"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:A bo wszystkie hair macie długie, zadbane pazurki, ciuszki luks.
A ja wlos na irokeza i jak skrzat z tym czubem wyglądam
Kochana każda kobieta jest piękna A Ty jesteś naszym Gizmo to jak masz być bez czuba? nie może byćMargaretka89, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Czemu pechowy? Mi się nic pechowego tfu tfu nie przydarzyło
Jadac do mojego ginekologa -endrokrynologa nowego . Nie dosc ze straszne korki byly bo jechalismy prawie 50km to droge robili juz bylismy prawie na miejscu spoznieni nawierzchnia byla mokra , abs nie zadzialal I.moj wjechal kolesiowi w tyl bo kola w poslizg wpadly,ale na szczescie lekarz spoko I przyjal mnie po czasie -
nick nieaktualnyMarteczka93 wrote:Eejj! Też Was chcę zobaczyć!
Tylko żebym później w kompleksy nie wpadła jeśli tu same piękności są!
To dawaj zapro wysyłam i działamy Właśnie dobrze powiedziałaś same piękności także wszystkie się zaliczają Ty też!!!Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Jadac do mojego ginekologa -endrokrynologa nowego . Nie dosc ze straszne korki byly bo jechalismy prawie 50km to droge robili juz bylismy prawie na miejscu spoznieni nawierzchnia byla mokra , abs nie zadzialal I.moj wjechal kolesiowi w tyl bo kola w poslizg wpadly,ale na szczescie lekarz spoko I przyjal mnie po czasieFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny