie Kambucha, to jakis grzybek co sie dodaje do herbaty i ta fermentuje. Generalnie to ma jakis zbawienny wplyw na zdrowie i wogole. ZApytalam Pani w moim Eko sklepie czy to zna i mnie nastraszyla ze pare osob po tym zeszlo.....ale chyba w to nie wierze i wybrubuje, ja lubie takie wynalazki
-
nick nieaktualny
-
Lago wrote:no to zdrowko! drugi kubek leci:) a moj malz ostatnio wyczytal o jakims staro indianskim napoju o nazwie Kambucha, to jakis grzybek co sie dodaje do herbaty i ta fermentuje. Generalnie to ma jakis zbawienny wplyw na zdrowie i wogole. ZApytalam Pani w moim Eko sklepie czy to zna i mnie nastraszyla ze pare osob po tym zeszlo.....ale chyba w to nie wierze i wybrubuje, ja lubie takie wynalazki
ja pije czystek i wierzę w zioła wszelkiego rodzajuFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:słyszałam o tym moja ciotka to piła ...na pewno nie zaszkodziło.. ale czy pomogło? to nie wiem...
ja pije czystek i wierzę w zioła wszelkiego rodzaju
to ponoc ma generalnie wzmocnic ogranizm, wiec niekoniecznie musza byc widoczne efekty. CZystka tez pilam, ale przerwalam jak wzielam sie za ziola sroki, zeby nie namieszac. Teraz znow wracam do czystka, bo sezon na kleszcze sie zaczal, a ja z piesem duzo laze po chaszczach i on ciagle jakiegos zlapie mimo, ze ma obroze. Przy okazji dziewczyny uwazajcie na kleszcze jesli bywacie w parkach czy ogrodach. -
nick nieaktualny