"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
My niedawno wróciliśmy do domu. Ledwo siedzę normalnie, ale super było
Wycieczka się udała, piękne widoczki były. Nałaziliśmy jak nigdy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f1c021793f8.jpg
Spokojnego wieczoru :*
zapachmalin, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Cześć dziewczyny
My niedawno wróciliśmy do domu. Ledwo siedzę normalnie, ale super było
Wycieczka się udała, piękne widoczki były. Nałaziliśmy jak nigdy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f1c021793f8.jpg
Spokojnego wieczoru :*
o ja Cie krece...a gdzie to jest tak pieknie??????Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 19:47
Nats lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Malina wychodzi na to, ze kopiec kreta to Twoje sztandarowe ciasto:) Ja zawsze chcialam byc dobra gospodynia (chociaz u mnie to maz gotuje) i na kazdy weekend piec ciasto, a pozniej siedziec na tarasie i sie nim delektowac popijajac kawe. Problem jest taki, ze jak upieke ciasto to zwykle konczymy blaszke nastepnego dnia na sniadanie i nici z delektowania sie nim na tarasie, hahahahhaha. No zarloki takie jestemy no:P
Cóż poradzić, zawsze jak pytam mojego to chce jedno i to samo No chyba, że ewentualnie sernik. Ale kopca w tym roku jeszcze nie robiłam, więc w sumie, należy nam się I też marzyłam o delektowaniu się na tarasie, ale nie mam tarasu, ani nawet balkonu więc w sumie, jemy na tapczanie -
zapachmalin wrote:Cóż poradzić, zawsze jak pytam mojego to chce jedno i to samo No chyba, że ewentualnie sernik. Ale kopca w tym roku jeszcze nie robiłam, więc w sumie, należy nam się I też marzyłam o delektowaniu się na tarasie, ale nie mam tarasu, ani nawet balkonu więc w sumie, jemy na tapczanie
hahahahhhahah dobre.Ja sie poddalam i pieke ciasta tylko na swieta. A kopca kreta w zyciu nie jadlam, ale wyglada to pysznie.zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:hahahahhhahah dobre.Ja sie poddalam i pieke ciasta tylko na swieta. A kopca kreta w zyciu nie jadlam, ale wyglada to pysznie.
i jest pyszne, zwłaszcza jak ktoś lubi banany Super jest i zajebiście pachnie. Ta czekolada normalnie mega intensywnieLago, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:w zyciu nie widzialam tak pieknej wody w jeziorze...
Tak, tak kopirc kreta wymiata. Polecam babeczki! Szybko i smaczniezapachmalin, Lago, Karolina2787 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Hop hop. Jest tu ktos?
Myślałam ze pól nocy bede nadrabiać Was a tu widze ze tylko z rana gwarno bylo.
Gaduaaa, Lago nie zaginelam i o dziwo seks tylko z rana bywa.
5 godz byliśmy z Tii i Ali na zakupach. Za tydzień komunia. Butki Se kupiłam reklamowane przez Margaret , dlugo by wymienial co jeszcze dzis zakupilismy.
Potem jak zwykle działkę trza bylo odwiedzić: Cebule opielilam, domek posprzątałam po zimie i Full śmieci wywaliłam. No i zaczelam marchew pielic. Jeszcze tylko 12 rzędów mi zostalo
Jutro znów dzialeczka od rana i kociołek będziemy szykować.
zapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Hej witam mi temp poleciała ostro w dól a i tak mierzona pół godz później.. 4 razy mierzylam z niedowierzaniem bo mi przed @ nie spada.. A tu proszę... Więc tylko czekać aż przylezie
Szkoda:((( To potwierdza jedynie moja niechec do mierzenia. Bedzie git ciotka, cale zycie przed nami, znaczy noooo do menopauzy, heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 08:34
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Szkoda:((( To potwierdza jedynie moja niechec do mierzenia. Bedzie git ciotka, cale zycie przed nami, znaczy noooo do menopauzy, hehehe
hehe
a wczoraj jeszcze się napatrzyłam na takie małe bobo 7 miesięczneFabian Cyprian Tymuś -
Czesc dziewczyny
Ale u mnie pogoda piękna. Słonko od rana świeci. Spałam dzisiaj jak dziecko normalnie.
Gaduaaa przykro mi. Człowiek się nastawia, piękny wykres i nagle trach. Do dupy to wszystko.
Ale fabryki proszę nie zamykać
A mnie na okres cisnie. Oby do wtorku malpa się nie rozkrecila, bo inaczej nici z mojej wizyty i Gina
A jak się udało Kinder Party? Tort smakował?3500 g 54 cm -
Nats wrote:Czesc dziewczyny
Ale u mnie pogoda piękna. Słonko od rana świeci. Spałam dzisiaj jak dziecko normalnie.
Gaduaaa przykro mi. Człowiek się nastawia, piękny wykres i nagle trach. Do dupy to wszystko.
Ale fabryki proszę nie zamykać
A mnie na okres cisnie. Oby do wtorku malpa się nie rozkrecila, bo inaczej nici z mojej wizyty i Gina
A jak się udało Kinder Party? Tort smakował?
ale normlanie wiesz co nie mogę uwierzyć,.. 4 razy mierzyłam temp... nigdy jeszcze przed @ nie zanotowałam takie spadku... heheFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:weź mnie nie strasz ja tak długo czekać nie będę.. jeśli nie jest mi dane mieć trzecie to nie.... fabryke zamknę
hehe
Jak zaczniesz dobijac do 35 lat, to mozesz tak mowic a teraz nie pozwalam! hahahahah
Kurde ja musze wrocic do tej szkolki, bo rano zauwazylam ze Henio ma pekniety pien i teraz boje sie czy mi nie padnie, a kasy szkoda. Chyba ich tam rozstrzelam jak sie okaze ze mi Henka inwalide sprzedali... -
Gaduaaa wrote:same dobre opinie, wszytskim smakował także udało sie.. heh
ale normlanie wiesz co nie mogę uwierzyć,.. 4 razy mierzyłam temp... nigdy jeszcze przed @ nie zanotowałam takie spadku... hehe
Ale wygladalicie super - widziałam na fb
A może to nie jednak na malpe ten spadek?Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:No to dobrze, że się impreza udała
Ale wygladalicie super - widziałam na fb
A może to nie jednak na malpe ten spadek?
dziękuję za komplement... wystroiłam się wczoraj jak stróż w Boże Ciało hah- miałam taki świetny humor
wlasnie idę w galerii poszperać zobaczyć czy to ktoś mial taki spadek w 12dc i potem odbiło... i był w ciąży...
szczerze wątpie... ale jakiś tyci promyczek nadzei się tli.. szczególnie że nigdy wcześniej tak nie miałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 09:02
Lago, Nats lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś