"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ziiiiiieeeeeeew , witam sie i ja z rana bardzo niewyspana:)
U mnie temperatura 12,5...................za oknem oczywiscie bo innej nie sprawdzam:) Gizmo to dla Ciebie info:PPPP
Klaudys ja mysle, za @ Ci sie spoznia przez mature, a nawet jestem na 100% pewna:)
Nats a Ty bierzesz cos na wyregulowanie cyklu?
Ja Wma powiem,ze wczesniej mialam jak w zegarku 27 dni, ale ostatnio zaczal mi sie skracac do 25 i gin od razu dal mu dupka. Dziewczyny jak macie dlugie i nieregularne miesiaczki, to najpierw trzeba to wyregulowac. HOWK:)
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa a moze przesilenie wiosenne? Jak bralam moje "olewaj wszystko" dragi to tez przez siodna bylam na nogach, a teraz odstawilam i zaczelam znow bram Bromka na noc....tak mnie muli, ze przed 8 nie ma opcji wstania. No ale poswiece sie dla tej bezy, niech bedzie:)
-
Lago wrote:Gaduaaa a moze przesilenie wiosenne? Jak bralam moje "olewaj wszystko" dragi to tez przez siodna bylam na nogach, a teraz odstawilam i zaczelam znow bram Bromka na noc....tak mnie muli, ze przed 8 nie ma opcji wstania. No ale poswiece sie dla tej bezy, niech bedzie:)Fabian Cyprian Tymuś
-
A wogole to z trzynastopiatkowych przemyslen wyszlo mi, ze jak nie uda nam sie znajstrowac dziedzica, to na stare lata kupie sobie 3 dogi niemieckie. Maria Czubaszek tez nie mialam dzieci (z wyboru), do konca jarala fajki, kochala piesy i byla bardzo spelniona kobieta. No, a teraz ide agarnac moich podopiecznych:)
-
Lago wrote:A wogole to z trzynastopiatkowych przemyslen wyszlo mi, ze jak nie uda nam sie znajstrowac dziedzica, to na stare lata kupie sobie 3 dogi niemieckie. Maria Czubaszek tez nie mialam dzieci (z wyboru), do konca jarala fajki, kochala piesy i byla bardzo spelniona kobieta. No, a teraz ide agarnac moich podopiecznych:)Fabian Cyprian Tymuś
-
zapachmalin wrote:Cześć. U mnie figa z makiem...
przykro bardzo, ale promyk nadziei jeszcze sie tli....
nie wiem czy powinnam to pisac, i blagam Cie Malina nie znienawidz mnie za to, ale na tym drugim zdjeciu jak odchylilam monitor to mi cos sie zajawilo, a ja nie z tych co wkrecaja. Czekamy na rozwoj sytuacji, moze to moj komp cos ten teges nawala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 10:58
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Lago, biore narazie Castangus na własną rękę
Kiedyś pytalam Gina o moje cykle to powiedział, ze są regularne. Teraz w czwartek porządnie o wszystko to wypytam.
Malinka - przykro mi Ale może jest jeszcze nadzieja? Ja tez na tym drugim zdjęciu coś jakby widzę, ale nie chce nakrecac. Jak malpa nie przyjdzie to powtórz test może.3500 g 54 cm -
nick nieaktualny