"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Nats a Ty który dzien cyklu jestes? Pisalas cos ze jak Of wyznaczy owu to udostępnisz tak? Serduszek sie znow wstydzisz ujawnić?
Dlatego nie pokazuje Wam mojego kijowego wykresu
A serduszek się nie wtydze żeby nie było3500 g 54 cm -
Nats wrote:25 i owulki brak dołuje mnie to, bo nawet testować nie mogę jak Wy. W czwartek mam Gina to wypytam co i jak. Mam nieregularne cykle, ale 2 razy pod rząd cykl powyżej 40 dniu mi się nie zdarzył, a teraz znowu się to zapowiada.
A serduszek się nie wtydze żeby nie było -
Gizmo wrote:Dawaj ten wykres. Kijowy nie kijowy ale ja chetnie popatrzę. Moze co innego zaburzylo sie, ze Of owu nie wyznaczyl
Ja już sobie ten cykl odpusiclam. W nowym cyklu mam zamiar zrobić hormony wszystkie no i wysepic od Gina coś na prolaktyne.3500 g 54 cm -
Nats wrote:Proszę bardzo
Ja już sobie ten cykl odpusiclam. W nowym cyklu mam zamiar zrobić hormony wszystkie no i wysepic od Gina coś na prolaktyne.Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:no kurcze rzeczywiście owulacji tu nie ma widac... hmmm ale może jeszcze przyjdzie? ja ostatnio miałam w 28dc... i mój cykl trwał 41dni !
Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:25 i owulki brak dołuje mnie to, bo nawet testować nie mogę jak Wy. W czwartek mam Gina to wypytam co i jak. Mam nieregularne cykle, ale 2 razy pod rząd cykl powyżej 40 dniu mi się nie zdarzył, a teraz znowu się to zapowiada.
A serduszek się nie wtydze żeby nie było
Głowa do góry -
Canti 90 wrote:Nie łam się kochana u mnie jest taka sama sytuacja w tym miesiącu a @@@ mam tylko dlatego, że Dupek jest.
Głowa do góry
Już dałam sobie spokój, nie nakrecam się, bo w tej chwili i tak już nic nie zrobię
Może w następnym cyklu, a za 3 cykle się uda. Zobaczymy. A póki co za Was trzymam mocno kciuki :*
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Ale paczajcie ze u Nats temp od tygodnia jakby sie normuje. Juz nie ma gór i dolin i te pozytywne testy owu, śluz. Moze jeszcze wyznaczy za pare dniFabian Cyprian Tymuś