"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Heniu is back! hahahha
Jesooooo jak mi sie dzis nie chce nic robic, laze po dzialce i sciemniam ze pracuje. Z nieba leci taki ukrop, ze marze o basenie.....
Malina, podziwiam Cie za tak silna wole, szok!
Gizmo, ale towar!!! (tez musze dzis pielic)
Gadi, a marchewkowe robisz z kremem czy bez? -
Lago wrote:Heniu is back! hahahha
Jesooooo jak mi sie dzis nie chce nic robic, laze po dzialce i sciemniam ze pracuje. Z nieba leci taki ukrop, ze marze o basenie.....
Gadi, a marchewkowe robisz z kremem czy bez?Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:Heniu is back! hahahha
Gadi, a marchewkowe robisz z kremem czy bez?
ja nie mam silnej woli kochana! Wcale! Po prostu jakoś tak nie mamy ochoty Ale u nas też 26 stopni w cieniu, już wytrzymać nie idzie, żeby choć balkon był nie mówiąc o ogrodzie. A tak... Ino zdychasz w tym słońcu. Marzę o jeziorku. Na rowerkach wodnych bym pojeździłaLago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:nooooo albo kajaki:) Moj wlasnie wsadzil leb do wiadra z zimna woda, hahahahah faceci to maja dobrze...
w życiu nie pływałam kajakiem Bałam się że się utopię, obróci mi się kajak albo utknę bo te dziury się takie małe wydają hahahahahaha. Zazdraszczam, mnie zimny prysznic póki co musiał wystarczyćLago lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:w życiu nie pływałam kajakiem Bałam się że się utopię, obróci mi się kajak albo utknę bo te dziury się takie małe wydają hahahahahaha. Zazdraszczam, mnie zimny prysznic póki co musiał wystarczyć
hahahahhahahhahhha malina dajesz czadu, hahahhaahahzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:hahahahhahahhahhha malina dajesz czadu, hahahhaahah
nie śmiej się ze mnie, to przerażające dla kogoś kto wręcz uwielbia wodę i najchętniej nie wychodziłby wcale z basenu czy jeziora. Uwielbiam, jak dziecko jestem, jak wlezę do wody to wołami mnie nie wyjmą -
zapachmalin wrote:nie śmiej się ze mnie, to przerażające dla kogoś kto wręcz uwielbia wodę i najchętniej nie wychodziłby wcale z basenu czy jeziora:D Uwielbiam, jak dziecko jestem, jak wlezę do wody to wołami mnie nie wyjmą
zapachmalin, Lago lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
iście u mnie niedzielnie i Polski.. schabowy z zasmażaną kapustą kiszoną i ziemniaczkami .. no i placek marchewkowy z lukrem cytrynowym...na ciacho przyjadą goście moja najlepsza przyjaciółka w 22 tyg ciąży chociaż się nacieszę widokiem jej brzusia
Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:iście u mnie niedzielnie i Polski.. schabowy z zasmażaną kapustą kiszoną i ziemniaczkami .. no i placek marchewkowy z lukrem cytrynowym...na ciacho przyjadą goście moja najlepsza przyjaciółka w 22 tyg ciąży chociaż się nacieszę widokiem jej brzusia
Gadi fajnie, ze masz w Irlandii tyle rodziny i przyjaciol tak bliskich:)Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:wysoki
i wygląda kusząco
a teraz powiedz robisz go sama? czy kupujesz w paczce ten proszek?
Wysoki bo daję trochę więcej śmietany niż jest w przepisie, wtedy wyższy wychodzi I robię z paczki, tak jest szybciej a smakowo bardzo podobnie. Robiłam dwa albo trzy razy sama i ogólnie dodatek do śmietany żeby się ścięła ten z paczki jest dużo lepszy, bo faktycznie wtedy jest sztywnaGaduaaa lubi tę wiadomość