"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa nie ma szans na potomka temp spada od paru dni strasznie ja podejzewam druga owulke . Dobrze ze dzis mam gina to sie wszystko wyjasni.
Nigdy az tyle dziadostwo sie nie spoznialo mozze raz 2 dni ale bralam antybiotyk a teraz 4 dzien a tu nic brak -
Gizmo wrote:Heloł
Czekam na testujące
Klaudys u Ciebie to prawdziwa skocznia na wykresie na nartach by mógł z tego zjechać
Gaduaaa wydaje mi się ze dlatego Of nie wyznaczyl bo może zabrakło tych temp z Polski. Spróbuj moze sama wyznaczyć sobie czarna kreskę
a jak to się samemu wyznacza?Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:dobra mam... wyznaczył mi na 19dc... i z tym sie zgadzam.... dokładnie tego dnia wg mnie miałam owu
I tak szukam tej drugiej opcji. Nosz kurna gdzies to przeciez widziałam. -
Znalazłam jak na wykresie najedziesz np na dzien w ktorym przypuszczasz ze owu byla to po otwarciu sie tego okienka co wpisujesz temp, objawy itd, jest na samym dole info ze wlaczone jest zaawansowane wyznaczanie owu. Jak klikasz zmień to system pyta czy chcesz w tym dniu wyznaczyć sobie owu.
Zamotalalam troche -
Gizmo wrote:Znalazłam jak na wykresie najedziesz np na dzien w ktorym przypuszczasz ze owu byla to po otwarciu sie tego okienka co wpisujesz temp, objawy itd, jest na samym dole info ze wlaczone jest zaawansowane wyznaczanie owu. Jak klikasz zmień to system pyta czy chcesz w tym dniu wyznaczyć sobie owu.
Zamotalalam trocheGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś