"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny proszę wyluzujcie wszystkie. Nie kłóćmy się bezsensownie bo to nie potrzebne tutaj. Nie wiem co się z nami wszystkimi stało aż przykro i smutno czytać Może tak dla zmiany zamiast się kłócić pogódźmy się chociażby dla dobra naszego wątku. Jak ktoś kogoś nie trawi to olewka i tyle ale bez kłótni. Znamy się już jakiś czas i czy warto psuć te znajomości, bo niedługo wszystkie będziemy obrażone i nikt tu nie zostanie a wątek zmienimy na Kłótnie staraczek w trakcie starań
Lago, Gaduaaa, Marteczka93, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:miała tak samo prawo się poczuć urażona jak Ty miałaś prawo jej powiedzieć co myślisz...
Gaduaaa mi tego nie musisz tlumaczyc, napisalam jej niech mnie olewa, staralam sie nie ciagnac tematu, ale tez nie pozwole aby ktos mnie oskarzal o zmyslanie. Udowodnilam jej tylko, ze kreci. Dobra po raz ostatni komentuje ta sprawe, bo na prawde szkoda mi energii. Dla mnie to nawet sam Antek Macierewicz moze tu pisac. Jak mi nie podejdzie, to poprostu Ignore:) -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:tymbardziej że każda walczy o grocha!
No ja akurat walcze o Muffinka. Odkad powiedzialam Malzowi o "zalewaniu formy" to najczesciej pieczemy Muffinki. Czasem jakies Ptysie albo Brownie:) heheheheWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 17:08
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Dlatego Gaduaaa proszę, ze jak nie skomentuje Twojej temp to nie usuwaj mnie ze swojej listy. Ja wszystkie Wasze tempki widze na wykresach. Bede miała ochotę to skomentuje je właśnie tam.
Mi poprostu czasem niektóre komentarze wydają sie zbędneFabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:No ja akurat walcze o Muffinka. Odkad powiedzialam Malzowi o "zalewaniu formy" to najczesciej pieczemy Muffinki. Czasem jakies Ptysie albo Brownie:) hehehehe
Lago, zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Zołza:) wrote:Generalnie wczoraj usuwalam powoli konto... i zaczynalam od przyjaciolek... ale rozmowa z jedna z Was uswiadomila mi ze nie warto przez bzdure odchodzic... Tyle...
Także przepraszam jak ktoś odebrał to jakobym miala jakis problem do ktorejs z was.Karolina2787, Zołza:), Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:Gaduaaa mi tego nie musisz tlumaczyc, napisalam jej niech mnie olewa, staralam sie nie ciagnac tematu, ale tez nie pozwole aby ktos mnie oskarzal o zmyslanie. Udowodnilam jej tylko, ze kreci. Dobra po raz ostatni komentuje ta sprawe, bo na prawde szkoda mi energii. Dla mnie to nawet sam Antek Macierewicz moze tu pisac. Jak mi nie podejdzie, to poprostu Ignore:)
Lago, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:hahahahahhahaha no kurde wiedzialam ze kogos tym sprowokuje:) Bialy ale ja na niego czasem mowie Czarny, bo bardzo ciemna karnacje ma i czupryne tez czarna
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:Mój jakby ktoś pytał też jest biało -czarny skóra biała ale włosy, oczy, rzęsy wszystko jak węgiel
jaka ja bym chciala zeby nasz bejbik mial malzowe geny urodowe, ale charakter wolalabym z dwojga zlego moj, chociaz oboje mamy pokopane:)Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ała.... ! heheheh
hehe Ona raz do Indii pojechała i już się zakochała w takich ludziach kiedyś nawet do mnie startował jeden ciapek hihi Kuzynka mówi że uwielbia ich zapach skóry bo od tych przypraw ostrych co tak jedzą to ponoć tak skóra pachnie jakoś specyficznie ja nie wiem i nie chce wiedzieć hehWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 17:25
-
nick nieaktualnyLago wrote:jaka ja bym chciala zeby nasz bejbik mial malzowe geny urodowe, ale charakter wolalabym z dwojga zlego moj, chociaz oboje mamy pokopane:)
Ja też bym chciała żeby nasze maleństwo odziedziczyło po moim troszku np. kolor włosów, oczu i wzrost hihi chyba że dziewczynka to by wzrost aż taki nie musiała mieć ale ode mnie wyższa powinna być -
Gaduaaa wrote:ja może rasistką nie jestem.. ale boje się "ciapatych" a murzyny mnie brzydzą zdeczka... .. no co?!
mnie tez jakos czarnoskorzy nigdy nie pociagali, chociaz swego czasu znalam ich bardzo duzo...brrrrrr a wogole to ja spotkalam sie z wiekszym rasizmam wsrod czarnych niz bialych