X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Jak zaczniesz dobijac do 35 lat, to mozesz tak mowic a teraz nie pozwalam! hahahahah

Kurde ja musze wrocic do tej szkolki, bo rano zauwazylam ze Henio ma pekniety pien i teraz boje sie czy mi nie padnie, a kasy szkoda. Chyba ich tam rozstrzelam jak sie okaze ze mi Henka inwalide sprzedali...
    ee no lepiej żeby Heńka wymienili niż żeby Ci padł.. :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    dziękuję <3 za komplement... wystroiłam się wczoraj jak stróż w Boże Ciało hah- miałam taki świetny humor
    wlasnie idę w galerii poszperać zobaczyć czy to ktoś mial taki spadek w 12dc i potem odbiło... i był w ciąży...

szczerze wątpie... ale jakiś tyci promyczek nadzei się tli.. szczególnie że nigdy wcześniej tak nie miałam...

Kochana przecież nie wiadomo kiedy była owulka! Może była dzień czy dwa dni później?
    Ja ciągle trzymam kciuki za Ciebie!
    No bo przecież póki nie ma @ to wiadomo co :)

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ja ciągle trzymam kciuki za Ciebie!
    No bo przecież póki nie ma @ to wiadomo co :)

Ja tez!!! Gadi nie pitol i nie czytaj o innych. Lepiej idz po kolejny test i zrob go w dniu @

Nats, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że są takie wykresy że spadkiem o 0,2 stopnia w 12 dc i potem odbija i kończy się groszkiem :D
    zwariować można... teraz będę szukać albo @ albo mierzyć temp w ciągu dnia z nadzieją że wzrośnie.. hah

Lago, Nats lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    widzę że są takie wykresy że spadkiem o 0,2 stopnia w 12 dc i potem odbija i kończy się groszkiem :D
    zwariować można... teraz będę szukać albo @ albo mierzyć temp w ciągu dnia z nadzieją że wzrośnie.. hah

a boli Cie cos jak na @ czy tylko ta temperatuja dziwna jest?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a boli Cie cos jak na @ czy tylko ta temperatuja dziwna jest?
    na @ kochanie to mnie boli już dobrze z 4-5 dni... miałam wczoraj bolące i cieżkie cycki też okresowy u mnie objaw... ale dziś odpuściły totalnie... palec grzebalec poszedł dziś w ruch... no i nie wiem... bo wcale tak nisko szyjki nie ma .. ale może ja sobie wkręcam.. w koło wszytsko trochę rozpulchnione ale sama szyja jak czubek nosa...
    nawet pod pachami mnie wczoraj dzwonie bolało... ale no to mogą być objawy czysto okresowe... i pewnie takie są..

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Ja tez!!! Gadi nie pitol i nie czytaj o innych. Lepiej idz po kolejny test i zrob go w dniu @
    jhahah mam w szufladzie taki porządny celar blue który jest na specjalną okazję... i nigdy nie mogę zdąrzyć go użyć.. bo najpierw dla zabawy kupuje testy za 2 euro na te dni po owu... a ten taki jest w razie jakby się @ spóźnił :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 09:20

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jhahah mam w szufladzie taki porządny celar blue który jest na specjalną okazję... i nigdy nie mogę zdąrzyć go użyć.. bo najpierw dla zabawy kupuje testy za 2 euro na te dni po owu... a ten taki jest w razie jakby się @ spóźnił :)

jak tak, to czekamy do jutra:) Zacznij dobra passe no...ktos musi!

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jak tak, to czekamy do jutra:) Zacznij dobra passe no...ktos musi!
    wiesz jakbym chciała... oj bardzoooooo :(

Lago lubi tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! <3 Ale z was ranne ptaszki! :P ja ledwo co oczy otworzę a te już na nogach :P
    Wczoraj siedziałam do 1:30 rano, bo pisałam prace zaliczeniowa, ale na szczęście już mam z głowy a o 2 poszłam spać, padłam jak trup :P
    Ps. Lago idę za twoim pomysłem i jeśli uda się z dzidzią to zrobię po raz pierwszy kopiec kreta (bo jeść już kiedyś miałam przyjemność). :P
    Gaduaaa Ty wiesz, że wszystkie trzymamy kciuki tak bardzo mocno, więc musi się udać! :) poza tym ileż to można czekać na 2 kreski, czas najwyższy już! :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Hej! <3 Ale z was ranne ptaszki! :P ja ledwo co oczy otworzę a te już na nogach :P
    Wczoraj siedziałam do 1:30 rano, bo pisałam prace zaliczeniowa, ale na szczęście już mam z głowy a o 2 poszłam spać, padłam jak trup :P
    Ps. Lago idę za twoim pomysłem i jeśli uda się z dzidzią to zrobię po raz pierwszy kopiec kreta (bo jeść już kiedyś miałam przyjemność). :P
    Gaduaaa Ty wiesz, że wszystkie trzymamy kciuki tak bardzo mocno, więc musi się udać! :) poza tym ileż to można czekać na 2 kreski, czas najwyższy już! :D
    to się nie ma co dziwić że tak długo spałaś... hehe ja wczoraj koło 23 a o 7:30 już się obudziłam ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...........

przyszłam do Was policzyć do 10 na uspokojenie hahaha

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...........

przyszłam do Was policzyć do 10 na uspokojenie hahaha

maz czy chlopcy? hahahahahha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    maz czy chlopcy? hahahahahha
    Kasia 1987
    hahahah

Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:

My mamy takiego szampana (jakis wypasiony) na specjalna okazje i zawsze o nim zapominamy! Bylo juz kupno domu, rozwoj firmy, 40 starego mnostwo innych okazji a szampan dalej stoi hahahahhahaha. Teraz jest CIONZA:) wiec z tym kopcem moze byc podobnie, heh

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam zajebisty zespół napięcia przedmiesiączkowego haha

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Kasia 1987
    hahahah

intuicja w tym przypadku mnie nie zawiodla....nie tylko ja mam alergie na pewne osoby:)

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    mam zajebisty zespół napięcia przedmiesiączkowego haha

hahahaha tu sie mozesz wyzywac, tylko nie przenos nerwow na dzieci i starego! Oni sa pod ochrona:PPPP

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahaha tu sie mozesz wyzywac, tylko nie przenos nerwow na dzieci i starego! Oni sa pod ochrona:PPPP
    dlatego przyszłam policzyć do 10 tutaj :) hehe

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wymieniłaś Henia?

‹‹ 231 232 233 234 235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ