"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:Jak zaczniesz dobijac do 35 lat, to mozesz tak mowic a teraz nie pozwalam! hahahahah
Kurde ja musze wrocic do tej szkolki, bo rano zauwazylam ze Henio ma pekniety pien i teraz boje sie czy mi nie padnie, a kasy szkoda. Chyba ich tam rozstrzelam jak sie okaze ze mi Henka inwalide sprzedali...Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:dziękuję za komplement... wystroiłam się wczoraj jak stróż w Boże Ciało hah- miałam taki świetny humor
wlasnie idę w galerii poszperać zobaczyć czy to ktoś mial taki spadek w 12dc i potem odbiło... i był w ciąży...
szczerze wątpie... ale jakiś tyci promyczek nadzei się tli.. szczególnie że nigdy wcześniej tak nie miałam...
Kochana przecież nie wiadomo kiedy była owulka! Może była dzień czy dwa dni później?
Ja ciągle trzymam kciuki za Ciebie!
No bo przecież póki nie ma @ to wiadomo co3500 g 54 cm -
widzę że są takie wykresy że spadkiem o 0,2 stopnia w 12 dc i potem odbija i kończy się groszkiem
zwariować można... teraz będę szukać albo @ albo mierzyć temp w ciągu dnia z nadzieją że wzrośnie.. hahLago, Nats lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:widzę że są takie wykresy że spadkiem o 0,2 stopnia w 12 dc i potem odbija i kończy się groszkiem
zwariować można... teraz będę szukać albo @ albo mierzyć temp w ciągu dnia z nadzieją że wzrośnie.. hah
a boli Cie cos jak na @ czy tylko ta temperatuja dziwna jest? -
Lago wrote:a boli Cie cos jak na @ czy tylko ta temperatuja dziwna jest?
nawet pod pachami mnie wczoraj dzwonie bolało... ale no to mogą być objawy czysto okresowe... i pewnie takie są..Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:Ja tez!!! Gadi nie pitol i nie czytaj o innych. Lepiej idz po kolejny test i zrob go w dniu @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 09:20
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:jhahah mam w szufladzie taki porządny celar blue który jest na specjalną okazję... i nigdy nie mogę zdąrzyć go użyć.. bo najpierw dla zabawy kupuje testy za 2 euro na te dni po owu... a ten taki jest w razie jakby się @ spóźnił
jak tak, to czekamy do jutra:) Zacznij dobra passe no...ktos musi!Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Hej! Ale z was ranne ptaszki! ja ledwo co oczy otworzę a te już na nogach
Wczoraj siedziałam do 1:30 rano, bo pisałam prace zaliczeniowa, ale na szczęście już mam z głowy a o 2 poszłam spać, padłam jak trup
Ps. Lago idę za twoim pomysłem i jeśli uda się z dzidzią to zrobię po raz pierwszy kopiec kreta (bo jeść już kiedyś miałam przyjemność).
Gaduaaa Ty wiesz, że wszystkie trzymamy kciuki tak bardzo mocno, więc musi się udać! poza tym ileż to można czekać na 2 kreski, czas najwyższy już!Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Hej! Ale z was ranne ptaszki! ja ledwo co oczy otworzę a te już na nogach
Wczoraj siedziałam do 1:30 rano, bo pisałam prace zaliczeniowa, ale na szczęście już mam z głowy a o 2 poszłam spać, padłam jak trup
Ps. Lago idę za twoim pomysłem i jeśli uda się z dzidzią to zrobię po raz pierwszy kopiec kreta (bo jeść już kiedyś miałam przyjemność).
Gaduaaa Ty wiesz, że wszystkie trzymamy kciuki tak bardzo mocno, więc musi się udać! poza tym ileż to można czekać na 2 kreski, czas najwyższy już!Fabian Cyprian Tymuś -
Marteczka93 wrote:Ps. Lago idę za twoim pomysłem i jeśli uda się z dzidzią to zrobię po raz pierwszy kopiec kreta (bo jeść już kiedyś miałam przyjemność).
My mamy takiego szampana (jakis wypasiony) na specjalna okazje i zawsze o nim zapominamy! Bylo juz kupno domu, rozwoj firmy, 40 starego mnostwo innych okazji a szampan dalej stoi hahahahhahaha. Teraz jest CIONZA:) wiec z tym kopcem moze byc podobnie, heh
Marteczka93 lubi tę wiadomość