"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba to się nigdy nie skończy.
A właśnie miałam napisać moje zmartwienie, że zauważyłam przed chwilą śluz z lekką krwią. I nie jestem pewna czy jutro będzie sens testować
I czytając te ostatnie wpisy można dojść do wniosku, że przed każdą wypowiedzią od teraz trzeba będzie się zastanawiać czy ktos na ciebie przypadkiem nie wjedzie. Tutaj będziemy pisać o wszystkim co się wiąże ze staraniami, czyli łącznie z temp i objawami, bo od tego jest te forum. Sam tytuł tego wątku mówi wszystko za siebie.
Nie ma natomiast nic w temacie wątku o kłótniach i wbijaniu sobie szpil, więc weźmy to pod uwagę i się tego trzymajmy. A jeśli komuś to nie odpowiada to przecież w każde chwili może poszukać inny wątek typu: "Powbijajmy sobie szpile".
Do tej pory, (z poczatku) wchodząc tutaj można było się naśmiać, odprężyć ale jednocześnie też komuś dopomóc radą. A teraz wiecznie coś komuś nie pasuje, co niektórzy szukają dziury w całym.Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marteczka93 wrote:Chyba to się nigdy nie skończy.
A właśnie miałam napisać moje zmartwienie, że zauważyłam przed chwilą śluz z lekką krwią. I nie jestem pewna czy jutro będzie sens testować
I czytając te ostatnie wpisy można dojść do wniosku, że przed każdą wypowiedzią od teraz trzeba będzie się zastanawiać czy ktos na ciebie przypadkiem nie wjedzie. Tutaj będziemy pisać o wszystkim co się wiąże ze staraniami, czyli łącznie z temp i objawami, bo od tego jest te forum. Sam tytuł tego wątku mówi wszystko za siebie.
Nie ma natomiast nic w temacie wątku o kłótniach i wbijaniu sobie szpil, więc weźmy to pod uwagę i się tego trzymajmy. A jeśli komuś to nie odpowiada to przecież w każde chwili może poszukać inny wątek typu: "Powbijajmy sobie szpile".
Do tej pory, (z poczatku) wchodząc tutaj można było się naśmiać, odprężyć ale jednocześnie też komuś dopomóc radą. A teraz wiecznie coś komuś nie pasuje, co niektórzy szukają dziury w całym.
większość wyjaśniona już
eee przykro mi że masz krew w sluzie.. ale może wiesz to tylko plamienie jednorazowe , wiele dziewczyn tak miewaFabian Cyprian Tymuś -
A mnie się dziewczyny kiedys pytaly czy Tii to Niemiec i co to za imię haha. A to Tadek jest. Tadeusza nic nie rusza. A ja od samego poczatku Tii na niego mówiłam. No i ma oliwkową cerę i błękitne oczy jak oceaaann
Gaduaaa, Karolina2787, Lago lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:hehe Ona raz do Indii pojechała i już się zakochała w takich ludziach kiedyś nawet do mnie startował jeden ciapek hihi Kuzynka mówi że uwielbia ich zapach skóry bo od tych przypraw ostrych co tak jedzą to ponoć tak skóra pachnie jakoś specyficznie ja nie wiem i nie chce wiedzieć heh
Uwielbian Indie chociaz nigdy tam nie bylam, a ich kuchnia to moj zywiol. Smiesznie strasznie gadaja po angielsku, ich akcent serio czasem doprowadza mnie do lez. Czarnoskorzy podobno stosuja jakies specjalne kosmetyki dla nich stworzone, bo maja tak intensywny zapach skory. Tak mi mowili, ale nie drazylam tematu, moze mi wkrecali, bo ja latwowiernia jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 17:38
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:uspokoi się spoczko ! nie nerwuj się!
większość wyjaśniona już
eee przykro mi że masz krew w sluzie.. ale może wiesz to tylko plamienie jednorazowe , wiele dziewczyn tak miewa
No teraz to jo ale zanim to napisałam (na tel idzie mi to dość wolno) to juz pare stron doszło haha
Nie wiem właśnie, poczekam do wieczora. Cicho liczę na to, że @ nie przyjdzie -
nick nieaktualnyGizmo wrote:A mnie się dziewczyny kiedys pytaly czy Tii to Niemiec i co to za imię haha. A to Tadek jest. Tadeusza nic nie rusza. A ja od samego poczatku Tii na niego mówiłam. No i ma oliwkową cerę i błękitne oczy jak oceaaann
haha Gizmo a ja się głowię jak ten Twój ukochany ma na imię że Ty mówisz Tii na niego myślę sobie Timon hahaGizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:Uwielbian Indie chociaz nigdy tam nie bylam, a ich kuchnia to moj zywiol. Smiesznie strasznie gadaja po angielsku, ich akcent serio czasem doprowadza mnie do lez. Czarnoskorzy podobno stosuja jakies specjalne kosmetyki dla nich stworzone, bo maja tak intensywny zapach skory. Tak mi mowili, ale nie drazylam tematu, moze mi wkrecali, bo ja latwowiernia jestem
Moja kuzynka tak się najadła tych ich potraw a oni tak ostro jedzą że aż do szpitala trafiła bo jej przełyk popaliło ja bym tam zdechła z głodu bo nie lubię na ostro jeść. Co do ich skóry to mówiła że właśnie od tych przypraw bo czuć normalnie przez skórę ale nie wnikam i wiem tyle co mi gadała -
Karolina2787 wrote:haha Gizmo a ja się głowię jak ten Twój ukochany ma na imię że Ty mówisz Tii na niego myślę sobie Timon haha
Karolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Karolina2787 wrote:Moja kuzynka tak się najadła tych ich potraw a oni tak ostro jedzą że aż do szpitala trafiła bo jej przełyk popaliło ja bym tam zdechła z głodu bo nie lubię na ostro jeść. Co do ich skóry to mówiła że właśnie od tych przypraw bo czuć normalnie przez skórę ale nie wnikam i wiem tyle co mi gadała
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Karolina2787 wrote:Moja kuzynka tak się najadła tych ich potraw a oni tak ostro jedzą że aż do szpitala trafiła bo jej przełyk popaliło ja bym tam zdechła z głodu bo nie lubię na ostro jeść. Co do ich skóry to mówiła że właśnie od tych przypraw bo czuć normalnie przez skórę ale nie wnikam i wiem tyle co mi gadała
Widac koles pochodzi z takiego regionu. Indie to olbrzymi kraj i wlasciwie kazdy region ma inna kuchnie. Jest mnostwo pysznego jedzenia zupelnie lagodnego, ale mieszanki aromatycznych przypraw sa zniewalajace. Ja za ostrym tez nie przepadam. Biedna dziewczynaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:oooo kurcze! nieźle .. też nie lubię ostrego jedzenia
Ja zjem umiarkowanie ostre, ale kiedys chcialam przykozaczyc i wciagnelam taki mega ostry sos, ale twardo nie plakalam. Najgorzej bylo nastepnego dnia, palilo jak diabli, ale z drugiej strony. Moj mial ubaw po pachy i tylko pod drzwiami kibelka pytal czy nic mi nie jest -
nick nieaktualnyLago wrote:Widac koles pochodzi z takiego regionu. Indie to olbrzymi kraj i wlasciwie kazdy region ma inna kuchnie. Jest mnostwo pysznego jedzenia zupelnie lagodnego, ale mieszanki aromatycznych przypraw sa zniewalajace. Ja za ostrym tez nie przepadam. Biedna dziewczyna
On zapewne z Delhi bo ona tam przebywała ale ja się tam nie znam. Potrawy łagodne bardzo chętnie bym spróbowała ale chyba bardziej te ich stroje mnie interesują -
Ojoj laski Ale daliście czadu
Ale już widzę sytuacja opanowana. Na szczęście kazda z nas jest wolnym człowiekiem i pisze gdzie się jej podoba. Trochę nie rozumiem zachowania niektórych tu osób, ale zachowam to dla siebie Mi się tutaj bardzo podoba i nigdzie się nie wybieram jak narazie
Ja jestem z tych co lubia czytać poranne relacje i tempki taki mam fetysz. W ogóle lubię tu rano zaglądać także bardzo proszę o poranną relację jak ktoś ma chęć takowa robić
Karolina2787, kozamonia, Gaduaaa, Marteczka93, rozowyflaming, Caro lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ojoj laski Ale daliście czadu
Ale już widzę sytuacja opanowana. Na szczęście kazda z nas jest wolnym człowiekiem i pisze gdzie się jej podoba. Trochę nie rozumiem zachowania niektórych tu osób, ale zachowam to dla siebie Mi się tutaj bardzo podoba i nigdzie się nie wybieram jak narazie
Ja jestem z tych co lubia czytać poranne relacje i tempki taki mam fetysz. W ogóle lubię tu rano zaglądać także bardzo proszę o poranną relację jak ktoś ma chęć takowa robićKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś