"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:COOOO????? A co to jest???? Ja pierdziele, chyba sobie daruje ta ciaze, bo przez nia coraz wiecej dziwnych rzeczy sie dowiaduje, ze moga mi dolegac....
Karolina2787, Lago lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Tylko jak wsadzam blisko to tak jakbym 2 otwory miała tzn takie zagłębienia. A jak daleko to czuję twardy mięsień omg wychodzi, ze albo mam 2 szyjki, albo w ogóle haha
I jeszcze mam coś takiego bardzo unerwionego. Jak dotykam to przyjemnie. To może być ta szyjka?
pewnie czujesz wgłębienie między ścianką pochwy a szyjką a to nie to.. szyja to taki badyl z dziurą na środku ahhaha
nie wiem jak to opisaćNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyNats wrote:Mam nadzieję jednak, ze to nie to, bo podobno to dziadostwo jest. Ale z drugiej strony wiadomo co dolega i można leczenie wdrozyc. Tylko, ze ja oprócz tych cykli to nie mam innych objawów PCO takich jak nadwaga czy nadmierne owłosienie.
Dokładnie ja tam wgl nie widzę u siebie podobnych objawów jak piszą mam w miare regularne cykle no wahają się od 25-27 dni więc chyba nie jest tak źle co? Poza bólami na @ jednodniowymi też nici innego nie zaobserwowałam to nie wiem -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:oj Holter to przecież ciśnieniomierz podpięty do Ciebie na 24 lub 48godz on Co monitoruje ciśnienie cały czas
Hahaha ale jajca a my tu myślimy że to jakiś nowy wynalazek i się cykamyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 08:10
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:hahaha raczej nie jak ci pobierają wymaz z szyjki do cytologi to chyba nie jest przyjemne co?
pewnie czujesz wgłębienie między ścianką pochwy a szyjką a to nie to.. szyja to taki badyl z dziurą na środku ahhaha
nie wiem jak to opisać
A ja nie mam żadnego otworku tam tylko taka miękka kulka pod palcem zawsze jest bo dalej to ja już sięgnąć nie dam rady za krótkie palce mam. Poza tym kobiety które nie rodziły jeszcze ponoć problem mają z jej wyczuciem wgl -
Karolina2787 wrote:A ja nie mam żadnego otworku tam tylko taka miękka kulka pod palcem zawsze jest bo dalej to ja już sięgnąć nie dam rady za krótkie palce mam. Poza tym kobiety które nie rodziły jeszcze ponoć problem mają z jej wyczuciem wgl
a masz tyłozgięcie? czy normalnie ?Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Też fajnie!
Kurde trochę wstyd,ze nie wiem gdzie szyjka jest
daj spokoj, ja tez dopiero niedawno sie dowiedzialam ze tak mozna sprawdzac. Wczesniej nie grzebalam bo i po co? A i tak nie umiem jej badac. Olaj to, od tego jest gin, hahahah. A ten moj nowy calkiem przystojny.....taki no w moim wieku.......Karolina2787, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:czemu ?
niektórzy mają takie coś.. jak widzą biały fartuch to ciśnienie wzrasta i się denerwują
Po prostu Twoja wiedza mnie przeraża hehe w sensie pozytywnym oczywiście. Te Twoje ''zwroty'' chociażby kuźwa na jakiś ciśnieniomierz no dla mnie to Pani doktor normalnieLago lubi tę wiadomość
-
Dobra laski idę śniadanie robić
Później idziemy do szpitala mame na zastrzyk zawieźć, a później jakas wycieczkę za miasto planujemy. Pogoda super także trzeba korzystać. Udanego dnia :**Lago, Karolina2787, Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Karolina2787 wrote:Po prostu Twoja wiedza mnie przeraża hehe w sensie pozytywnym oczywiście. Te Twoje ''zwroty'' chociażby kuźwa na jakiś ciśnieniomierz no dla mnie to Pani doktor normalnie
Karolina2787, Lago lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś