X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    COOOO????? A co to jest???? Ja pierdziele, chyba sobie daruje ta ciaze, bo przez nia coraz wiecej dziwnych rzeczy sie dowiaduje, ze moga mi dolegac....
    oj Holter to przecież ciśnieniomierz podpięty do Ciebie na 24 lub 48godz on Co monitoruje ciśnienie cały czas

Karolina2787, Lago lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Tylko jak wsadzam blisko to tak jakbym 2 otwory miała tzn takie zagłębienia. A jak daleko to czuję twardy mięsień :D omg wychodzi, ze albo mam 2 szyjki, albo w ogóle :D haha :D
    I jeszcze mam coś takiego bardzo unerwionego. Jak dotykam to przyjemnie. To może być ta szyjka?
    hahaha raczej nie :) jak ci pobierają wymaz z szyjki do cytologi to chyba nie jest przyjemne co? :D

pewnie czujesz wgłębienie między ścianką pochwy a szyjką :) a to nie to.. szyja to taki badyl z dziurą na środku ahhaha
    nie wiem jak to opisać

Nats lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Mam nadzieję jednak, ze to nie to, bo podobno to dziadostwo jest. Ale z drugiej strony wiadomo co dolega i można leczenie wdrozyc. Tylko, ze ja oprócz tych cykli to nie mam innych objawów PCO takich jak nadwaga czy nadmierne owłosienie.

Dokładnie ja tam wgl nie widzę u siebie podobnych objawów jak piszą mam w miare regularne cykle no wahają się od 25-27 dni więc chyba nie jest tak źle co? Poza bólami na @ jednodniowymi też nici innego nie zaobserwowałam to nie wiem :/

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahahah Nats chyba punkt G sobie wymacalas:PPPPP
    Też fajnie! :D
    Kurde trochę wstyd,ze nie wiem gdzie szyjka jest :P

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    oj Holter to przecież ciśnieniomierz podpięty do Ciebie na 24 lub 48godz on Co monitoruje ciśnienie cały czas

Hahaha :D ale jajca a my tu myślimy że to jakiś nowy wynalazek i się cykamy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 08:10

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Moj by ze mna nie wytrzymal, hahahaha spoko bede nosi ze soba taki maly, ale po kawie juz zmierzylam i jest ok

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    szyja to taki badyl z dziurą na środku ahhaha
    nie wiem jak to opisać

mistrzu moj, hahahahahhahahahahaah

Gaduaaa, Karolina2787, Nats, Angela* lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hahaha raczej nie :) jak ci pobierają wymaz z szyjki do cytologi to chyba nie jest przyjemne co? :D

pewnie czujesz wgłębienie między ścianką pochwy a szyjką :) a to nie to.. szyja to taki badyl z dziurą na środku ahhaha
    nie wiem jak to opisać

A ja nie mam żadnego otworku tam :/ tylko taka miękka kulka pod palcem zawsze jest :D bo dalej to ja już sięgnąć nie dam rady za krótkie palce mam. Poza tym kobiety które nie rodziły jeszcze ponoć problem mają z jej wyczuciem wgl

• Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Moj by ze mna nie wytrzymal, hahahaha spoko bede nosi ze soba taki maly, ale po kawie juz zmierzylam i jest ok
    ee to spoko, to może wczoraj miałaś syndrom białego fartucha po prostu

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A ja nie mam żadnego otworku tam :/ tylko taka miękka kulka pod palcem zawsze jest :D bo dalej to ja już sięgnąć nie dam rady za krótkie palce mam. Poza tym kobiety które nie rodziły jeszcze ponoć problem mają z jej wyczuciem wgl
    możliwe :)nie wiem nie badałam wcześniej nigdy hahaha
    a masz tyłozgięcie? czy normalnie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ee to spoko, to może wczoraj miałaś syndrom białego fartucha po prostu

Jeny Gaduaaa przerażasz mnie... ;) :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jeny Gaduaaa przerażasz mnie... ;) :P
    czemu ? :)
    niektórzy mają takie coś.. jak widzą biały fartuch to ciśnienie wzrasta i się denerwują :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Też fajnie! :D
    Kurde trochę wstyd,ze nie wiem gdzie szyjka jest :P

daj spokoj, ja tez dopiero niedawno sie dowiedzialam ze tak mozna sprawdzac. Wczesniej nie grzebalam bo i po co? A i tak nie umiem jej badac. Olaj to, od tego jest gin, hahahah. A ten moj nowy calkiem przystojny.....taki no w moim wieku.......

Karolina2787, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Raczej normalnie bo nigdzie napisane nie mam w wynikach badań żebym miała tyłozgięcie :/

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

ja mam tylozgiecie a co? bo mi zaden nic nie mowil ze to moze byc zle......

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    czemu ? :)
    niektórzy mają takie coś.. jak widzą biały fartuch to ciśnienie wzrasta i się denerwują :)

Po prostu Twoja wiedza mnie przeraża :D hehe w sensie pozytywnym oczywiście. Te Twoje ''zwroty'' chociażby kuźwa na jakiś ciśnieniomierz :D no dla mnie to Pani doktor normalnie :D

Lago lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski idę śniadanie robić :)
    Później idziemy do szpitala mame na zastrzyk zawieźć, a później jakas wycieczkę za miasto planujemy. Pogoda super także trzeba korzystać. Udanego dnia :** <3

Lago, Karolina2787, Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja mam tylozgiecie a co? bo mi zaden nic nie mowil ze to moze byc zle......
    to nie przeszkadza zupełnie w niczym.. tylko ze jak się ma tyłozgięcie to na pewno inaczej się wyczuwa szyjkę....

ja mam tyłozgięcie :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Po prostu Twoja wiedza mnie przeraża :D hehe w sensie pozytywnym oczywiście. Te Twoje ''zwroty'' chociażby kuźwa na jakiś ciśnieniomierz :D no dla mnie to Pani doktor normalnie :D
    jakbym się jeszcze raz urodziła poszlabym na medycynę :)

Karolina2787, Lago lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    to nie przeszkadza zupełnie w niczym.. tylko ze jak się ma tyłozgięcie to na pewno inaczej się wyczuwa szyjkę....

ja mam tyłozgięcie :)

Ty to normalnie jak moj blizniak genetyczny, hahahahahahhahaha

Gaduaaa lubi tę wiadomość

‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ