"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Dziewczyny wielka szkoda ze nastapil taki podzial i gadamy na kilku frontach, wielu z Was bardzo mi brakuje. Nasze zagroszkowane zalozyly sobie watek na fioletowej stronie - mam nadzieje ze kiedys nas tam wszystkie przyjma i nastapi reunion bo wszystkie bedziemy mega szczesliwe.
rozowyflaming lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Krew tez kiedys oddac chciałam i tez nie moge. Chociażby ze względu na posiadane tatuaże.
Serio tatuaze sa przeszkoda?
Ja w liceum kilka razy krew oddawalam honorowo, ale jak to glupi dzieciak bardziej zeby z matmy miec zwolnienie i dostac 6 tabliczek czekolady. Pozniej mnie nastraszyli, ze jak zacznie sie oddawac przez jakis czs, to trzeba bedzie zawsze to robic, bo organizm zaczyna tej krwi produkowac wiecej i zwyczajnie trzeba ja upuszczac....
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:Serio tatuaze sa przeszkoda?
Ja w liceum kilka razy krew oddawalam honorowo, ale jak to glupi dzieciak bardziej zeby z matmy miec zwolnienie i dostac 6 tabliczek czekolady. Pozniej mnie nastraszyli, ze jak zacznie sie oddawac przez jakis czs, to trzeba bedzie zawsze to robic, bo organizm zaczyna tej krwi produkowac wiecej i zwyczajnie trzeba ja upuszczac....
Mój też tak właśnie mi gadał że trzeba później już oddawać. Miał jakieś skurcze i boleści ale mu przeszło po jakimś czasie i jest okLago lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:No ja wypelnialam ankietę przed oddaniem krwi i bylo o tatuażach. Nawet jak rezonans mialam kolana to facet mi gadal o tatuażach. Ze cos tam zawierac mogą jakies opiłki metali w tuszuFabian Cyprian Tymuś
-
O żesz.. ostatnio, aż tu kipi.
Ja tam nie z zaprzątam sobie głowy takimi pierdami jak "poranne relacjonowanie temperatury". Nawet fajnie tak sobie wszystko naraz poczytać. Także ten Gaduaaa, Karola, Kasia, Nats i reszta
Po co robić z igły widły. Zaraz będzie rozpierducha i wszystkie się wykruszą. Forum to otwarta przestrzeń zarówno dla ducha jak i myśli.
UWAGA! Jutro piątek 13!!!Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo jak tam żyjesz, kiedy cała piękna natura kwitnie i na dworze jest wręcz "biało"?
Gizmo lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)