"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:jestem dumna dziś z mojej siostry oddała 450ml krwi !
Super! Ja chcialam sie zarejestrowac na dawce szpiku,ale jakos nie moge ogarnac tematu. Jak bedzie jakas akcja w stylu jezdzi bus i mozna robic wymaz to chetnie.
A chcialybyscie zeby Wasze organy byly przekazane potrzebujacym?Karolina2787, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:Super! Ja chcialam sie zarejestrowac na dawce szpiku,ale jakos nie moge ogarnac tematu. Jak bedzie jakas akcja w stylu jezdzi bus i mozna robic wymaz to chetnie.
A chcialybyscie zeby Wasze organy byly przekazane potrzebujacym?
To pierwsze odpada ale to drugie o dawcy po śmierci to jak najbardziej bo rozumiem że po śmierci przedwczesnej czy po wypadku to dotyczy to jak najbardziej ja jestem za ja sama bym już nie potrzebowała to dlaczego ktoś by miał nie skorzystać a tym bardziej że uratowałabym komuś życie to już wgl cieszy no i moja krew ponoć jest dobra to też bym oddała jak by ktoś potrzebował nie jestem chytraLago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Super! Ja chcialam sie zarejestrowac na dawce szpiku,ale jakos nie moge ogarnac tematu. Jak bedzie jakas akcja w stylu jezdzi bus i mozna robic wymaz to chetnie.
A chcialybyscie zeby Wasze organy byly przekazane potrzebujacym?Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Dziewczyny wielka szkoda ze nastapil taki podzial i gadamy na kilku frontach, wielu z Was bardzo mi brakuje. Nasze zagroszkowane zalozyly sobie watek na fioletowej stronie - mam nadzieje ze kiedys nas tam wszystkie przyjma i nastapi reunion bo wszystkie bedziemy mega szczesliwe.
Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:ja raczej tak tylko nie wiem czy mogę.. no bo ja mam zakaźnego wirusa
a to pewnie zalezaloby jaki organ. Ja tez chetnie bym sie podzielila. Tak samo mi obojetnie czy po smierci kremacja czy w ziemie, a spotkalam sie z opiniami ze kremacja nigdy w zyciu. Dobra koniec powaznych tematow! -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Dziewczyny wielka szkoda ze nastapil taki podzial i gadamy na kilku frontach, wielu z Was bardzo mi brakuje. Nasze zagroszkowane zalozyly sobie watek na fioletowej stronie - mam nadzieje ze kiedys nas tam wszystkie przyjma i nastapi reunion bo wszystkie bedziemy mega szczesliwe.
My tam kiedyś dołączymy zapewne bo nie sądzę by laski się na nas po obrażały a i dobrze że wątek własny założyły w końcu są zaciążone więc same przyszłe mamusie tam są a my starajmy się by dołączyć do nichrozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Ja niestety krwi nie mogę oddawać, bo ponoć sama nie mam jej zbyt wiele. Poza tym kto by chciał krew od chorodupka a juz nie wspomnę, ze przy każdym pobieraniu krwi mdleje - gdzie jest pobierana mala ilość to co by było przy takiej dużej.. łooo nawet nie chce sobie tego wyobrażać
Ale za to podziwiam tych, którzy oddają krew honorowo. Wielki szacun!Karolina2787, Lago, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lago ja bym chetnie sie podzieliła kichami ze środka tylko podobnie jak Gaduaaa mam zakaźnego wirusa. No i do tego wiele innych schorzen to nie wiem czy cokolwiek ode mnie by się nadawalo. Krew tez kiedys oddac chciałam i tez nie moge. Chociażby ze względu na posiadane tatuaże. Pomijając juz choroby